- 20 Ağustos 2020
- 439
- 493
- 18
- Konu Sahibi lavinya5367
-
Kadın doğum doktoruna göründünüz mü? Testler yapıldı mı? Eşiniz için de doktora gidebilirsiniz. Yaşınız daha çok genç. Hemen umutsuzluğa kapılmayın.Denemediğim bir şey kalmadı . Maydanoz suyuna oturdum yakı bağladım incir yedim çakşır suyu içtim ovülasyonu takip ettim ama 8 ay geçti hala yok . Annem babam olmadığı için çok fazla evlat sahibi olmak istiyorum . Psikolojim bozuldu bakmadığım uygulamadığın bir şey kalmadı
Evet canım tüm kan testlerimde hormonlarım normal çıktı ve ultrasonla da ayrıca baktı yumurtalıklarında bir sorun yok dedi . Zaten 25 yaşındayım adetimle ilgili bugüne kadar sorun yaşamadım . Eşimin ailesi ilk günden şimdiye çok baskı yapıyolar hatta daha şimdiden bebek eşyaları bile alındı . Eşimin çevresinde bizle evlenen herkes hamile olunca Acayip bi baskı oluşturuldu . Çok korkuyorum ya hiç olmazsa diyeKadın doğum doktoruna göründünüz mü? Testler yapıldı mı? Eşiniz için de doktora gidebilirsiniz. Yaşınız daha çok genç. Hemen umutsuzluğa kapılmayın.
Korkular ve kaygılar doğurganlığınızın önünde engel olabilir. Ben de eşimin ailesinden ara ara baskılar hissediyorum, eltimin gelecek ay bebeği olacak, bize de siz bebeğinizin adını ne koyacaksınız diye soruyorlarEvet canım tüm kan testlerimde hormonlarım normal çıktı ve ultrasonla da ayrıca baktı yumurtalıklarında bir sorun yok dedi . Zaten 25 yaşındayım adetimle ilgili bugüne kadar sorun yaşamadım . Eşimin ailesi ilk günden şimdiye çok baskı yapıyolar hatta daha şimdiden bebek eşyaları bile alındı . Eşimin çevresinde bizle evlenen herkes hamile olunca Acayip bi baskı oluşturuldu . Çok korkuyorum ya hiç olmazsa diye
Yaaa bende öyleyimEvet canım tüm kan testlerimde hormonlarım normal çıktı ve ultrasonla da ayrıca baktı yumurtalıklarında bir sorun yok dedi . Zaten 25 yaşındayım adetimle ilgili bugüne kadar sorun yaşamadım . Eşimin ailesi ilk günden şimdiye çok baskı yapıyolar hatta daha şimdiden bebek eşyaları bile alındı . Eşimin çevresinde bizle evlenen herkes hamile olunca Acayip bi baskı oluşturuldu . Çok korkuyorum ya hiç olmazsa diye
Rabbim hepimize en kısa zaman da güzel haberler almayı nasip etsinKorkular ve kaygılar doğurganlığınızın önünde engel olabilir. Ben de eşimin ailesinden ara ara baskılar hissediyorum, eltimin gelecek ay bebeği olacak, bize de siz bebeğinizin adını ne koyacaksınız diye soruyorlaroysaki daha ortada bebek bile yokken. Ben çok kulak asmamaya çalışıyorum ama ilerleyen zamanlarda kesinlikle bi stres ve eşimle aramda bi huzursuzluk sebebi olacağı kesin
Eşinizle bu konuda birazcık konuşmayı deneseniz, sonuçta bu ikinizin çocuğu olacak. Belki de çok kolay bi tedavi ile çocuğunuzu kucağınıza alacaksınız. O zaman keşke daha erken gitseydik, hiç bunları yaşamasaydık dersiniz.
İnşallah her şey gönlünüzce olur
İnsanın evliliğinin en güzel aylarını böyle tedirginliklerle geçirmesi çok kötü bi durumYaaa bende öyleyimçok sinirlerim bozuluyor...her kesde bı baskı hazirlar...dogru onlarda istiyor ama çok üstüme geliyorlar aslında bugünleri çok güzel geçirmem lazım ama sadece kötü oluyorum düşünüyorum
Evet yaa çok kötüİnsanın evliliğinin en güzel aylarını böyle tedirginliklerle geçirmesi çok kötü bi durum
Hamileliğin ilk aylarında yenmesi riskli diye biliyorum düşüğe sebep olabiliyormuş,ilk 3 aydan sonra falan başlanıyor genelde,kolay doğum için de 34’ten itibaren başlıyorlar diye hatırlıyorumbol bol tüketeyim madem ilk ayda tutma ihtimali var mı ki bebisimizin
Bu stresin en büyük sebebi dış etkenler zaten . Kendi halimize bıraksalar olacak belkideEvet yaa çok kötübazen düşünüyorumda sonra pişman olucam diyorum belkide bu günlerimi böyle yaptığım için ama ne yapayım insanlar bı rahat bırakırsa
Bende 2ay vajinismustumKızlar bende 11 aylık evliyim ve vajinismusdum ta ki 10. Ayımıza kadar ama çok şükür yendim bebek istiyoruz Allah’ın izniyle bu ay denemelere başladık yumurtlama dönemini bekliyorum yarın veya diğer gün olabilirim çok dua edin dualarınıza ihtiyacım varBenim arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı yumurtlama döneminden 6 gün boyunca hergün ilşkiye girdi çatlama olsa dahi böylede deneyebilirsiniz ben öyle denemeyi düşünüyorum
Evet yaa hayırlısı inşallahBu stresin en büyük sebebi dış etkenler zaten . Kendi halimize bıraksalar olacak belkideekim de ben rahmime baktırmayı düşünüyorum sonrada eşimi ürolojiye yönlendirecem . Çünkü beklemek çare değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?