İlk denemede hamileyim

Annegmuryagiyorkac, post: 39783487, member: 664267"]Canım tüketmediğim şey kalmadı zaten Onları da yerimm[/QUOTE]
Annelik rn

Çok teşekkürler canımm. Darısı isteyen herkesin başınaa
Cannım annelik en güzel duygudur doyasıya yaşa içinden geldiği gibi doyasıya yaşa ama tatlm fazla ağlama bebeğe de günah ya sen ne hissedersen oda onu hisseder cannm arkadaşmm

[QUOTEtabkcbe, post: 39792281, member: 664852"]Merabalar sitenizin yeni uyesiyim sizlere biae danismam gerekio mumkunmi kafr baua karisri [/QUOTE]
CAnm hoşgeldn senin sorunun ne anlat

[QUOTEtabkcbe, post: 39792281, member: 664852"]Merabalar sitenizin yeni uyesiyim sizlere biae danismam gerekio mumkunmi kafr baua karisri
CAnm hoşgeldn senin sorunun ne anlat[/QUOTE]
Bundan iki sene once gebelik evreai gecirdm ve dis gebelik ile sonuclandi o surecte ise korunmuyodum son bir hafyadir migde bulantim ve yataktan kalkinca bas donmem oluyo o sebeple eczaneden aldgm test ile yapmis oldugum sonucta cift cizfi cikti fakat ikincisi silikti sizce hamilemiyim

Merhaba bende aranızdayım:)))))) iki paşamın üstüne bir prensesim olsun istiyorum umarımki olacak; pazartesi kalp atışına gideceğim çok heyecanlıyım umarım görürüm pırpır atan o kalbi

Merhaba bende aranızdayım:)))))) iki paşamın üstüne bir prensesim olsun istiyorum umarımki olacak; pazartesi kalp atışına gideceğim çok heyecanlıyım umarım görürüm pırpır atan o kalbi

Ay hayirli olsun canimm Allah bizede o günleri göstersinn. Rabbim gönlüne göre versin. Bize haber ver erkek mi kiz mi olucağinii.

Ay hayirli olsun canimm Allah bizede o günleri göstersinn. Rabbim gönlüne göre versin. Bize haber ver erkek mi kiz mi olucağinii.
Daha çoook zaman var cinsiyete fakat kız için okuduğum hani şu yumurtlama gününden önce ilişki yumurtlama gününde ilişki yok kuramını denedim umarım deneme başarılıdır:))))) haberdar ederim tabi sağlıkla olsun tabikide ama kız olsun:)))))))))))))) kesin bana kızanlar olacak ama neyapayım iki erkeğin üstüne insan sağlıkla hayırlısıyla birde kız istiyor:)

CAnm hoşgeldn senin sorunun ne anlat
Bundan iki sene once gebelik evreai gecirdm ve dis gebelik ile sonuclandi o surecte ise korunmuyodum son bir hafyadir migde bulantim ve yataktan kalkinca bas donmem oluyo o sebeple eczaneden aldgm test ile yapmis oldugum sonucta cift cizfi cikti fakat ikincisi silikti sizce hamilemiyim [/QUOTE]
ayy tatlım hamilesin işte ya çift çizgiden biri silikse bile gebelik var demektir gözün atdınn tatlımmbana da dua et

Merabalar sitenizin yeni uyesiyim sizlere biae danismam gerekio mumkunmi kafr baua karisri
Canım hamiş kalmak için yaptığın bişey var mı anlat bize bizde yapalım ama dimi

ayy tatlım hamilesin işte ya çift çizgiden biri silikse bile gebelik var demektir gözün atdınn tatlımmbana da dua et[/QUOTE]

Canım dış gebelik ve ya kimyasal gebelikte de evdeki testlerde bu şekilde çıkıyor. Ben de ultrasonu bekliyorum. Ben ce dış gebelik ten sonra umutları hemen çıkartmıyalım, üzülmeyelim. Büyük ihtimal hamilesiniz, fakat önce kan testi daha sonra ultrason da emin olalım.

İnşallah canım gönlüne göre olur. Nur topu gibi bir kızın olur Ben de erkek bekliyorum, rüya gördüm hamile kalmadan önce ama etkilenmiş ola bilirim. Bugünde bir takım rüyalar gördüm. Bakalım..

Kızlar çok yemeğe başladığım için bugünden itibaren hergün evde var olan şeylerden kendime bir menü hazırlıyıp ona uyacağım. Örnek yazayım size;

BUGÜN

Sabah:
2 adet kaynamış yumurta (hamilelikte baya bir kaynatmak gerekiyormuş, çiğ yumurtanın bakterisi bebeği etkilermiş)
1 adet domates
3 adert küçük salatalık
5 adet zeytin
1 bardak şekersiz çay

1. Ara:
3 dilim Ceviz "sucuğu"
Ögle:
Zeytinyağlı pırasa
Light yoğurt
2. Ara:
1 adet armut
Akşam:
Fırında baharatlı nohut
Light yoğurt
3. Ara:
1 adet kivi

Sanırım böylelikle tüm vitaminleri alırım, ve çok yememiş olurum. Ne dersiniz kızlar?

ayy ne güzel ya gebelik listeni yapıyorsun maşallah çoook özendim ya rabbim bana da nasip etsin inşallah kız bi de FINDIK eklesene bebeğin zekası açısımdan mevsimi gelsin çilekte ekle

gunaydın canım menü güzel ama cevizli sucuk yerine sadece ceviz ve gün de bir posiyon meyve tavsiye ederim hem bi tane kivi az gibi c vitaminini ve lif kaynağını bol tut yakında kabızlık cekiceksin malesef

gunaydın canım menü güzel ama cevizli sucuk yerine sadece ceviz ve gün de bir posiyon meyve tavsiye ederim hem bi tane kivi az gibi c vitaminini ve lif kaynağını bol tut yakında kabızlık cekiceksin malesef
canım senin sıkıntın ne neler deniyorsun bakayım

Canım 2 haftadır yediklerime bakarak bu şekil mukemmel! Cevizim yoktu evde, içinden çıkarsam bi damla birşey kalır. Oda tatlı niyetine olsun. Büyük ihtimalle armutu atlar akşam 2 kivi yaparım. Geç yatıyoruz eşimle çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…