17 yaşımdayım. Sevgilimle kıyafetlerimiz üstümüzdeyken sürtünüyoruz. Eliyle vajinamla oynuyor zevk alıyorum ama şu aralar istekleri değişti. Onunla birlikte olmamı istiyor. Olmamam için tek engel ilerde sorun yaşar mıyım diye düşünmem. Hemde ilişkimiz çok yeni ya istediğini alır giderse diye korkuyorum. Bana yardım edin aklım çok karışıkk
Bende ne küçük ben bekarken kız arkadaşıma bile gidemezdim valla simdikilere bakıyorum anne erkek arkadasmda kalcam annede tamam kızım yarın geç kalma diyor bende bunları duydukça şOOKKKDaha küçücüksün
Bende ne küçük ben bekarken kız arkadaşıma bile gidemezdim valla simdikilere bakıyorum anne erkek arkadasmda kalcam annede tamam kızım yarın geç kalma diyor bende bunları duydukça şOOKKK.
Hiç böyle değildik. .
İlerde pişman olacak hiçbirşey yapmadık..
NE MUTLU BİZE :)))
Bir an zihnimde canlandırdım da kusacak gibi oldum17 yaşımdayım. Sevgilimle kıyafetlerimiz üstümüzdeyken sürtünüyoruz. Eliyle vajinamla oynuyor zevk alıyorum ama şu aralar istekleri değişti. Onunla birlikte olmamı istiyor. Olmamam için tek engel ilerde sorun yaşar mıyım diye düşünmem. Hemde ilişkimiz çok yeni ya istediğini alır giderse diye korkuyorum. Bana yardım edin aklım çok karışıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?