İlk dikişim;Gömlek ve etek

alıp başımı gitmek istiyorum hep dikiş öğrenmek istemişimdir ama bir türlü fırsat olmadı püff :çok üzgünüm:

ellerine sağlık ve güle güle giy ...

çok şıksınız hanfendi :)))) güle güle güzel günlerde giy canım
çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

alıp başımı gitmek istiyorum hep dikiş öğrenmek istemişimdir ama bir türlü fırsat olmadı püff :çok üzgünüm:

ellerine sağlık ve güle güle giy ...

çok şıksınız hanfendi :)))) güle güle güzel günlerde giy canım
çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

harika olmuş.iyi günlerde kullan..

çok teşekkür ederim arkadaşlar daha güzelleri sizin olsun

teşekkür ederim mehalim dergiye abone olmuyorum çok birikiyor diye.ara sıra alıyorum o modelide görmüştüm dikicektim ama ben zaten gördüğüm modelin kalıbımı çıkarabiliyorum.modelistim.çocuklarımdan dolayı fazla kalıp çıkarmaya uğraşmıyorum dikkat gerekiyor çünkü.nasipse bir gün bende bu gömleği dikebilirim inşallah.tekrar güle güle giy.

ooo kortakal arkadaşım daha ne istiyosun ne kadar güzel kalıp çıkartabilmek. benim annemde çıkarabilir. benimde tek istediğimim bu bunuda beceririsem tamamdır:)))

ooo kortakal arkadaşım daha ne istiyosun ne kadar güzel kalıp çıkartabilmek. benim annemde çıkarabilir. benimde tek istediğimim bu bunuda beceririsem tamamdır:)))

vallahi arkadaşım ilk dikişim diyorsun kumaşında organze demişsin senin elinden hiç bişey kurtulmaz.organze çok kayar.sen kalıp da çıkarısın bu gidişle heralde annenden genetik olarak almışsın bu işi.biz üç kardeş annemden almışız mesela yaparsın devam et .

harikaa dikmişsinn ellerine sağlıkk keşkee bendee dikişş dikmeyii bilseydimm ne elbiselerr dikerdimm süslü süslüüü

ah ahh ne güzel dikmissiniz,ellerinize emeginize saglik.Bende birseyle rdikmek istiyrum ama maelsef dikis bilmiyorum.Sadece pantolon alti katla,pens yap,fermuar dik.Ben böyle etekmis gömlekmis rüyamda dikerim artik.Masallah masallah nazar degmesin valla cok güzel dikmissiniz

X