İLK DENEYİM

Auoro

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2023
3
-1
19
Ben 19 yaşındayım ve cinsellik yaşamak isteyen biriyim aslında ama flortum veya sevgilim yok sadece internetten tanıştığım bir kişi var yaşı da baya büyük yapsam mı yapmasam mi kafam çok karışık. Yaptıktan sonra uzun bir süre kan mi gelecek veya ne gibi değişiklikler olacak?

Daha çok gençsin bir hata yapma. Düzgün bir ilişkin olsun güven arada tam olsun ilerleyen aylarda olur 23 24den sonra yapmak istiyorsan yap aklın basinda olsun pişman olacagin şeyler yapma. Adamın ne olduğu belli değil hastalık taşıyor olabilir lütfen sırf yapmak için yapmayın.

Daha 19 yaşında bu ne yanıklık? Kariyerin var mı paran var mı? Niye sevdiğin biriyle değil de herhangi biriyle?

Daha 19 yaşında bu ne yanıklık? Kariyerin var mı paran var mı? Niye sevdiğin biriyle değil de herhangi biriyle?
Merak ediyorum o yüzden çok kararsızim. Ama cidden sevdiğim biriyle olmasi gerek bence de biraz acele ediyorum sanırım hayatımda kimse olmadığı için ama başka şeylerle ilgilenmeye calisicam bu konuştuğum kişi de baskı uyguluyo biraz işte kimse artık bakirelige bakmiyo çok hoşuna gidecek falan diyor.

Merak ediyorum o yüzden çok kararsızim. Ama cidden sevdiğim biriyle olmasi gerek bence de biraz acele ediyorum sanırım hayatımda kimse olmadığı için ama başka şeylerle ilgilenmeye calisicam bu konuştuğum kişi de baskı uyguluyo biraz işte kimse artık bakirelige bakmiyo çok hoşuna gidecek falan diyor.
Nereden buldunuz bu dangozu

Baskı uygular tabiki kendi işine geliyor. Hayır yapma sakın. Git eğitimini tamamla başka şeylere yönelt enerjini.

X