- Konu Sahibi morningmoon
Allah en "prens-es, post: 39865975, bebe 59835merhsitreshabalarerim:)hepinizi tebrik ediyorum nolur bana dua edin bende annelik duygusunu tada bileyim. adetime 1 gün var ve ben adetime 3 gün varken erken gebelik testi yaptım 2 gün varkende yaptım işte sabırsızlık bu olsa gerek her gün yapıyorum ama sonra vaz geçtim çünkü hep negatif ve karnım hiç ağrımıyor sol kasık ağrım ara sıra mevcut ama sırt ve bel ağrım kaç gündür var diğer adetlerimde hep karnım ağrırdı 5 gün önceden sızlanmaya başlardım şimdi hiç yok çok şaşkınım ve hep ümitlenşiyorum kendimden nefret ediyıorum diyorum bırak gitsin ama olmuyor merak ediyorum nolurrr bana destek ([/QUOTE]
Allah insallah en kisa zamnda verir bebeisini cok sitres
Üzülme bütün dualarım hamile kalmak isteyenlere allah inşallah sizede tattirir annelik duygusunu en kisa zaman da alırsın inşallah güzel haberleri
Allah insallah en kisa zamnda verir bebeisini cok sitres
merhabalar hamişlerim:)hepinizi tebrik ediyorum nolur bana dua edin bende annelik duygusunu tada bileyim. adetime 1 gün var ve ben adetime 3 gün varken erken gebelik testi yaptım 2 gün varkende yaptım işte sabırsızlık bu olsa gerek her gün yapıyorum ama sonra vaz geçtim çünkü hep negatif ve karnım hiç ağrımıyor sol kasık ağrım ara sıra mevcut ama sırt ve bel ağrım kaç gündür var diğer adetlerimde hep karnım ağrırdı 5 gün önceden sızlanmaya başlardım şimdi hiç yok çok şaşkınım ve hep ümitlenşiyorum kendimden nefret ediyıorum diyorum bırak gitsin ama olmuyor merak ediyorum nolurrr bana destek (
Üzülme bütün dualarım hamile kalmak isteyenlere allah inşallah sizede tattirir annelik duygusunu en kisa zaman da alırsın inşallah güzel haberleri