• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlk denemede hamile kalanlarrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Denemediğim bir şey kalmadı . Maydanoz suyuna oturdum yakı bağladım incir yedim çakşır suyu içtim ovülasyonu takip ettim ama 8 ay geçti hala yok . Annem babam olmadığı için çok fazla evlat sahibi olmak istiyorum . Psikolojim bozuldu bakmadığım uygulamadığın bir şey kalmadı 😞
Kadın doğum doktoruna göründünüz mü? Testler yapıldı mı? Eşiniz için de doktora gidebilirsiniz. Yaşınız daha çok genç. Hemen umutsuzluğa kapılmayın.

Kadın doğum doktoruna göründünüz mü? Testler yapıldı mı? Eşiniz için de doktora gidebilirsiniz. Yaşınız daha çok genç. Hemen umutsuzluğa kapılmayın.
Evet canım tüm kan testlerimde hormonlarım normal çıktı ve ultrasonla da ayrıca baktı yumurtalıklarında bir sorun yok dedi . Zaten 25 yaşındayım adetimle ilgili bugüne kadar sorun yaşamadım . Eşimin ailesi ilk günden şimdiye çok baskı yapıyolar hatta daha şimdiden bebek eşyaları bile alındı . Eşimin çevresinde bizle evlenen herkes hamile olunca Acayip bi baskı oluşturuldu . Çok korkuyorum ya hiç olmazsa diye 😪

Evet canım tüm kan testlerimde hormonlarım normal çıktı ve ultrasonla da ayrıca baktı yumurtalıklarında bir sorun yok dedi . Zaten 25 yaşındayım adetimle ilgili bugüne kadar sorun yaşamadım . Eşimin ailesi ilk günden şimdiye çok baskı yapıyolar hatta daha şimdiden bebek eşyaları bile alındı . Eşimin çevresinde bizle evlenen herkes hamile olunca Acayip bi baskı oluşturuldu . Çok korkuyorum ya hiç olmazsa diye 😪
Korkular ve kaygılar doğurganlığınızın önünde engel olabilir. Ben de eşimin ailesinden ara ara baskılar hissediyorum, eltimin gelecek ay bebeği olacak, bize de siz bebeğinizin adını ne koyacaksınız diye soruyorlar 🤦🏻‍♀️ oysaki daha ortada bebek bile yokken. Ben çok kulak asmamaya çalışıyorum ama ilerleyen zamanlarda kesinlikle bi stres ve eşimle aramda bi huzursuzluk sebebi olacağı kesin 😔
Eşinizle bu konuda birazcık konuşmayı deneseniz, sonuçta bu ikinizin çocuğu olacak. Belki de çok kolay bi tedavi ile çocuğunuzu kucağınıza alacaksınız. O zaman keşke daha erken gitseydik, hiç bunları yaşamasaydık dersiniz.
İnşallah her şey gönlünüzce olur 🙏🏻

Yaaa bende öyleyim😥çok sinirlerim bozuluyor...her kesde bı baskı hazirlar...dogru onlarda istiyor ama çok üstüme geliyorlar aslında bugünleri çok güzel geçirmem lazım ama sadece kötü oluyorum düşünüyorum 😥

Korkular ve kaygılar doğurganlığınızın önünde engel olabilir. Ben de eşimin ailesinden ara ara baskılar hissediyorum, eltimin gelecek ay bebeği olacak, bize de siz bebeğinizin adını ne koyacaksınız diye soruyorlar 🤦🏻‍♀️ oysaki daha ortada bebek bile yokken. Ben çok kulak asmamaya çalışıyorum ama ilerleyen zamanlarda kesinlikle bi stres ve eşimle aramda bi huzursuzluk sebebi olacağı kesin 😔
Eşinizle bu konuda birazcık konuşmayı deneseniz, sonuçta bu ikinizin çocuğu olacak. Belki de çok kolay bi tedavi ile çocuğunuzu kucağınıza alacaksınız. O zaman keşke daha erken gitseydik, hiç bunları yaşamasaydık dersiniz.
İnşallah her şey gönlünüzce olur 🙏🏻
Rabbim hepimize en kısa zaman da güzel haberler almayı nasip etsin 😞🙏🏻

Yaaa bende öyleyim😥çok sinirlerim bozuluyor...her kesde bı baskı hazirlar...dogru onlarda istiyor ama çok üstüme geliyorlar aslında bugünleri çok güzel geçirmem lazım ama sadece kötü oluyorum düşünüyorum 😥
İnsanın evliliğinin en güzel aylarını böyle tedirginliklerle geçirmesi çok kötü bi durum 😪

