ilk dişler geliyor mu? :))

Evet kızlarrrrr Defnoş'um bugün tam 7.ayını bitirdi ve İLK DİŞİMİZ , İLK İNCİMİZ sağ altta çıktı :lepi: Hemde dudağını açınca direk gözüküyor, inci gibi paralıyor zemuszemus Dün gece sürekli uayndı çok huysuzdu gece çıkarmış demek kuzum. Hadi bakalım darısı diğer dişlerimize ve çıkaramayan kuzularıma a.s.

yaaa iki ay önce oğlumun dişi çıkıyor diye konuyu ben açtım ama, bugüne kısmetmiş:))

sonunda kuzumun dişi de göründü bacılar!! arefeden bir gün önce,arkadaşlarla oturuyorduk, tesadüfen farkettim. aaa diş çıkmış:)) hemde çok şükür hiç huysuzluk ateş ve ishal olmadan!! bi baktım, çıkmış:)) çok mutlu oldum. habire elleyip duruyorum. annemde kızıyor, çocuğun dişini eğri çıkaracan diyo:))

darısı diğer dişsiz bebelere:))

Kızlar dişleriniz hayırlı lsun, bizde mızmızlık ve ara ara nedensiz ağlamalar dışında bi belirti yok, haırlısı bakalm :)))

:nazar: :nazar: :nazar: İşte teyzoşlar benim ilk incilerim hihoyyyt Biri çarpık sanırım kaydirigubbakcemile3 :nazar: :nazar: :nazar:

img3669s.jpg

hayırlı olsun dişleriniz ayy bide biz çıkarsakda rahatlasak dün ateşlendi çok huysuzdu 1 aydır böyleyiz zaten beyazlık var gibi ama bakalım bugün yarın çıkar herlde

bütün bebeişlerin dişleri hayırlı olsun çıkarmayanlarda sağlıcakla sorunsuz çıkartırlar inş..

bunlarda bizim incilerimiz :))

Dişlerinizi yirim sizin çikinler maş. :))) ay bizim ihtahsızlık ve huzursuzlukta dişten mi acaba ya

ANOOOMMMMM dişler süperde gazelin kaşlara,kirpiklere bayıldımmmmm... :nazar:

oy maşallah denoşla gazelime çok tatlı olmuşlar:nazar:

saol cnm ŞenizŞeniz

Dişlerinizi yirim sizin çikinler maş. :))) ay bizim ihtahsızlık ve huzursuzlukta dişten mi acaba ya

cnm büyük bi ihtimalle ondan çünkü dişler çıktıktan sonra bile yanlar zorluyormuş malesef bizim şu an üstler ve alt yanlar zorluyor bakalım ne zaman gelcek üstlerde :1no2:

ANOOOMMMMM dişler süperde gazelin kaşlara,kirpiklere bayıldımmmmm... :nazar:

aşk olsunnn tetesi kızımınnn gözleri güzel değilmi :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kızlarrr yagızımında ılk ıncılerı gelıyooo ılkı baya belırdı .....ıkıncısıde yolda ucundan ben burdayım dıoooo..:lepi:
mızmızlık huysuzluk dızboyu ama ve tum dişler cıkarken oluomuş azda olsa:hulya:...napalımmmm...:kedi:
darısı cıkartmayan kuzucuklara....delikafadulden.

BUARADA GAZELIMLE DEFNOSUMA MAŞALLAHHHHHHHHH...kız hulya gazel fıstıkımmmmın gızlerıne maşallahhhhhh tututututu..nazar degmesınnn bacımmm mıncıklayıver benım içinnnn:nazar::nazar::nazar:

hanımlar benim bebişinde dişleri çıkıyor yoksa ondanmı iştahı kapandı hiç birşey yemiyor zorlayınca kusuyor.

kızlarrr yagızımında ılk ıncılerı gelıyooo ılkı baya belırdı .....ıkıncısıde yolda ucundan ben burdayım dıoooo..:lepi:
mızmızlık huysuzluk dızboyu ama ve tum dişler cıkarken oluomuş azda olsa:hulya:...napalımmmm...:kedi:
darısı cıkartmayan kuzucuklara....delikafadulden.

BUARADA GAZELIMLE DEFNOSUMA MAŞALLAHHHHHHHHH...kız hulya gazel fıstıkımmmmın gızlerıne maşallahhhhhh tututututu..nazar degmesınnn bacımmm mıncıklayıver benım içinnnn:nazar::nazar::nazar:

saol tetesi mıncıklarım tabi seve seve kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sizinde dişler hayırlı olsun cnm ŞenizŞeniz

hanımlar benim bebişinde dişleri çıkıyor yoksa ondanmı iştahı kapandı hiç birşey yemiyor zorlayınca kusuyor.

cnm benim kızım hiç bir şey yemiyorrr dr dişten dedi bakalım ne zamana kadar sürecek :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Çok tşk ederiz teyzoşlar. Darısı çıkmayan kuzularımın başına a.s.

Hülya'cım çok tatlı incileriniz ya. Hele o kaşı gözü yerim ben. Allah nazarlardan saklasın kuzumu :nazar:

Aslı'cım hadi gözün aydın canım hayırlı olsun inciniz a.s.

İştahsızlıkta genelde diştendir kızlar. Defne'de dişi çıkmadan bikaç gün önce hiçbişey yemedi yerimseniben

teyzeleri kızımında ilk incisi geldiiiiiiiiii... inşallah hiç sorun yaşamadan çıkarır kuzucuklarımız dişlerini.

maşallah kuzularımın dişlerine!!! benim kuzu göstermiyor dişini açınca dilini çıkarıyor:)) ikinci incimiz de geliyor sanırım yavaştan. Allah kolaylık versin bebelere!

Çok tşk ederiz teyzoşlar. Darısı çıkmayan kuzularımın başına a.s.

Hülya'cım çok tatlı incileriniz ya. Hele o kaşı gözü yerim ben. Allah nazarlardan saklasın kuzumu :nazar:

Aslı'cım hadi gözün aydın canım hayırlı olsun inciniz a.s.

İştahsızlıkta genelde diştendir kızlar. Defne'de dişi çıkmadan bikaç gün önce hiçbişey yemedi yerimseniben

teyzeleri kızımında ilk incisi geldiiiiiiiiii... inşallah hiç sorun yaşamadan çıkarır kuzucuklarımız dişlerini.

maşallah kuzularımın dişlerine!!! benim kuzu göstermiyor dişini açınca dilini çıkarıyor:)) ikinci incimiz de geliyor sanırım yavaştan. Allah kolaylık versin bebelere!

gazelın defnosun melıh kaanın dıslerı hayırlı olsun:nazar::nazar:

çokk tşk ederiz teyzoşlarr sizinde inciler hayırlı olsun sağlıcakla çıkartır inş kuzular ŞenizŞeniz

hey maşalllah dişler gelmiş birer birer biz de hala ses soluk yok niye ki acaba ??
sanırım benim uyuşuk kızım yaşında çıkaracak dişlerini:)))

ikinci dişimiz de geldiii:)))) ama babamız göremede:KK43:( neyse yarın dönüyoruz evimize inşallah!!

X