Sebepsiz sorun yoktu canımMaşallah sorun neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebepsiz sorun yoktu canımMaşallah sorun neydi
İlk 4 5 gün belim agrıdı sonrada adet sancısı oldu hatta bildiğin adet oldum sandım olmadı sandım ki cumartesi test yaptım çıktı çok şüküryaaa ne güzel Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ne gibi belirtileriniz olmuştu benim bugün 7.günüm aşılamada, hala devam eden kasık ağrılarım mevcut
Çok sevindim Allah kucağınıza almayo nasip etsin ilk aşılamıydı sizinde acabaİlk 4 5 gün belim agrıdı sonrada adet sancısı oldu hatta bildiğin adet oldum sandım olmadı sandım ki cumartesi test yaptım çıktı çok şükür
Allah razı olsun içimi çok rahatlattınız çataldan muayene olmakdan korkmuyorum tek korkun borunun içeri girerken açtı vermesiydi spermi enjekte ederkende saniyelik düzü olur diye düşünüyorum çok çok tşk ediyorum anestezi isteyecektim beni gevşettiniz inş dizinde benimde herkesin işlemi başarılı olur çok aminİşlemi yaptı doktorum öyle yatmamı söyledi 40 dk kadar yattım kıpırdamadan ve hemşire gelip kaldırayım seni dedi ben kalkarım falan demiştim ama o ince boyu hala duruyormuş aslında 40dk boyunca öyle anlatayım yani size anlamıyorsunuz bile korkunuz olmasın hiç
İdrara sıkışık yapılıyor diyorlarSebepsiz sorun yoktu canım
Yok canım ben korktum hatta sedasyonlu yaptrdım 5 dk uyudunİdrara sıkışık yapılıyor diyorlar
Sağol bitanem 2. AşılamamdıÇok sevindim Allah kucağınıza almayo nasip etsin ilk aşılamıydı sizinde acaba
Sedasyon dediğiniz anestezi miYok canım ben korktum hatta sedasyonlu yaptrdım 5 dk uyudun
evet canımSedasyon dediğiniz anestezi mi
Aşılama mi oldunuz belitiler nelerdiİlk 4 5 gün belim agrıdı sonrada adet sancısı oldu hatta bildiğin adet oldum sandım olmadı sandım ki cumartesi test yaptım çıktı çok şükür
İlk 4 gün belim çok agrıdı sonrada acayip kasıklarım agrıdı hani sanki adet olcak gibi çok kötüydü adet oldum sandım ama hamileymişimAşılama mi oldunuz belitiler nelerdi
Benimde 3 gun belim ağrıdı 2 gündür ates basma alt karın agrisi bugün bulantiİlk 4 gün belim çok agrıdı sonrada acayip kasıklarım agrıdı hani sanki adet olcak gibi çok kötüydü adet oldum sandım ama hamileymişim
Aşılama 7 gunuBenimde 3 gun belim ağrıdı 2 gündür ates basma alt karın agrisi bugün bulanti
Ve sürekli akinti dün test yaptım 2 ci çizgi çok siliktiİlk 4 gün belim çok agrıdı sonrada acayip kasıklarım agrıdı hani sanki adet olcak gibi çok kötüydü adet oldum sandım ama hamileymişim
Senin kaö gün oldu kuzumBenimde 3 gun belim ağrıdı 2 gündür ates basma alt karın agrisi bugün bulanti
Bendede sürekli akıntı var canımVe sürekli akinti dün test yaptım 2 ci çizgi çok silikti
Aşılama gunu birlikte 7 gunSenin kaö gün oldu kuzum
Daha erken canım benim aşılama günüylü birlikte 12 gün çıktıAşılama gunu birlikte 7 gun
Hiç test yapmadinmi erkendenDaha erken canım benim aşılama günüylü birlikte 12 gün çıktı