- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi lavinya5367
-
Soğanı tüm şekilde mi atacağım 2 ye mi böleceğim kabukları zaten zarıyla beraber soyuluyordur dimi7 inci günü başla kahverengi dışı içi beyaz olan orta boy soğanı 2 bardak kaynatılmış suya at 5 dk daha kaynat ve her gün iç her gün taze yap beklemis içme 15 gün yapmalisin ama ben sadece 5 gün bile yaptım onun sayesinde hamileyim inşallah seninde haberlerini duyarım
Evet kabuklarini soy 4 e bölSoğanı tüm şekilde mi atacağım 2 ye mi böleceğim kabukları zaten zarıyla beraber soyuluyordur dimi
sağlıkla kucağınıza alın ama bunu hep diyorum hep diyecemEvet kabuklarini soy 4 e böl
Vala canım mecbur kalınca yani hem oda Allah'ın bi nimeti ben şahsen hani çok ağır icilmiyecek gibi bulmadimsağlıkla kucağınıza alın ama bunu hep diyorum hep diyecem
soğan suyunu içen kadınlara imreniyorum
valla nasıl içiyorsunuz ya
Evet canım hatta eşim dediki sen zayiflamissinHayalim2121 bu arada içerken zayıfladın mı aynı zamanda zayıflama kürü olarak kullanılıyomuş sende oldu mu böyle bşy gerçi az içmişsin ama olsun
Aynen bazı insanlar soğan giren salatayı bile yiyemiyor ya da yemeği.. bence soğan yiyip yiyememekle alakalı bi durum kuru fasülye pilav yanında yiyebilen biri suyunu da içer heralde diye düşünüyorum ama du bakalım belki bende öğüre öğüre içeceğim belli olmazVala canım mecbur kalınca yani hem oda Allah'ın bi nimeti ben şahsen hani çok ağır icilmiyecek gibi bulmadimama tabi herkesin tiksinti eşiği farklı
Aynen bazı insanlar soğan giren salatayı bile yiyemiyor ya da yemeği.. bence soğan yiyip yiyememekle alakalı bi durum kuru fasülye pilav yanında yiyebilen biri suyunu da içer heralde diye düşünüyorum ama du bakalım belki bende öğüre öğüre içeceğim belli olmaz
ben soğan yiyebiliyorum zerzevat felan ama gel gelelim suyu içemiyorumVala canım mecbur kalınca yani hem oda Allah'ın bi nimeti ben şahsen hani çok ağır icilmiyecek gibi bulmadimama tabi herkesin tiksinti eşiği farklı
Ay süpermiş o zaman kilo vermekte istiyorum zaten ama böyle gerçekten birinden duyunca tatmin ediyor o zaman ben adetim bittiği gün bebiş için niyetimi alıp içmeye başlayım aynı zamanda kilo da veririm inş bir taşla 2 kuşEvet canım hatta eşim dediki sen zayiflamissindedim oructandir iltihap içinde iyi hemde yumurtalari güçlendiriyor
Ilık içtim adetten 7 gün sonra ben sadece 5 gün içtim yumurtamin catladigini hissedip bıraktımben soğan yiyebiliyorum zerzevat felan ama gel gelelim suyu içemiyorum
2 kere denedim
bir daha deneyecem biran cesaret geldi
kaç gün içmek lazım.. günde 1 defamı ? ve ılıkmı içtinz ?
günde 1 defamı içtinizIlık içtim adetten 7 gün sonra ben sadece 5 gün içtim yumurtamin catladigini hissedip bıraktım
İnşallah Canım ne kadar süredir evlisinAy süpermiş o zaman kilo vermekte istiyorum zaten ama böyle gerçekten birinden duyunca tatmin ediyor o zaman ben adetim bittiği gün bebiş için niyetimi alıp içmeye başlayım aynı zamanda kilo da veririm inş bir taşla 2 kuş
yaaa teşekkür ederim cevapların içinEvetdaha fazlası kötü ya icemezsi n
Canım 3.yıllık evliyim ama 3 aydır deniyoruzİnşallah Canım ne kadar süredir evlisin
Yendin mi vajinismus uCanım 3.yıllık evliyim ama 3 aydır deniyoruz
Öncesi vajinismustum .. Hemen olsun istiyoruz yani
Allah' razı olsun canım inşallah seninde haberlerini alırım postlarina bakarım hamileyim diyeyaaa teşekkür ederim cevapların için
sağlıkla kucağına al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?