ilk dişler geliyor mu? :))

kuzum artık çok iştahsız,en sevdiği muhallebiyi bile yemiyor:KK43:( ve 2 gündür ishalde oldu:KK43:( bunlar belirtiler galiba??:uhm:

merhaba canım benim oğlum mayıs 2008 li ilk dişini yanlış hatırlamıyorsam 10 aylıkkken çıkardı ..senin dediğin gibi çizgiler oluyodu sonra bi ateş bi ishal çok kötü hastalanıyodu bikaç gün sonra baktıkki di
şi çıkmış bide dişleri 2 ..2 çıktı ağır çıkardı şuan azı dişleri eksik ama her çocuk farklı tabi

daha benim kuzum çok küçük,5 ayın içinde. o bahsettiğim çizgiler de 15 gündür var. ama gelen giden yok. ishal ve iştahsızlık 2 gündür var kuzumda.
sağol canım paylaşımın içina.s.

benimkininde salyaları akıyor elleri sürekli ağzında ama gelen giden yok kontrol ediyoprum sık sık. birde forumda okudum bir kullanıcının 3,5 aylık bebeği 8 diş birden çıkartıyormuş şu an.. iki tane diş hekimine götürmüş erken diş çıkartıyor bebeğin demişler.. Ay inşallah o kadar cabuk çıkarmaz bizimkiler....

canım benim cadı da 3. aydan itibaren aşırı salyalanmaya ve elini emmeye başlamıştı ama 9 buçuk aylıkken ilk dişini çıkardı o da tesadüfen parmağımı emince alt önde hafif bir tırtıklık hissetmiştim :))salyalar ve parmak emmesi her zaman diş işareti olmayabiliyor ama diş kaşıyıcıları iyi oluyor
bir de ben diş çıkarmasından çok korkuyordum ama hiç te korktuğum gibi olmadı sadece ilk gün ateş olurdu ve calpol verirdim bütün gece uyurdu ve ertesi gün her şey normal seyrinde gidiyordu ama son dişleri biraz zorladı ishal ve iştahsızlık ve maalesef eski iştahı yok :KK43:(

bizim şimdiden iştahımız kesildi:KK43:( bebelacın muhallebisi vardı yemedi. kendim yaptım onuda yemedi. mama hazırladım onuda içmedi:KK43:( beni emmek istiyor ama, bende de doyuracak kadar süt yokk:KK43:(( sonra da sinirlenip bi hırsla ısırıyor memeyi,canımı acıtıyor sıpa!!kaydirigubbakcemile3
normalde 2 günde bir kakasını yapardı, bugün 3 defa yaptı:çok üzgünüm: aklıma tek gelen diş çıkıyor olması. başka bişi yoktur inşallah:Saruboceq:

benimde 16 aylık kızım var iilk dişimizi 10 buçuk aylıkken çıkardık bizimki yawaş çıkarıyo oldukça hiç bi rahatsızlığıda olmadı o gün biraz akıcı kıvamda yaptı sadece kakasını o kadar . 3 aylıkken salyalar ve kaşımalar başlamıştı ama dra bile götürmüştük diş mi çıkarıyo diye 3 aylıkken kemikleşme başlarmış erken çıkıcanı göstermez demişti çok şükür erkende çıkarmadı tabii her çocuk farklı görümcemin oğlu 4 aylıkken çıkarıd yalnız şimdi 4 yaşında ve üst damağında diş kalmadı çürüdü kırıldı hepsi yemek yiyemiyo dr erken çıkardığı için demiş bende çok okorkmuştum o yüzden

bak bunu bilmiyordum:KK43: erkenden çıkacak diye hevesleniyordum bende:)) bekliyoruz heyecanla:)

ilk bizim incimiz geldi cerencim.az önce farkettim. çok şaşırdım hiç belirti vermedi bir anda çıktı valla. 5 mayıs doğumlu kızım. çok erken sayılmaz değil mi?

ilk bizim incimiz geldi cerencim.az önce farkettim. çok şaşırdım hiç belirti vermedi bir anda çıktı valla. 5 mayıs doğumlu kızım. çok erken sayılmaz değil mi?

ayy canım çok sevindim:)) çok şirin!! maşallah kolaydan çıkarmış. nasıl farkettin? bakınca görünüyormu?? bardak veya kaşık deyince çıt çıt ses çıkarıyormu?? çok sordumkafamçokkarıştı bende merakla bekliyorum da:eek:

ayy canım çok sevindim:)) çok şirin!! maşallah kolaydan çıkarmış. nasıl farkettin? bakınca görünüyormu?? bardak veya kaşık deyince çıt çıt ses çıkarıyormu?? çok sordumkafamçokkarıştı bende merakla bekliyorum da:eek:

tesadüfen farkettim elimi ağzına götürüp duruyordu. anaaa bi bakktım sivri bişey değdi parmağıma. hemen çay bardağıyla vurdum ki çın çın ses geliyor. inşallah sizinkilerde böyle rahat çıkarır. bakınca görünmüyor şimdilik.ama sesi süperr ya. silikon kaşık kullanıyorum belki daha önce çıkmıştı da farkedemedim. darısı başına canım.a.s.

bende hep silikon kaşık kullanıyorum. bakınca görünmüyo ama elimi sürünce hissediyorum. gözle görmeyince çıktı demedim bende. du bi bardak deneyim:))

kız bakınca görünmüyo ki:)) bide zaten ağzını da açmıyor benim sıpa! ağzını açmaya çalıştığımda dilini dışarı çıkarıyo hemen, göstermiyo:)

yaaa üzerinden kaç gün geçti, daha gözle görünmüyo. elime veya bardağa geliyor ama.
nekadar yavaş ilerliyor:KK43:(( çok şükür ishali ve iştahsızlığı geçti kuzumun! :))

zeynebimin ilk dişi çıktııııııııııııııııııııııııııııhihoyyythihoyyythihoyyytdarısıs sizinkilerin başına
biraz ishali var bide mızmızlığı o kadar ateşi falan çıkmadı çok şükür
dün çıkmış
2 gecedir doğru dürüst uyumuyordu zaten
dün sabah eşim gelince anladı baktım görünüyor da yavrum ya
nasıl sevindik anlatamam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

X