İnsanın evliliğinin en güzel aylarını böyle tedirginliklerle geçirmesi çok kötü bi durum 😪
Evet yaa çok kötü 😏bazen düşünüyorumda sonra pişman olucam diyorum belkide bu günlerimi böyle yaptığım için 😥ama ne yapayım insanlar bı rahat bırakırsa

bol bol tüketeyim madem ilk ayda tutma ihtimali var mı ki bebisimizin
Hamileliğin ilk aylarında yenmesi riskli diye biliyorum düşüğe sebep olabiliyormuş,ilk 3 aydan sonra falan başlanıyor genelde,kolay doğum için de 34’ten itibaren başlıyorlar diye hatırlıyorum

Ben korunmayı bıraktığımız 2. Ay hamile kaldım. Ilk ay yumurtlama günlerine hiç dikkat etmemiştik. Adet olduktan sonra yumurtlama döneminde hic ilişkide bulunmadığımızı anlamıştım.. daha sonra takvimim uygulamasından yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki oldu. Hiç stres yapmadım illa olacak diye beklemedim. Hamilelige dair halsizlik ve erken saatte uykumun gelmesi dışında hiçbir belirti yoktu. Haliyle hamile olduğuma hiç ihtimal vermedim. Hatta adet tarihim gectikten 3 gün sonra gebelik testi yaptım ve kıpkırmızı çift çizgiyi gördüm. Herşey çok güzel başlamıştı ama ne yazık ki düşük meydana geldi.. burdaki çoğu arkadaşın çift çizgi odaklı oldugunu görüyorum ancak önemli olan sağlıkla ilerleyecek bir gebelik yaşamak. Keşke böyle bir şey yaşayacağıma biraz daha bekletseydi beni ve birkaç ay sonra gelseydi ama benimle kalsaydı diyorum şimdi. Lütfen yalnizca hamile kalayım değil sağlıklı bir gebelik yasayım ve saglikla kucağıma alayım diye dua edin. uzun oldu biraz ama yazmak istedim.. Allah herkese en hayırlı zamanda bu muhteşem duyguyu yaşatsın..

Benimde 1 buçuk sene içinde anca oldu.. Yumurtlama günüme denk getirdim stres yapmadım sırf bebek olsun diye eşimle birlikte olmadım :) çünkü düşünüyorsun o sırada ve yine stres yapıyor o düşünce.. Halbuki bebekte çok istiyordum :) ayrıca çok dua ettim sonrası Allah nasip etti. İnşallah sizede nasip olur ama sakın stres filan yapmayın rahat olun.

Kızlar bende 11 aylık evliyim ve vajinismusdum ta ki 10. Ayımıza kadar ama çok şükür yendim bebek istiyoruz Allah’ın izniyle bu ay denemelere başladık yumurtlama dönemini bekliyorum yarın veya diğer gün olabilirim çok dua edin dualarınıza ihtiyacım var 🙏🏻 Benim arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı yumurtlama döneminden 6 gün boyunca hergün ilşkiye girdi çatlama olsa dahi böylede deneyebilirsiniz ben öyle denemeyi düşünüyorum 🥰

Kızlar adet döneminizin sonra 12.14. 16. günlerinde ilişki olursa hami'le kalma şansınız artıyor birde eski bir ebe tanıdığım vardı demişti ki sakızı toz tarçın batırıp çiğnersen yumurtan gelisir ve çatlar demişti ben uyguladım kızıma hamile kaldım birde bol bol dua okuyun (kün fe
yekun) inşallah rabbim isteyen herkese tattirsin

Evet yaa çok kötü 😏bazen düşünüyorumda sonra pişman olucam diyorum belkide bu günlerimi böyle yaptığım için 😥ama ne yapayım insanlar bı rahat bırakırsa
Bu stresin en büyük sebebi dış etkenler zaten . Kendi halimize bıraksalar olacak belkide 😥 ekim de ben rahmime baktırmayı düşünüyorum sonrada eşimi ürolojiye yönlendirecem . Çünkü beklemek çare değil 😥

Kızlar bende 11 aylık evliyim ve vajinismusdum ta ki 10. Ayımıza kadar ama çok şükür yendim bebek istiyoruz Allah’ın izniyle bu ay denemelere başladık yumurtlama dönemini bekliyorum yarın veya diğer gün olabilirim çok dua edin dualarınıza ihtiyacım var 🙏🏻 Benim arkadaşım 3 ay sonra hamile kaldı yumurtlama döneminden 6 gün boyunca hergün ilşkiye girdi çatlama olsa dahi böylede deneyebilirsiniz ben öyle denemeyi düşünüyorum 🥰
Bende 2ay vajinismustum😟haziranda yendim 2 aydır deniyorum bu 3cu olucak inşallah olur🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻insan çok yoruluyor bazen...Allah isteyen her kese nasip etsin inşallah bizede🙏🏻

Back
X