İlk deneyim

adanagulu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
13
1
8
26
17 yaşımdayım. Sevgilimle kıyafetlerimiz üstümüzdeyken sürtünüyoruz. Eliyle vajinamla oynuyor zevk alıyorum ama şu aralar istekleri değişti. Onunla birlikte olmamı istiyor. Olmamam için tek engel ilerde sorun yaşar mıyım diye düşünmem. Hemde ilişkimiz çok yeni ya istediğini alır giderse diye korkuyorum. Bana yardım edin aklım çok karışıkk

Canım daha yaşınız küçük. Ergenliğinizin gazına gelip daha sonradan pişman olacağın şeyler yapma. Zaten sevgilinin istediğini söylüyorsun onlar zaten hep ister :) aklınızı başınıza toplayın derslerinize çalışıp iyi bir meslek sahibi olun.

Sen bu ergenle yasa iliskiyi. Sonra acaba hamile miyim diye konu acarsin. Bu cocuk daha once yasamamistir buyuk ihtimalle. Hamile kalma sansin cok yuksek o yuzden cunku deneyimsiz. Onu gectim cok gencsiniz. Yarin bi gun ayrilirsiniz bu sefer beni kimse almaz kime diktirebilirim diye konu acarsin. İntihar dusunuyorum diye konu acarsin. Neyse tabi yine de sen bilirsin

Allah aşkına biraz da kendi hayatınızı düşünün ya... Sevgilinin her istediğini yapacak mısın? Bir de diyorsun ki daha çok yeni.. Tabi ki istediğini almaya bakar o... Sen kendi hayatını sonrasını düşünmezsen sevgilin hiiiç düşünmez buna emin ol... Sonradan daha berbat konu açma buralara yazık... Bırakın bu tarz ilişkileri... Hayatınızı kurtarmaya bakın... Pembe gözlüklerinizi arada bir çıkarın etrafa hayata gerçeklere bir göz atın...

emin ol oda daha ne istediğini bile bilmiyordur.. o kadar küçüksünüzki.. umarım yapmazsınız böyle birşey.. ilerde elbette pişman olursun.. nolursa olsun yapma

He bi de sen simdi yok istemiyorum diyince buyuk ihtimalle kavga cikaricak. Cunku tek istedigi bu istedigini alinca cekip gidicek. Baskasini bulamayinc ageri gelip yine istedigini alicak. Ama bunlar hep daha iyisini bulana kadar. Neyse iste kavga cikaricak bana guvenmiyo musun bilmem ne herkes yapiyo artik kimse onem vermiyo birbirimizi seviyoruz bundan daha dogal bisey yok vs vs sonrasi ayrilik. Niye cunku sen bana guvenmedin diycek. Bak de dedigimi istemiyotum yapmiycam de aynilari olucak. O zaman da bil ki bu ergenin tek amaci buymus demekki

Canım yasın daha 17 sen sevgilini değil kendini düşünmelisin onun ne yapmak istediği değil önemli olan senin hayatın geleceğin kendini düşünmüyorsan aileni düşünmelisin ilerde evlendiğin zaman ne olucak ailen duyarsa he ??? Zaten sevgilinle evlenme gibi bir konuyu dile dahi getirmiyorum oda küçül daha sen elletmeye falanda baslamıssın herşeye erken atılmışşın biraz daha geriden gelseydinde herşeyi ilerde evlenecegin bir ömür boyu yaslanacagın kişiyle yasasan herşeyi olmaz mı yinede hayat senin bana sadece yorum yapmak düşer

Bende ne küçük ben bekarken kız arkadaşıma bile gidemezdim valla simdikilere bakıyorum anne erkek arkadasmda kalcam annede tamam kızım yarın geç kalma diyor bende bunları duydukça şOOKKK .

Hiç böyle değildik. .
İlerde pişman olacak hiçbirşey yapmadık..

Bir an zihnimde canlandırdım da kusacak gibi oldum

senin derdin kızlık zarı dimi

yoksa çoktan birlikte olmuştun

zarına birşey olmasından korkuyorsun madem siz birbirinize sürtünerek kinetik enerji açığa çıkarmaya devam gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…