Gebeliğe Hazırlık İlk denemede hamile kalanlarrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yendin mi vajinismus u
Evet kuzum yendim artık zevk bile alıyorum eskiden korkan ben şimdi ilişkiyi başlatan ben evliliğimin 2 senesi bununla geçti gitti zaten hemen çocuk istiyoruz pandemi var falan diye bile korunmadık yani hiç ama olmuyor özellikle yumurtlama zamanlarıma denk gelmiş bu ay ama yok

ben uzun zamandır istiyorum kuzum ama olmuyor
eşimden kaynaklı... sperm sorunumuz var
aşılama yada tüp beebğe doğru gidiyorum sanırım çünkü olmuyor
ama bari bende kendimi düzenliyim diye soğan deneyecem
Canımm önce her şeyi deneyin
Mesela geçen biri dedi ki bitter çikolata ve Türk kahvesi aşırı iyi geliyormuş erkeğe

Merhaba kızlar 2 senelik evliyim ilk kez bebek denemelerine başladık hamile kalırken neler yaptınız? Yardıma ihtiyacım vaarr bi çok şey okudum ama yeni hamile kalanlardan duymaya ihtiyacım var sanırım

Merhaba, bence ilk aşama sağlık kontrolü olmalı, sizin için eğer adetiniz düzenliyse kan ve hormon tahlilleri ile ultrason ilk aşama için yeterli olur. Fakat eşiniz de test yaptirmali mutlaka, sorun varsa vakit kaybetmemis olursunuz. Eğer sonuçlarınızda sıkıntı yoksa bir süre sadece sağlıklı beslenmeye ve egzersiz yapmaya dikkat ederek denerseniz zorluk yaşamadan bebek gelecektir.

Kürler muhakkak etkilidir ama bilinçsiz ve rastgele kür uygulamanın zararları da var, bence siz daha yeni denemeye basladiginiz icin sağlık durumunuzdan emin olursaniz kürlere gerek kalmayacak.

aa yok öyle değil :)
Folik asit bebeğin sinir sisteminin gelişiminde etkili. Eğer hamile kalırsan bir hastalık yaşamasın diye

Canım çok sevindim stres yapma öyle devam et bide kürü dene inşallah sağlıklı bir bebeğin olur

Canımm önce her şeyi deneyin
Mesela geçen biri dedi ki bitter çikolata ve Türk kahvesi aşırı iyi geliyormuş erkeğe
Ben biraz araştırdım detayciyimdir bizde öyle bı sorun yok ama bilgimiz oldun diye bolbol peynir bitter cikolata türk kahvesi bide karışım varmış bilinen bı hoca yapiyodu bakmanı tavsiye ederim

Ama doktorum bana gebelik olmadan verdi kullanıyorum şu an yemeklerden sonra tok karnına iç dedi

Evet canım öyle dedim ben de yukarda. Eğer hamile kalacak olursan bebeğin sinir sistemi gelişimi tam olsun diye önceden senin vücudundaki depoların full olması için hamilelikten önce başlanır.

Evet canım öyle dedim ben de yukarda. Eğer hamile kalacak olursan bebeğin sinir sistemi gelişimi tam olsun diye önceden senin vücudundaki depoların full olması için hamilelikten önce başlanır.
Cok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese nasıp eder

Denemediğim bir şey kalmadı . Maydanoz suyuna oturdum yakı bağladım incir yedim çakşır suyu içtim ovülasyonu takip ettim ama 8 ay geçti hala yok . Annem babam olmadığı için çok fazla evlat sahibi olmak istiyorum . Psikolojim bozuldu bakmadığım uygulamadığın bir şey kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…