- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi lavinya5367
-
Evet kuzum yendimYendin mi vajinismus u
ben uzun zamandır istiyorum kuzum ama olmuyorBal0ncuk kuzum sende mi istiyordun
Canımm önce her şeyi deneyinben uzun zamandır istiyorum kuzum ama olmuyor
eşimden kaynaklı... sperm sorunumuz var
aşılama yada tüp beebğe doğru gidiyorum sanırım çünkü olmuyor
ama bari bende kendimi düzenliyim diye soğan deneyecem
denemedik şey kalmadıCanımm önce her şeyi deneyin
Mesela geçen biri dedi ki bitter çikolata ve Türk kahvesi aşırı iyi geliyormuş erkeğe
Merhaba kızlar 2 senelik evliyim ilk kez bebek denemelerine başladık hamile kalırken neler yaptınız? Yardıma ihtiyacım vaarr bi çok şey okudum ama yeni hamile kalanlardan duymaya ihtiyacım var sanırım
Kuzum Rabbimden ümit kesilmez En tez vakitte kucağını doldursundenemedik şey kalmadı
Canım Folik asit kullanınca hamile mi kalıyorsun yanifolik asit güzel ayrıntı. Demir de başlatabiliyor bazı doktorlar
aa yok öyle değil :)
Folik asit bebeğin sinir sisteminin gelişiminde etkili. Eğer hamile kalırsan bir hastalık yaşamasın diye
Canım çok sevindim stres yapma öyle devam et bide kürü dene inşallah sağlıklı bir bebeğin olurEvet kuzum yendimartık zevk bile alıyorum eskiden korkan ben şimdi ilişkiyi başlatan ben evliliğimin 2 senesi bununla geçti gitti zaten hemen çocuk istiyoruz pandemi var falan diye bile korunmadık yani hiç ama olmuyor özellikle yumurtlama zamanlarıma denk gelmiş bu ay ama yok
İnşllh canımmm senin bebişinde sağlıkla gelsin hayırlı olsunCanım çok sevindim stres yapma öyle devam et bide kürü dene inşallah sağlıklı bir bebeğin olur
Çok teşekkür ederimİnşllh canımmm senin bebişinde sağlıkla gelsin hayırlı olsun
Bende anlamak istediğim gibi anlamışım yaaan keşke öylesi de olsaydı içen fırt hamiş
Ben biraz araştırdım detayciyimdir bizde öyle bı sorun yok ama bilgimiz oldun diye bolbol peynir bitter cikolata türk kahvesi bide karışım varmış bilinen bı hoca yapiyodu bakmanı tavsiye ederimCanımm önce her şeyi deneyin
Mesela geçen biri dedi ki bitter çikolata ve Türk kahvesi aşırı iyi geliyormuş erkeğe
Ama doktorum bana gebelik olmadan verdi kullanıyorum şu an yemeklerden sonra tok karnına iç dedi
Ama doktorum bana gebelik olmadan verdi kullanıyorum şu an yemeklerden sonra tok karnına iç dedi
Cok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese nasıp ederEvet canım öyle dedim ben de yukarda. Eğer hamile kalacak olursan bebeğin sinir sistemi gelişimi tam olsun diye önceden senin vücudundaki depoların full olması için hamilelikten önce başlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?