- 29 Mayıs 2020
- 273
- 215
- 53
- 28
- Konu Sahibi lavinya5367
-
Bu arada gebe degilim saglik personeli arkadasimin bana tavsiyeleriydi.
Allah verince oluyormus. Bu yazdıklarımin aynisini yapip hamile kalamayanlar var. Allah verir insallah isteyen herkese.
Ovulasyon testiyle basla.
Ovulasyonda oldugun günleri mutlaka degerlendir.
Sanirim sperm kalitesi acisindan iki gunde bir yapmak uygun oluyordu
Misyoner pozisyon en uygunu.
Altinda yastik kirlent bir sey olsun popon havada dursun ki akmasin disariya
Bir sure boyle dur.
Sonra kalkip temizlenirsin.
Aslinda aile hekimine gitseniz, ebeniz folik asit baslasa oyle deneme yapsaniz daha iyi olabilir
Uygulamalar var adet dönemini takip eden yumurtlama gününü takip eden onlardan indirip takibini yapabilirsin.Folik asite başladım canım yazdığın için çok teşekkür ederim yumurtlama zamanı kasıklarımda ağrı oluyor ordan anlıyorum ve o haftayı full değerlendirdik insallah Allah nasip eder
Aynen yaklaşık 3 senedir o takvimi kullanıyorum genelde tam tutuyor bakalım adet zamanım geçince görücem insallahUygulamalar var adet dönemini takip eden yumurtlama gününü takip eden onlardan indirip takibini yapabilirsin.
7 yaşında kizim var hamile kalmak için7.8 u grasmistik so 2 ayda folik asit kullandim sonra öyle hamile kalmıştım
Hurma da çok güzel bir folik asit kaynağıymış.. ❤
allah bilir onu kimse bilemez kimisi yıllarca uğraşıyor kimisi ilk denemede hamile kalıyorbenim daha ilk ayım gebe kalmadan basladım folik asite daha 23 yasındayı ilk ayda tutma ihtimali var mı acaba
allah bilir onu kimse bilemez kimisi yıllarca uğraşıyor kimisi ilk denemede hamile kalıyor
Inşallah allah olmayan herkeze nasip etsin virüs bitsin 2.yi düşünüyoruzİnsallah diyip bol dua ediyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Inşallah allah olmayan herkeze nasip etsin virüs bitsin 2.yi düşünüyoruz
Inş bakalim 1. Ay geçsin vaka durumu azaltın başlamayı dusunuyoruzinşallah beklemeye gerek kalmadan hamile kalırsın
Ben hamile değilim kuzumbol bol tüketeyim madem ilk ayda tutma ihtimali var mı ki bebisimizin
İnsallah güzel haberler verelimmBen hamile değilim kuzum
3 Aydır deniyoruz folik asitin tutma ihtimalini güçlendirme gibi bi özelliğinin olduğunu bilmiyorum .. eğer öyleyse hurmayı bol bol tüketelim bari
Hayırlı olsun bebişinizFolik asit önemli onun dışında incir süt tüket bol bol.İlk bebeğime ilk denemede hamile kalmıştım Allah izin verince ilk denemede de oluyor neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?