- 26 Ağustos 2011
- 35
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay Allah kime aldırdın öyle...
tabii düzelir ama önce bi güzel uzatman lazım.
evde kendin alsan bu kadar batıramazdın. inanamıyorum bir de kuaför diye geçiniyorlar! uzatacaksın elbette yağlarla takviye yap olmadı kalemle boya cıkana kadar.. üzülme çıkar ama asıl sıkıntı çıkana kadar olan süre.
AYYY Allahta seni güldürsün walla güldüm gerçekten.. : ))) Hemen bu kaşları acilen uzatıyosun ve istanbulda isen sana bir yer tarif edeyim,,muhteşem alıyo,, ifaden bile değişiyo : ))
şahsen ben bu kaşları kuaförün aldığına inanamıyorum ..
cnm gerçekten kuaföre gittim bu kaşları kuaför aldı bn gördüğümde şu şekil= kaldım adam sn merak etme toplıycam fln dedi ama bn yok tşk. deyip çıktım bilmiyorum blki gerçekten düzelticekti ama bn görünce bu halde dayanamadım çıktım
erkek kaşcı mı
ne anlar erkek adam kıl tüy yolmaktan
anlamadığı belli işte
5 yaşındaki çocuk lsa bu kadar alırdı zaten
cnm gerçekten kuaföre gittim bu kaşları kuaför aldı bn gördüğümde şu şekil= kaldım adam sn merak etme toplıycam fln dedi ama bn yok tşk. deyip çıktım bilmiyorum blki gerçekten düzelticekti ama bn görünce bu halde dayanamadım çıktım
canım benim çokta stres yapma ne yapalım olmuş birkere hemen yarın bir kaş kalemi al uzayana kadar onunla idare et ne var yani ..
anlayamadığım bişey var incecik aldı dedğin kaşların hala e-5 kara yolu gibi