İlk dikişim;Gömlek ve etek

Angjel

BiLMeM
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
4.514
73
46
Etek kalıbını burdan buket arkadaşımızın açtığı konudan . gömlek kalıbını ise burda dergisinin mayıs sayısından aldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Zordan başlamışssın Mehalim gömlek dikmek zordur ama alnının akıyla çıkmışssın bundan sonra kim tutar seni, güle güle giy....

Maşallah diyeyim kardeşime maşallah yorum yapmıyorum, ilk dikişin ve gördüklerim yetiyor yoruma gerek yok...

Zordan başlamışssın Mehalim gömlek dikmek zordur ama alnının akıyla çıkmışssın bundan sonra kim tutar seni, güle güle giy....
Teşekkürler daha güzelleri sizin olsun .inşallah daha aklımda çok şey var diktikçe eklerim
Maşallah diyeyim kardeşime maşallah yorum yapmıyorum, ilk dikişin ve gördüklerim yetiyor yoruma gerek yok...

senin cesaretlendirmen çok işe yaradım canım saol :)

sen dikise yeni basladigindan eminmisin bebegim? masallah nekadar beceriklisin. cok cok yakismis. zevkli bir renk secimi cok begendim ellerine saglik.a.s.

sen dikise yeni basladigindan eminmisin bebegim? masallah nekadar beceriklisin. cok cok yakismis. zevkli bir renk secimi cok begendim ellerine saglik.a.s.

he vallaha annecim yaa. ama annemi izlerken baya bişi öğrenmişim ben ya farkına varmadan .bu sene bu renk tonları pek modaymış annecim ya
wooow :))
süper

teşekür ederim efendim :)

kiskandim bende dikisle ilgileniyorum ama benimkiler daha basit seyler cok guzel ellerine saglik gule gule giy canim
her iste oldugu gibi bundada supersin masallah

gerçekten çok güzel elinize kolunuza sağlık
hazır giyim gibi duruyo bravo
bende çok isterdim kendi kıyafetmi dikmeyi..

canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar maşallah sana bunlar ilkse daha sonrakiler nasıl olur kim biliralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

masaallah mehalım ılk dıkısın olduguna emınmısın.süper olmus gomlegın rengıne de bayıldım bu arada gule gule gıy arkadasım

Mehalim süper olmuş ya, bayıldım valla...:lepi:
Rengi de çok tatlı, kumaş saten gibi duruyor onu dikmek çok zordur...
Ellerine emeklerine sağlık, güle güle güzel günlerde giy arkadaşım... Şeniz

masaallah mehalım ılk dıkısın olduguna emınmısın.süper olmus gomlegın rengıne de bayıldım bu arada gule gule gıy arkadasım

ellerine sağlık canımcım
muhteşem görünüyor

Mehalim süper olmuş ya, bayıldım valla...:lepi:
Rengi de çok tatlı, kumaş saten gibi duruyor onu dikmek çok zordur...
Ellerine emeklerine sağlık, güle güle güzel günlerde giy arkadaşım... Şeniz

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Şimalcım kumaş organze :)

ellerine sağlık canım çok güzel dikmişsin.burda dergisinin mayıs sayısını bir türlü bulamamdım bende dikicektim bu gömleği.güle güle kullan.

ellerine sağlık canım çok güzel dikmişsin.burda dergisinin mayıs sayısını bir türlü bulamamdım bende dikicektim bu gömleği.güle güle kullan.

cok gusel olmuş ve cok gusel tasımıssınız ellerınıze saglık

teşekkür derima rkadaşlar

kortakal dergi konusunda nasıl yardımcı olabilir acaba sana aklıma bişi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…