- 14 Kasım 2014
- 266
- 115
-
- Konu Sahibi morningmoon
kızzz torun geliyor toruuunn sevinçten seni el üstünde tutması lazım... sende kibarca söylersin anne herkese söylemek için biraz zaman geçmesini bekliyorum ailecek aramızda kalsın şimdilik de... kırmaz gelinini inşallah....Kayınvalidemden şikayetçi gibi düşünmenizi istemem. Fakati var tabi, kendisi biraz konuşmayı çok sever. Tüm şehir duya bilir desem abartmış olmamEşimde sen bilirsin ama başkasından duyarsa kötü olur diyor. pff. Telefonu elime alıp alıp bırakıyorum
kızzz torun geliyor toruuunn sevinçten seni el üstünde tutması lazım... sende kibarca söylersin anne herkese söylemek için biraz zaman geçmesini bekliyorum ailecek aramızda kalsın şimdilik de... kırmaz gelinini inşallah....
:))))) anladım... o zaman kalbinin sesini dinle. buarada akıntıyla ilgili linke tıkladım inan midem bulandı kusabilirim....Huy canım. Huylu huyundan vazgeçmez. Sana şöyle bir örnek veriyim. Dün görümcemle çarşıya çıkarken telefon geldi. Kayınvalidem görümcemin 2 buçuk yaşındaki kızının bıçağın üstüne düştüğünü ve burnu kanadığını söyledi. Daha sonra telefon sürekli çekmiyordu. Biz meraktan ölmek üzere bu halimde koşa koşa eve gitmek üzereyken; eşim, kayınbabam, küçük görümcem bizi arayıp telaşla ne olduğunu sordular. Bıçağamı düştü diye hepimiz mahfolduk. Eve gittiğimizde çocuğun sadece burnu kanıyor ve bıçağın yakınlarında bir yere düştüğünü öğreniyoruz. Yani uzun lafın kısası 5 dakika içinde herkesi aramış (Ablasının kızını bile) ve bu şekilde konuşmuş. Gel de söyle canım hadi :d
:))))) anladım... o zaman kalbinin sesini dinle. buarada akıntıyla ilgili linke tıkladım inan midem bulandı kusabilirim....
hele o sarı alan neydi ya losyon gibi falan yazıyo. tövbe tövbe benim öyle akıntım olmuyo acaba bunlar mı abartmış...Biliyorum. Çok iğrenç farkındayım. Fakat bakmaya başladğında Allah'ım sen ne büyüksün. Vucudumuzu nasıl yarattında biz bunları anlayabiliyoruz diyeceksinYani ben öyle demiştim.
Beklemek zor ama iki gun gectiyse ve eminsen gectigine yapa bi gelebelik testip 39847485 .!.:Tebrik ediygelebilir tipi de ilk denpositiv inşallah darısı başımıza 2 gün geçti şimdiden test mi yapsam diye düşünüyorum regl gününe kadar beklemek ne kadar da zormuş
Kızlar Doktordan geliyorum!
Çok tatlı bir Doktor du fakat okadar yoğun ki, malesef çok az kalabildim içerde. Ben daha çok kalabiliceğim kaliteli bir muayene istiyorum. Böyle ayak üstü olmadı. Sağlıklı bir gebeliğin var dedi, hayırlı olsun dedi. Birde vitamin yazdı.
Kızdığım bir olayda oldu ...Görümcem çok mutsuzdu bende onu mutlu etmek için hamileyim dedim çok sevindi. Daha sonra Amcasına söylemiş oda tabi çocuklarına ve eşine. Fakat daha benim babam kayınpederim ve kayınvalidem bilmiyor.
Ne yapsam bilemedim... Bukadar erken bilmeleri kötü mü? Doktor neye göre sağlıklı dedi acaba fln gibi sorular var aklımdaaa
sağlıklı bir gebeliğin varmış ne güzel sevindim adına :) doktor nasıl muayene etti keseyi görebildiniz mi tahlil istemedi mi ??
Canım, sağlıklı gebeliğin var demesi sanıyorum hani dış gebelik vs değil demek oluyor. Çünkü daha sadece kese görünüyor bildiğin gibi. 4 haftalıksın dedi (alttaki yazıyı değişmem lazım, ama 5 haftalık olduğuna eminim ben bebişin), 1 ay sonra gel dedi. Fakat ben asla bekleyemem 2 hafta sonra çalarım kapısını. Tahlillerimi istedi (kan ve idrar) Kan testimde hormon falan yazmıyordu. Sanırım keseyi gördüğü için gerek duymadı. İnternette zaten gördüm tatlil sonuçlarımı 2 saat sonra, aradım kendisini herşeyin çok iyi dedi. Ben Glukozu aç karnına biraz tehtit edici buldum açıkcası, 102 çıktı. Fakat Doktorum herşey normal dedi.
Bu arada sen gittin mi canım sana ne dendi? Ultrason sonucun elindeyse karşılaştıralım büyüklüğünü falan
dayanamadımm cumartesi günü gittim ben deçok kalabalıktı çok fazla konuşamadık. ultrasondan baktı 5 haftalık dedi..küçücük bir nokta ama ne kadar mutluluk verici bir şey bu böyle:) fotoğrafını aldık :) daha sonra aç karna gel kan sayımı falan yapalım dedi . o kadar
hmm.. Bana aç karnına gel demedi ve noktada yoktu bende sanıyorum. Gerçekten 4 haftalık demekkiBizim erkek kız teoriside çöpe gitti. Geç döllenmeyse kesin kızdır. Yerim onu ben ayyy Canım düşünebiliyorum. O nokta can demek... Ne kadar anlamlı. Allah kocamann olduğuklarını da göstersinn.
☺ insan stres olutyor ister istemezbende 6 aylık evliyim :) kader ortağım
kaç aydır deniyorsun canım:)☺ insan stres olutyor ister istemez