oy maşallah denoşla gazelime çok tatlı olmuşlar
Dişlerinizi yirim sizin çikinler maş. :))) ay bizim ihtahsızlık ve huzursuzlukta dişten mi acaba ya
ANOOOMMMMM dişler süperde gazelin kaşlara,kirpiklere bayıldımmmmm...
kızlarrr yagızımında ılk ıncılerı gelıyooo ılkı baya belırdı .....ıkıncısıde yolda ucundan ben burdayım dıoooo..:lepi:
mızmızlık huysuzluk dızboyu ama ve tum dişler cıkarken oluomuş azda olsa:hulya:...napalımmmm...:kedi:
darısı cıkartmayan kuzucuklara....delikafadulden.
BUARADA GAZELIMLE DEFNOSUMA MAŞALLAHHHHHHHHH...kız hulya gazel fıstıkımmmmın gızlerıne maşallahhhhhh tututututu..nazar degmesınnn bacımmm mıncıklayıver benım içinnnn
hanımlar benim bebişinde dişleri çıkıyor yoksa ondanmı iştahı kapandı hiç birşey yemiyor zorlayınca kusuyor.
Çok tşk ederiz teyzoşlar. Darısı çıkmayan kuzularımın başına a.s.
Hülya'cım çok tatlı incileriniz ya. Hele o kaşı gözü yerim ben. Allah nazarlardan saklasın kuzumu
Aslı'cım hadi gözün aydın canım hayırlı olsun inciniz a.s.
İştahsızlıkta genelde diştendir kızlar. Defne'de dişi çıkmadan bikaç gün önce hiçbişey yemedi yerimseniben
teyzeleri kızımında ilk incisi geldiiiiiiiiii... inşallah hiç sorun yaşamadan çıkarır kuzucuklarımız dişlerini.
maşallah kuzularımın dişlerine!!! benim kuzu göstermiyor dişini açınca dilini çıkarıyor:)) ikinci incimiz de geliyor sanırım yavaştan. Allah kolaylık versin bebelere!
gazelın defnosun melıh kaanın dıslerı hayırlı olsun