İlk defa yumurtlama günümde sancı ağrı çektim

YeniGelinnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
10
5
1
Adetime 2 gün kaldı geçen ay kan testi yaptırdım negatif çıktı . Yine hevesim kırılcak sonuç negatif olcak diye korkuyorum . İlk defa yaşadığım belirtilerim yumurtlama günümde sol tarafımda hareket edemicek kadar ağrı hissettim . Bu ay tam tersi akıntım da yok ve idrarımın rengi çok açık bunlar belirti olabilir mi bunları yaşayıp hamilelilik yaşayanlar var mı ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Buna benzer belirtiler yaşayıp gebe olduğunu öğrenenler var ama siz yine de beklentiye girmeyin. Test yaparsınız zamanı gelince

Herkeste belirti farklıdır ben belirti hissetmedim hiç adet gecikmesi dışında, en doğru karar test yapmak yoksa her ay bu şekilde düşünürseniz olacağı varsa da olmaz.

Adetime 2 gün kaldı geçen ay kan testi yaptırdım negatif çıktı . Yine hevesim kırılcak sonuç negatif olcak diye korkuyorum . İlk defa yaşadığım belirtilerim yumurtlama günümde sol tarafımda hareket edemicek kadar ağrı hissettim . Bu ay tam tersi akıntım da yok ve idrarımın rengi çok açık bunlar belirti olabilir mi bunları yaşayıp hamilelilik yaşayanlar var mı ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Bunlar gebelik belirtisi değil. Bazısında olan bazısında olmayan, bazı ay olan bazı ay olmayan sıradan yumurtlama belirtileri. Açıkçası ben ilk belirtileri taa 6.-7. Haftada filan hissetmiştim. O dönemde belirti olmaz. Ama kasık batması erken belirti olabilir bende olmuştu, çoğu gebede olmuş. Bence böyle psikolojinizi mahvetmeyin. Dr.lar 1 yıl bekleyin diyor ama benim inancım şu şekilde, 3 ay hem korunmadan hem yumurtlama gününe dikkat ederek ilişki olduğu halde hala sonuç yoksa ufak yada büyük mutlaka sorun çıkıyor. Zaten muayene test takip derken aylar geçiyor. Eger bu ay da gebelik yoksa hemen başlayın derim.

Tüm belirtileri yaşayıp hamile çıkmadım ben:KK48: demek ki belirti ile olmuyor bu isler her zaman diye düşünüyorum.umarım hamilesinizdir

bende hazırlık asamasındayım istiyoruz ki belirtiler olsun belirtilere seviniyoruz ve onun da bebek ıcın olsun istiyoruz

ama bu bizi daha strese sokup adet gecikmesi vs gibi seylere neden oluyor.

hiç iyi değil

Ben yumurtlama gününden yaklaşık bi 3 4 gün sonra hissetmeye başlamıştım, kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişebilir benimki normalde hiç hissetmediğim vücudumda olmayan değişimlerdi, belden başlayıp tüm bacağa yayılan ağrılarım baş gösterdi, fazla ayakta duramamak sürekli oturma isteği duymak filan vardı, idrarım çok berrak ve açıktı, kasıklarımda batma ağrı vardı. Tabi bunların çoğunu yaşayıp normal adet görenler de oluyor siz stres yapmayın hayırlı haberler alın inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ilk gebeliğimde kasiklarimda patlayacakmışım da sanki her yer kan içinde kalacakmış gibi sancılar oldu. Göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet vardı. İkincisinde hiçbir belirti olmadı. Demem o ki gününüz geçip kan testi yaptırmadan emin olamazsınız.

24 yaşındayım eşim 29 . Malesef hamile değilim adetim 1 gün gecikti ama adet oldum bugün 2 günü hormon testi yaptırcam inşallah temiz sonuçlar alırız . Allah herkese nasip etsin her ay adet belirtisimi yoksa gebelik mi diye insan düşünüp durmadan kendini alamıyor

Back
X