- 3 Mart 2015
- 3.251
- 6.849
- 36
-
- Konu Sahibi morningmoon
Bekleme canım benim hiç özele git 1 saat içinde en geç veriyorlar sağlık ocağına gidersen mesela bugün yaptırdın mı ertesi güne bırakıyorlar bir de hiç uğraşma :) bizi de haberdar et olur mu merak ederiz inşallah hamilesinizdir hadi hayırlısı :)
Ikimizde de herhangi bir sorun yok zaten böyle bir karar aldıktan sonra doktora gittim muayene ve smer testim güzel çıktı.yani bu ilişkiden güzel bir sonuç çıkar mı diyorsunuz
Adetimden 2 gün önce o marka test göstermişti bende pozitifi :) inşallah hamilesindir canım.İnşallah öyledir. Herşeyın hayırlısı. Çok teşekkürler darısı isteyen herkesin başına.
Bu arada bu kan testi için direkt özele gitsem hemen çıkar mı acaba ?
Hamileyim kızlaaaaarrrBeta HCG değerim 461.42 ! Sanırım bu 5 haftalık demek oluyor. Çok mutluyumm.
Hadi hayırlı olsun cok sevindim
En yakında iyi bir dr a gorunmelisin tatlım
Hadi hayırlı olsun cok sevindim
En yakında iyi bir dr a gorunmelisin tatlım
MERHABA yağmuryağıyorkaç bende burda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim ben bir buçuk senelik evliyim 6aydır çocuk istiyoruz ama olmadı dr a gittim bir sorun yok dedi annemin tavsiyesiyle mahalle hekimine gittim rahmin ters dedi düzeltti ve incir kürünü tavsiye etti içiyorum adetteyim acaba adetten sonra mı başlasam cvp verirsen sevinirim bir bilgin var mı bu konularda bebişim gelsinnn artkseninde gözün aydın bu arada rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
canım cevap verdiğin için teşekkürler.korunmayı kestiğim ilk 4 ay düzensiz adet gördüm 2 aydır düzenli eskisi gibi 30.uncu gün kanamam oluyo,vajinal akıntım adet bitiminden hemen sonra başlıyo yumurtlama günüme denk gelen 16.cı gün artıyo ve kıvamı koyulaşıyo,eşim dr a dedi bende test yapayım ama dr gerek yok şimdilik yeni evlisiniz teste gerek yok dedi bu ayda olmasa eşim dr a gidecek zaten canımCanım Merhaba.
Öncelikle benim söylediklerim kesinlikle uzman tavsiyesi falan değil. Fakat daha öncede dediğim gibi, ben bazı şeyler yaptım hızlandırmak için. O kadar cahilmişim ki araştırma yapmadan önce. Ovulasyon falan hiç bir bilgim yoktu. İnsanların bu kadar sorun yaşadığını yeni yeni duyuyordum ve çok korkuyordum. Bu yuüzden 6 ay evliyken zaten 4-5 ay sürer olması 1 seneyi tamamlarız diye bir düşünceye kapıldım.
Benim sana bu ayki tavsiyem şu; Öncelikle akıllı telefonun varsa bir Adet döngüsü programı yükle ve adetlerini kesinlikle yaz. Eski adet günlerini de hatırlayıp yazarsan daha iyi olur. Yada bunu normal bir takvimdede yapabilirsin. Sorularıma cevap verirsen bende sana normal şartlarda nezaman olması gerektiğini söyliyim ovulasyonun. Ve ben hiç bir test yapmadan evde nasıl kontrol ettiğimi yazayım. Biz bu dönemde 4 kez beraber olduk ve sadece 2 sinde boşalma oldu. Yani spermler ya 11 şubatta yada 13 şubatta yumurtama yolculuğa başladı )) Ovulasyon günümü de doğru bildiğim için ve sağlık nedenleri de olmadığı için bebek oldu. Rabbim hayırlıysa daim etsin.
Kaç günde bir adet oluyorsun?
Vajinal akıntın farkedilebilir bir şekilde oluyor mu her ay?
Vajinal akıntı okadar önemli ki. Bazı kadınlar adetten hemen sonra ovulasyona giriyolar. Ben se normal dönemde yani adetim başlangıç gününden 11 - 12 gün sonra ovulasyona girdim. ( ben 25 günde bir adet oluyorum)
Biraz bilgi verirsen yardımcı olabilicem. Bu arada sen gittin ama eşinde sperm azlığı veya kalite düşüklüğü de olabilir.
