ilk defa yaşıyorum

Adam seni fiziksel olarak begenmiyorum demiş ve siz buna ragmen adama yalvarmışsınız barış kuzum çok mutu olacaksınız inan bana.
Yani.

Adam agzindan kacirmis gercek duygularini.

Seni begenmiyorum demis.
Ama evlilik teklif etmis.
Mis mis de mus mus

Konu sahibi kendine gel.
Yasin ufak sanirim
Birak bu adami
Okuluna isine bak

aşk acısı geçer mi ? yapablilrmiyim sizce?

O kadar çabuk "aşık" olmuşsunuz ki, merak etmeyin aynı hızda geçer acısı da. Zaten aşk da değil sizinki, siz öyle sanıyorsunuz, zamanla bunu anlarsınız zaten. Bu yüzden kesinlikle böyle bir adamla barışmayın. 24 yaşındasınız, başka şeylerle uğraşın, hayat güzel, böyle denyolarla vakit öldürmeye hiç gerek yok. Bir gün karşınıza düzgün biri çıkar inşallah.

TEŞEKKÜR EDERİM. ÖYLE YAPACAĞIM :)

hızını geçtim de bu ne Allah aşkına? ayrılalım. hayır sçs barışalım. çekil gözümün önünden bitti. tülaaaaayyyy seni çok özledim geri dön, barışalım. vazgeçtim defol git ayrılalım.......... nereye kadar devam etcek böyle?

İnternette tanıştığınız adama ne çabuk inanıp güvenmişsiniz.
O kadar şey yapmış hala da peşindesiniz ya erkeksiz kalınca ölüyor musunuz ben anlamıyorum ki.
Şaka gibisiniz ya gerçekten yazık.

Bu neyin kafasi ya sevgilin pek normal biri degil bence ve sana senin fizigini beğenmiyorum demis pavyondan fotograf atmis sende sonra barismissin

Vay be olaylar olaylar 1 ayda evlenme karari yuzukler ayrilmalar fiziksel olarak begenmemeler ozledimler ayrilalimlar pavyon... beynim yandi

Çok saçma bence ayrıl 2 gün sonra yine ayrılır bu sefer fiziksel görünüşünü beğeniyorum ama karakterini beğenmiyorum der.

Aklından zorun mu var kuzum bu ne saçma bir ilişki yap boz gibi ne uzatıyorsun daha kurtulduğunda sevin

Çok mutlu olacaksınız. Çocuğun peşini asla bırakmada hayatının dersini al. Yaza düğün yaparsın koş bacım

İnternetten tanışmak bile bana saçma geliyorrr

Yolun sonu hayr-ı alamet degil.Yaww bi dusunun adam sizi begenmiyorum demis sonra seviyorum ne degismis.Kusura bakmayin da sizi parmaginda oynatiyor.Once sevmiyor sonra seviyor.Yasinizda kucuk degil saglikli dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…