İlk denemede hamileyim

Tesekkurler canim bu arada hayirli olsun Allah tamamina erdirsin

Merhaba kizlar bende regle iki gun kala test yapydm coooook silik cikiyodu.bgn yaptm reglm 1gun gecti belli iki tane cizgi cikti hamileyim yani kanda baktircam ama oncelikle sunu soylim kimyasal gebelikden cok korkuyorm aslinda yumurtlama gununde iliskiye girdk ama korku iste

Kimyasal gebelik degildir onun belirtileri boyle olmuyor.hayirli olsun rabbim tum isteyenlere nasip etsin

tebrik ederim Allah kucağına almayı nasıp etsin inşallah , darısı bizim başımıza ,anlatırmısın biraz neler uyguladın ilişki aralığı nasıldı yumurtlamanı takip ettin mi ?

canım sana yazacağımı söylemiştim dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik erkekmiş yumurtlama gününde tek ilişki olmuştu :)) inşallah seninde gönlündeki olur canım

canım sana yazacağımı söylemiştim dün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik erkekmiş yumurtlama gününde tek ilişki olmuştu :)) inşallah seninde gönlündeki olur canım

Ayy tebrikler canım yaaa.. Alış veriş başlasın ozamannn Bizim döllenme geç olmuş oyüzden sonucu etkilermi bilmiyorum. Allah tamamına erdirsin güzelim

cok sagolun :) kasimin onbesi gibi alirlar heralde ilk dogumum sezaryende sizinkide hayirli olsun saglikli sihhatli kucamiza aliriz ins

iyi akşamlar
benimde bu ay ilk denemem.son adetim 4 marttı.ayın 11-13-15-16 ve 17 sinde ilişki oldu.adet döngülerim bir ay 27-bir ay26-bir ay 28 günde bir oluyor.ovulasyon için 14 ü hangi günden çıkartacağımı bilemedim.tecrübeli arkadaşlardan yorum yapmalarını bekliyorum.sizce şansım varmı? birde sormak istediğim yumurtlama günündeki vajinal akıntı yumurtlama olduğunu mu gösteriyor? yani akıntıdan sonra mı ilişkiye girilmeli? teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…