Yazdıktan sonra tekrar konuşuruz. Allahım sana da en yakın zamanda nasip etsin. Sadece 1 ayda bile ben bu stresi yaşadıysam Allah kimseyi bu duygulara sokmasın.
canım cevap verdiğin için teşekkürler.korunmayı kestiğim ilk 4 ay düzensiz adet gördüm 2 aydır düzenli eskisi gibi 30.uncu gün kanamam oluyo,vajinal akıntım adet bitiminden hemen sonra başlıyo yumurtlama günüme denk gelen 16.cı gün artıyo ve kıvamı koyulaşıyo,eşim dr a dedi bende test yapayım ama dr gerek yok şimdilik yeni evlisiniz teste gerek yok dedi bu ayda olmasa eşim dr a gidecek zaten canım
Canım ovulasyon günleri bazen tutmaya biliyor. Ya Eczaneden test al, ama test ovulasyon gününde gösteriyor sanırım. Yani geç klamış olabiliyorsunuz, sadece diğer aya bilirsin nezaman olucağını ozaman. ben vajinal akıntımı kontrol ettim. Vajinaya tek parmak ile giriş yapıp sonuna kadar girdiğiniz ve parmağınızı oynattıp geri çektiğinizde (üzgünüm ama anlatmanın başka yolu yok) parmağıma akıntı geldi. Bu akıntı önce yapışklan değildi. Daha sonra iki parmağımı üst üste çekip uzattığımda akıntının yapışıp uzadığını gördüm. Buda bebek yapmak için en iyi günlerde olduğumu gösterdi.
Benim 2 arkadaşımda burada 3 ay denedikten sonra eşlerinin sperm fazlalaştırıcı kullanarak hamile kaldıklarını söylediler. Oda bir opsiyon olabilir. Tabi bu Doktor kontrolü altında olmalı. Eşinizin sağlığı bu ilaçları kullanmaya elverişlimi vs, Doktor bilir.[/Q
Ben ovülasyon testide aldım 2ay önce ama hep pozitif gösterdi adetime 3gün kala bile pozitifti o testlere güvenmiyorum bende akıntıma bakarak yapacam anlıyorum birazCanım ovulasyon günleri bazen tutmaya biliyor. Ya Eczaneden test al, ama test ovulasyon gününde gösteriyor sanırım. Yani geç klamış olabiliyorsunuz, sadece diğer aya bilirsin nezaman olucağını ozaman. ben vajinal akıntımı kontrol ettim. Vajinaya tek parmak ile giriş yapıp sonuna kadar girdiğiniz ve parmağınızı oynattıp geri çektiğinizde (üzgünüm ama anlatmanın başka yolu yok) parmağıma akıntı geldi. Bu akıntı önce yapışklan değildi. Daha sonra iki parmağımı üst üste çekip uzattığımda akıntının yapışıp uzadığını gördüm. Buda bebek yapmak için en iyi günlerde olduğumu gösterdi.
Benim 2 arkadaşımda burada 3 ay denedikten sonra eşlerinin sperm fazlalaştırıcı kullanarak hamile kaldıklarını söylediler. Oda bir opsiyon olabilir. Tabi bu Doktor kontrolü altında olmalı. Eşinizin sağlığı bu ilaçları kullanmaya elverişlimi vs, Doktor bilir.dediğin gibi yapacam teşekkürler.peki ilişki sonrası kalçamın altına bişey koysam mı yani ayaklarımı duvara falan mı dayasam yoksa düz uzansam mı?sorması ayıptır sperm ne kadar sonra geri çıksa normaldir yani benimki rahmim ters iken en ufak bi kımıldamamda çıkıyordu inşaallah artık bebişim gelir gelecek ay buraya yazarım tabi kürlere devam
gebeliğini tebrik ederim canım :) ben de ilk denemede hamile kaldım 3 yaşında bir kızım var 2. erkek olur belki diye bazı şeyler denedik. adetim bittiği günden itibaren ovulasyon testi yaptım ilk koyu çift çizgi çıktığı andan 36 saat sonra tek ilişki oldu yumurtamın çatladığını hissettim kasık ağrım ve yoğun akıntım vardı. şimdi 10 haftalık hamileyim bakalım kızım mı olacak oğlummu :) belli olunca yazarım. inşallah seninde gönlündeki olur cnım
canım tebrik ederim rabbim bize de tattırsın ben sana birşey soracağım canım hani ilişki oldu ama boşalma olmadı yazmışsın ya spermleri yenilemek için. yani içeri boşalma olmadı mı demek istiyorsun yoksa dışarı mı boşaldı veya hiç mi boşalmadı onu anlamadım .Ay canımm. Tebriklerr! Allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu olsun. Bizde Ovulasyona çok yakın zaman ilişkide bulunduğumuz için erkek olduğunu düşünüyorum. Aslında hiç çocuğum olmadığı için inan okadar önemsizkii. Sadece etrafımızda çok kız var bu yüzden baya kız sevgisi tattık. Rabbim ne istiyorsa o olsun.Bekliyorum canımm haberlerini.