- 3 Mart 2015
- 3.251
- 6.849
- 36
-
- Konu Sahibi morningmoon
maşallahh ilk denemedesüpersinizz ben 6 ay ugrastim sabah aksam
Tesekkur ederim canimEvet canim biraz sansliydikolsun canim Allah hayirlisini versinde. tebrik ederim canim senide.
Tesekkurler canim bu arada hayirli olsun Allah tamamina erdirsinCanim oncelikle merhaba. Iliskiye girmemistir ve spermler oluyor bir sure sonra. Kuvvetli olmuyor bekledikce. tabi iceri bosalabilir bunun sakincasi yok. Biz olurda tutarsa kiz ihtimali yuksek diye yaptik oyle. Yenileyip baska zamana sakladik. Cocuk ihtimalini yukselticek birsey degil yani.
Kimyasal gebelik degildir onun belirtileri boyle olmuyor.hayirli olsun rabbim tum isteyenlere nasip etsinMerhaba kizlar bende regle iki gun kala test yapydm coooook silik cikiyodu.bgn yaptm reglm 1gun gecti belli iki tane cizgi cikti hamileyim yani kanda baktircam ama oncelikle sunu soylim kimyasal gebelikden cok korkuyorm aslinda yumurtlama gununde iliskiye girdk ama korku iste
Allah razi olsun canim benim.Amin insallahKimyasal gebelik degildir onun belirtileri boyle olmuyor.hayirli olsun rabbim tum isteyenlere nasip etsin
canım sana yazacağımı söylemiştim dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik erkekmiş yumurtlama gününde tek ilişki olmuştu :)) inşallah seninde gönlündeki olur canımAy canımm. Tebriklerr! Allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu olsun. Bizde Ovulasyona çok yakın zaman ilişkide bulunduğumuz için erkek olduğunu düşünüyorum. Aslında hiç çocuğum olmadığı için inan okadar önemsizkii. Sadece etrafımızda çok kız var bu yüzden baya kız sevgisi tattık. Rabbim ne istiyorsa o olsun.Bekliyorum canımm haberlerini.
canım sana yazacağımı söylemiştim dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik erkekmiş yumurtlama gününde tek ilişki olmuştu :)) inşallah seninde gönlündeki olur canım
bende araniza yeni katildim...bende hamileyimmm:)
saol canım belki ayrıntılı ultrasonda belli olur seninki de sonucunu merakla bekliyorumAyy tebrikler canım yaaa.. Alış veriş başlasın ozamannnBizim döllenme geç olmuş oyüzden sonucu etkilermi bilmiyorum. Allah tamamına erdirsin güzelim