İlk denemede hamileyim

merhabalar ılk bebegımı 8 aylık hamıleyken kaybettim ve ölü dogum yaptım bunu uzerınden bu ay tekrar ıstedık bı evladımızın olmasını ve korunmadık adetim bugun geceli 3.günü ve beta hcg 19,24 öncekı hamılelıgımde adetim gecıktıgınde 1500 lerdeydi bu neden bu kadar dusuk acaba gec dollenmemı bugun bu haberı ogrendıgımde bı yandan cok sevındım ama deger dusuk oluncada cok uzuldum gec dollenme mı degılmı anlayamadım

Iyi akşamlar Okyanus
Ayni tarih adet baslangicimiz bende bekliyorum senin gibi heycanlaaaa....
Yumurtlama tarihi 17 mart ovulasyon hesabima gore bende 13 15 17 iliski oldu.
Benim de 28 gun surer ve hesabima gore 31 mart ve insallah gebe oluruz ve paylasirim sende ne gibi belirtiler var.
Bende 4 gun once kasik sancisi ve hogus hasasligi vardi.
Gogus hasasligi daha devam ediyor su an yan taraflardan.
Son 5 gun heycanla bekliyorum.
Sen sonuc alirsan yazarsan cok memnun olirum.
Rabbim hayirlisi ile bizlere nasip etsin.
Tum isteyenlere gonulden duammmm...

Bende ilişki sonrası kasıklarımda ve yumurtalıklarımda adet sancısı gibi ağrılar oldu.şu an hiçbir belirtim yok.bende 30-31 Mart bekliyorum.adetim gecikir inş.üzülmemek için çok ümitlenmiyorum ilk deneme diye.hayırlısı...inş seninde olur haberleşiriz

Kızlaaaar,günaydın. adetime 9 gün kaldı. göğüslerim bomba gibiydi nerdeyse 1 haftadır, bugün biraz sönüştüler sanki ama acıyorlar. gözbebeklerim pırıl pırıl ve büyüdü, sağ gözüm de seğiriyor 2 gündür sürekli hamilelikle alakası varmıdır bilemiyorum. hafif bulantı çekiyorum 2-3 gündür yeni daha. akşam test yaptım tek çizgi çıktı. birşey olma ihtimali varmıdır sizce, lütfen bekliyorum :*

Bence beklemelisin.şuan yapacağın testler hamile olsan bile yanlış sonuç verir.benim adetime 4 gün var ve beklemedeyim

Arkadaşlar daha çok erken gebeliğinizin çıkması için benim 2 gün geçti test yaptım iki,nci çizgi çok silikti bende gebelik yok die çöpe attım.aradan 1 gün geçti görümcemle konuştum onunda silik çıkmış ve pozitifmiş hemen çöpe gidip baktım renk koyulaşmıştı.elim ayağım boşaldı heyecandan ertesi gün ancak yeni test alabildik yaptığımda tam net 2 çizgi vardı.yani adetim 4 gün geçmişti o yüzden acele etmeyin derim.psikolojik olarakta kendinizi hamile gibi bulantılı falan hissedebilirsiniz hayal kırıklığına uğramayın...

benim adetime 4-5 gün var.bende az önce öylesine test yaptım.sonuç negatif.adetimin geçmesini bekleyeceğim.biraz zaman isteyen bir süreç.çok doğru şeyler yazmışsınız.benim anlayamadığım yaptığınız testemi çöpten aldıktan sonra rengi değişmiş gördünüz.test durdukça rengi değişebiliyormu?Allah herkesin gönlüne göre versin

ne kadar sanslısın keske benım adetımde oyle gununde olsa ama 28 29 30 degısıyo hep. ne olur bızlerede dua et o duyguyu yasayalım. Rabbım nazarlardan saklasın ınsallah kucagına almayı nasıp eder

dediğim gibi silikti bende çok beklemeden attım yok die. sonradan koyulaşmış demekki.2 gün sonraki testte tam net çıktı sen sabret dicem ama insan dayanamıyor ben zor sabrettim :)

dediğim gibi silikti bende çok beklemeden attım yok die. sonradan koyulaşmış demekki.2 gün sonraki testte tam net çıktı sen sabret dicem ama insan dayanamıyor ben zor sabrettim :)
benim ilk denemem.dayanamadım test yaptım olmayacağını bile bile.neyse az kaldı biraz daha bekleyeyim.

ne kadar sanslısın keske benım adetımde oyle gununde olsa ama 28 29 30 degısıyo hep. ne olur bızlerede dua et o duyguyu yasayalım. Rabbım nazarlardan saklasın ınsallah kucagına almayı nasıp eder

Canım benim. Allah senin gibi çocuk sevgisini tatmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim çocuk isteyip olmayanlara çocuk, olanlarında çocuklarına sağlık versin inşallah..

Bu ay ilk denememizdi.dün bhcg 59 çıktı.bugünde adet günümdü olmadım.tecrübeli arkadaşlara sorum şuan adet olacakmışım gibi midem bulanıyor ve kasıklarım ağrıyor.sizlerde de böyle olmuşmuydu? Heran adet olacağım diye korkuyorum.perşembe günü tekrar kan vericem bhcg için.

Canım benim. Allah senin gibi çocuk sevgisini tatmak isteyen herkese nasip etsin. Rabbim çocuk isteyip olmayanlara çocuk, olanlarında çocuklarına sağlık versin inşallah..
amın canım ınsallah:)) ya benım sana bır sorum olacak musaıt olursan yazarmısın. benım sımdı yumurtlama gunum bellı olmuyo ama genelde 14 16 17 18. gunlerde oluyo. acaba ara vermeden 4 gun boyunca yapsam tutarmı sence yoksa sperm sayısı azalırmı

Canimm hayirli olsunn. Kasimin son gününe denk gelmişsin:)
Merhabaa,oncelikle tebrik ederim sizi ve tum anne adaylarini.umarim saglikla kucaginiza alirsiniz bebisinizi :)
Benim de sorularimi cebaplarsaniz sevinirim.etrafimda yardimci olabilecek kimse yok cunku.7aylik evliyim.mayista biz de bebek yapmayi dusunuyoruz.duzenli olarak 25 gunde bir oluyorum ben de adet ve 5 mayista adet olcam.ovulasyon tarihi nedir sizce.ilk deneme olacagindan pek bi bilgim yok cunku.arastirdim ama kafam karisti biraz.

canım tebrıkler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…