Gebeliğe Hazırlık İlk denemede hamile kalanlarrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğanı tüm şekilde mi atacağım 2 ye mi böleceğim kabukları zaten zarıyla beraber soyuluyordur dimi

Canlar soğan eğer rahimde vs enfeksiyon iltihap falan varsa çok faydalı. Ama herşey yolunda ise faydalı olurmu bilmiyorum. Adete söktürme özelliği falan var. Bı şikayetleriniz var ise yapın bence

Hayalim2121 canım olursa ki inşallh olur ilk sana söyleyeceğimmm bende iltihabı falan söktürür diye biliyorum ama çocuk olması için duymamıştım hiç inş olur

Hayalim2121 bu arada içerken zayıfladın mı aynı zamanda zayıflama kürü olarak kullanılıyomuş sende oldu mu böyle bşy gerçi az içmişsin ama olsun

sağlıkla kucağınıza alın ama bunu hep diyorum hep diyecem
soğan suyunu içen kadınlara imreniyorum
valla nasıl içiyorsunuz ya
Vala canım mecbur kalınca yani hem oda Allah'ın bi nimeti ben şahsen hani çok ağır icilmiyecek gibi bulmadim ama tabi herkesin tiksinti eşiği farklı

Vala canım mecbur kalınca yani hem oda Allah'ın bi nimeti ben şahsen hani çok ağır icilmiyecek gibi bulmadim ama tabi herkesin tiksinti eşiği farklı
Aynen bazı insanlar soğan giren salatayı bile yiyemiyor ya da yemeği.. bence soğan yiyip yiyememekle alakalı bi durum kuru fasülye pilav yanında yiyebilen biri suyunu da içer heralde diye düşünüyorum ama du bakalım belki bende öğüre öğüre içeceğim belli olmaz

İtiraf etmeliyim çok güzel değil ama şifalı olduğunu düşünürsek bence gayet iyi hem hamile kalmak uğruna vucudumuza aldığımız o ağır kimyasallar kadar kötü değil ya

ben soğan yiyebiliyorum zerzevat felan ama gel gelelim suyu içemiyorum
2 kere denedim
bir daha deneyecem biran cesaret geldi
kaç gün içmek lazım.. günde 1 defamı ? ve ılıkmı içtinz ?

Evet canım hatta eşim dediki sen zayiflamissin dedim oructandir iltihap içinde iyi hemde yumurtalari güçlendiriyor
Ay süpermiş o zaman kilo vermekte istiyorum zaten ama böyle gerçekten birinden duyunca tatmin ediyor o zaman ben adetim bittiği gün bebiş için niyetimi alıp içmeye başlayım aynı zamanda kilo da veririm inş bir taşla 2 kuş

ben soğan yiyebiliyorum zerzevat felan ama gel gelelim suyu içemiyorum
2 kere denedim
bir daha deneyecem biran cesaret geldi
kaç gün içmek lazım.. günde 1 defamı ? ve ılıkmı içtinz ?
Ilık içtim adetten 7 gün sonra ben sadece 5 gün içtim yumurtamin catladigini hissedip bıraktım

İnşallah Canım ne kadar süredir evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…