Gebeliğe Hazırlık İlk denemede hamile kalanlarrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah verince oluyormus. Bu yazdıklarımin aynisini yapip hamile kalamayanlar var. Allah verir insallah isteyen herkese.

Ovulasyon testiyle basla.

Ovulasyonda oldugun günleri mutlaka degerlendir.

Sanirim sperm kalitesi acisindan iki gunde bir yapmak uygun oluyordu

Misyoner pozisyon en uygunu.

Altinda yastik kirlent bir sey olsun popon havada dursun ki akmasin disariya

Bir sure boyle dur.

Sonra kalkip temizlenirsin.

Aslinda aile hekimine gitseniz, ebeniz folik asit baslasa oyle deneme yapsaniz daha iyi olabilir

Bu arada gebe degilim saglik personeli arkadasimin bana tavsiyeleriydi.

Folik asite başladım canım yazdığın için çok teşekkür ederim yumurtlama zamanı kasıklarımda ağrı oluyor ordan anlıyorum ve o haftayı full değerlendirdik insallah Allah nasip eder

Folik asite başladım canım yazdığın için çok teşekkür ederim yumurtlama zamanı kasıklarımda ağrı oluyor ordan anlıyorum ve o haftayı full değerlendirdik insallah Allah nasip eder
Uygulamalar var adet dönemini takip eden yumurtlama gününü takip eden onlardan indirip takibini yapabilirsin.

7 yaşında kizim var hamile kalmak için7.8 u grasmistik so 2 ayda folik asit kullandim sonra öyle hamile kalmıştım

Folik asit önemli onun dışında incir süt tüket bol bol.İlk bebeğime ilk denemede hamile kalmıştım Allah izin verince ilk denemede de oluyor neden olmasın

Folik asit önemli onun dışında incir süt tüket bol bol.İlk bebeğime ilk denemede hamile kalmıştım Allah izin verince ilk denemede de oluyor neden olmasın
Hayırlı olsun bebişiniz folik asit alıyorum evet, incir duymamıstım alayım hemen hurma yiyordum bende insallah cok dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…