İlk deneyim

17 sin daha
acelen ne ya
bir yavaş gerçekten noluyor nereye koşuyorsun anlamadım ki..

ya ben 17 yasinda en fazla kantinde flort ettiim sevgili bile diemiceim arkadasimla gozgoze salak salak bakisip zil calinca sinifa kosardim elimi tutsa en buyuk heyecan olurdu arkadas siz nerelerdesiniz?? kendini tanimis vucudunu ogrenmis akli basinda bi genc bayan olursun o zaman yasarsin laf etmem ama sen daha CO CUK SUN!!! senin daha buyuk dertlerin olmali ya universiteye gitmek ne kendine bi gelecek hazirlayabilmek icin saglam adimlar atmak gibi. ya yemin ediorm bazen elimde bi guc olsa 15-17 yas araligima geri doner kendimi bi guzel sarsar otur dersini calis mezun universiteden mezun olunca istediini yaparsin en azindan gelecegin garanti olur demeyi cok isterdim benim oyle bi imkanim artik yok halimdende memnunum ama daha iyiside olabilirdi ben o sansi yitirdim sen yok erkek arkadasimin istekleri deisti yok surtunuors yetmio die dusunceine o cocuga da tekmeyi bas otur ders calis gelecegin icin yatirim yap. karsimda olsan yanlis anlama ama seni coook saglam sarsar sen iyi misin die bagirabilirdim o sevgilim dediin yeni yetme cocuguda bulur bi tane tokadi suratina ask ederdim cok ciddiyim

Çok yazık yaa ben 16 yasimda evlendim ve sadece bir kere sevgilim olmuştu buluşmaya bile gitmeye korkardim sadece evimin önümden geçer bakisirdik birde arada telefonlasirdik beni annem telefonla konuşurken yakalamıştı da ortada abartılacak bisey olmamasına rağmen söylemediğini birakmamamisti ve sinirden sabaha kadar aglamisti nasıl yetiştirdim diye senin annen bütün bu yaptıklarını ogrense kim bilir nasıl kotu olur kendini dusunmuyorsan aileni düşün daha yaşın kaç ki milletin oğlunun istediklerine önem veriyorsun ben su an 18 yasindayim ve evliyjm sırf annem beni telefonla konuşurken yakaladi m daha kötü şeyler olmadan başı baglansin diyerek kocaya verdi aklını başına toplada herşeyden önce okulunu bitirip geleceğini garantile kimseden fayda yok bu devirde

Back