İlk denemede hamileyim

kızlar selam bizimde bu ay ilk denememiz oldu ins uzun bir süreç olmadan bu ay iyi bir haber alırız. Ankarada yaşayanlar var mı? doktor önerisi olan?

canım sen hangi programda adetini tutuyosun telefonla mı

canım çift tam çizgi bugün gördüm ovulasyonda nasıl olcak dün birazcik silikti emin olayım diye bugünde aptım tam çift çizgi çıktı ovulasyonda. dün gece ilişki oldu bugünde olsa mı kaçırmamıyım olmasa yarın çatlarsa eğer nasıl olcak yaaa ne yapmalıyım

Okyanus gelişmeler varmı?
Insallah hamilesindir durumundan haber ver...

kızlar selam bizimde bu ay ilk denememiz oldu ins uzun bir süreç olmadan bu ay iyi bir haber alırız. Ankarada yaşayanlar var mı? doktor önerisi olan?
Merhaba umarım iyi haberleri alırsınız bu ay.ben de ankaradayım mayısta biz de düşünüyoruz bebek.ben testler için medical parkta aylin hanıma gittim ama hamilelikte koru hastanesini düşünüyorum.bu sitede ve doğum yapan arkadaşlarım koruyu önerdiler

Günaydn kızlar banada yardımcı olun adetime 6 gün varken 2 tane test yaptm aynı gün içinde 2. çizgi sadece ışığa tutunca görünüyodu dün tekrar yaptm yine hafif bi çizgi var ama bu defa ışığa tutmadan görünüyo sizce hamile olabilirmiyim bat a daha 4 gün var böyle olan çok duymuştum

Bende bata 3-4 gün varken çok silik çıktı.kana baktırdım 59 çıktı.yani haberi çok erken aldık.adetim gecikincede değer yükseldi.ama yinede adetin geciksin o zaman emin ol.sonra üzülme zor bir süreç

Aynen canm ya inşallah yükselir şubat da kimyasal gebelik yaşadm yine üzzülmemek için beklemek lazm sanırm

Bende Mart ayında çocuk düşünüyordum ve çok şükürki ilk denemede oldu.ilk önce 1 ay önce doktora gittim ve folikasite başladım.doktorum adetinden 9.gün itibariyle gün aşırı ilişkiye girin dedi.yumurtlama günü de dahil uyguladım.başarılı oldu.gerisi Allah'ın izni ile olacak şeyler.umarım en kısa zamanda sende iyi haberi alırsın

purplebliss

Evet hamileyim.pazartesi günü doktora gidicem.en son bhcg değerim 446 çıktı.doktor hayırlı olsun dedi ama daha ultrasonda göremeyiz dedi bakalım bu hafta kese görünecekmi merak ediyorum
Masallahhhh cok sevindim
Gözün aydinnnn
Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin ve darisi bizlereeee
Hamilelerin duasi kabul olur dua et bizlere
Ovulasyon testi ile mi erken belirti görmüştün?
Kendine cooook dikat et benimde bat 26 nisan erken yumurtlama oldu bu ay 7 nisan
bekliyorum akili akili evde oturuyorum bakalim ya nasip

Normal gebelik testi almıştım eczaneden ondan yaptım.çook silik çıktı ama çizgi vardı.bende hemen hastaneye koştum.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

Ben de testlerimi yaptırdım sonuçlar iyi çıktı.1buçuk aydır folik asit kullanıyorum ma doktorum hıç açıklama yapmamıştı bu şekilde.çok teşekkür ederim bilgiler için,hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bende 1.5 aydr folik asit kullaniyorm o silik çizgiyi bende gördüm ama bugün yaptığım reçetesiz test vardı onda çıkmadı adetime de 4 gün kaldığı için hastaneye de gitmedm hayal kırıklığına uğrarm diye inşallah vardr yaaa

Ayy beklemek gerçekten çok zordur ya,korunduğumuz halde adetim 2gün gecikince hemen gidip test aldım ama negatif tabiki.negatif olduğunu bildiğin halde bi heyecanlanıyo insan elim ayağım titredi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…