İlk denemede hamileyim

Hadi inşallahh tutucak Bende sana uğur getirmiş olurum inşallah. Haberlerini bekliyorumm.
ayy inşallah inşallah ya dua et rabbim bana da bu duyguyu tattırsın...bi de Şeey sorularıma cvp verebilir misin canım gerçekten etrafimda sorabileceğim kimse yok

Benimde 4 günüm geçti bu sabah test yaptım 2 çizgi çıktı ama bi tanesi silik çıktı sol kasığımda ağrı var sadece.

Canım sen hCG beta değerini ölçtürdüğünde kaç çıktı ve kaç haftalıktın?

Canım ben 24 subatta verdim en son kanı 69 du ertesi gun 4 katına çıktı 257 oldu.simdiye kat kat yukselmiştir. Haftalık hesaplaması degere gore degil son adet tarıhinin ilk gunune gore olur. Degerin dusukse bu gec dollenmeden kaynaklanır ki seninkide belliki gec döllenme. Hayırlsı olsun şimdiden net olarak gelişimini ve haftasını dr daha iyi belirler canım. Hamileliginin tadını cıkar.

Amin canım inşallah. Canım boşaldı ama dışarı boşaldı. Adet olduğum için ilişki kurmadık, ondan sonrada çocuk yapıcaz diye ayarladık. Dışarı boşaldı çünkü ogün olsaydı ve tutsaydı Ovulasyon teorisine göre kız olabilirdi. Farketmezse içeri boşalmada olabilir.

Benimde 4 günüm geçti bu sabah test yaptım 2 çizgi çıktı ama bi tanesi silik çıktı sol kasığımda ağrı var sadece.

Canım eğer hiç gecikmediyse daha önce, ve silik çıktıysa ihtimal yüksek. Hormonun şuan az çıkıp silik görinmesi normal olur, 4 gün olmuş. Benimki 6 günde baya belirgindi. İnşallah beklediğin sonucu alırsın.

Canım 460 civarları gayet yüksek değilmi? 02 Şubat en son adet günümdü.

Bir de kana karışan hormonlar belirliyemiyormuş zaten, hepsi çıkmaya biliyor. Mesela başta 50 beta hcg ile ikiz çocuğu olanlar bile var.

Canım 460 civarları gayet yüksek değilmi? 02 Şubat en son adet günümdü.

Canım ben deger işinden hiç anlama kendi aonuclarımı bile doktoruma gonderdim o nun demesi uzerine hareket ettim. İnsan vucudu farklı farklıdır herkeainki bir olmaz. Sana tavsiyem boyle ince detaylara takılma mutlulugun tadını cıkar sonucta doktor degiliz hiç birimiz

Bir de kana karışan hormonlar belirliyemiyormuş zaten, hepsi çıkmaya biliyor. Mesela başta 50 beta hcg ile ikiz çocuğu olanlar bile var.
Tabi aynen oyle burda onemli olan ikiz gebelikte mesela cıkan deger degil katlanma oranı. Kimisininki yavas yukselir kimisi tavan yapar ama sonuc hep aynı pozitif hamilesin işte canım

merhabalar.. ovulasyon teorisine göre cinsiyet belirleme nasıl oluyor ilk defa duyuyorum ..var mı bilimsel açıklaması acaba

Merhaba. Canım en basit şekilde anlatayım. Şimdi kız spermler yavaş yüzer ve geç ölürler. Erkek spermler hızlı yüzer fakat erken ölürler. Buna göre benim adetim 2 Şubatta başladı ve biliyorumki Ovulasyon 12 şubat gibi olacak. Ovulasyondan 6 gün önce doğurganlığınız başlıya biliyor. Eger 6 gün önce yaparsanız, kız spermler oraya yumurtalıklara doğru yavaşca yol alır. Geç yüzdükleri ve oraya gittiğinde yumurtanızı bekleyebilicekleri için o dönemlerde kız döllenmesi daha muhtemel. Fakat düşününki erkek sperm hemen yumurtanın olduğu yere varıyor, gittiğinde yumurtanız hazır değil, hemen gittiği ve çabuk öldüğü için yumurta hazır olana kadar malesef işlevini yitiriyor.

Buna görede Ovulasyondan 1 gün önce kız ve erkek spermler yarışıyorsa erkek sperm oraya daha çabuk varacaktır ve yumurtada hazır olduğu için döllenecektir.
Bukadar basit aslında :) Tabi tam olarak hiç birzaman belli olmadığı için ovulasyonun tam günü, bu durum değişebiliyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

enteresan ..ilk defa duydum..teşekkürler

enteresan ..ilk defa duydum..teşekkürler
evvet bende duymuştum bunu cinsiyeti belli olursa seninkinin buraya yazarsın doğruluğu kessin olur.yani şimdi seninki erkek olursa demekki doğru biliyoruz

Evet fakat ben 11 şubattada ilişkiye girdim. Yani ovulasyon biraz geç olduysa kızda olabilir :)) Ben erkek hissediyorum ama. Yazarımm

Caanım şu yazında şımarıklık gördüm nazlılık gördüm.. vee hakkındır arkadaşım anne olmak hamile kalmak güzel şımar nazlan(tabi bıktırma)rabbim tamamına erdirsin hamileliğini sorunsuz yaşayasınn..

Aslında böyle olmak istemiyorum ..sabah eşim kız niye böyle davranıyosun gel gel dedi sarıldı kendimi çok kötü hissettim bu sefer; onada bi güzel ağladım Hormonlarım beni ele geçirdi sanırım. Bakalım nasıl olucak. Çok teşekkürler motivasyon için.

Bol bol ceviz ve balık tüket canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…