Çünkü kalın kafalı anlama kıtlığı olan eşime anlatamıyorum.aslinda bende yanaşmıyordumKimden bahsettiğiniz, olayın ne olduğu anlaşılmıyor.
Paranızı banka yatırım hesapları vs. gibi güvenli yerlerde değerlendirmek yerine niye birilerine veriyorsunuz ki?
Yani konu yine eşinizÇünkü kalın kafalı anlama kıtlığı olan eşime anlatamıyorum.aslinda bende yanaşmıyordum
Bunun böyle olduğunu sağır sultan duydu... artık bu tarz dolandirilanlara acımıyorum,hak ediyorlar......Bayada konu eşinizmiş
Yanı güvenilir birisimi ,cogunlukla dolandırıcılar ılk karda iyi para verır ,güven kazanıp daha cogunu aldıktan sonra vınnn
İnşallah dolandirilmazsiniz.Kizlar bizim bir paramız var .
Aylık bir işe yatırdık.
Aylık bizim payımıza düşen kazancı gönderiyor.
Bir yıldır olan meblanin bu yıl 4 katını yatirdik ise dolayısıyla ücreti o şekilde almamı lazım.
Neyse ilk ay geçti hiç ücrry gelmedi.
Oduyecegi vakit geldiğinde aradı .Söyle sıkıştığım böyle sıkıntıdayim falan filan dedi bende dedim bu ay bizim paranik acelesi yok .kalsın işini gör madem sıkışıksin.
Ya saçmalama seni onun için aramasim falan dedi ama geçen ay ödeme yaomadi aimsi normal ödeme günü yarın.iki aylık mi yapar tek mi yapar bilmiyorum arayıp sorsam mi beklesem mi sizce. Paragöz gibi de görünmek istemiyorum
Kizlar bizim bir paramız var .
Aylık bir işe yatırdık.
Bir yıldır olan meblanin bu yıl 4 katını yatirdik ise dolayısıyla ücreti o şekilde almamı lazım.
Oduyecegi vakit geldiğinde aradı .Söyle sıkıştığım böyle sıkıntıdayim falan filan dedi bende dedim bu ay bizim paranik acelesi yok .kalsın işini gör madem sıkışıksin.
Ya saçmalama seni onun için aramasim falan dedi ama geçen ay ödeme yaomadi aimsi normal ödeme günü yarın.iki aylık mi yapar tek mi yapar bilmiyorum arayıp sorsam mi beklesem mi sizce. Paragöz gibi de görünmek istemiyorum
Bu yatırımcıyı nereden tanıyorsunuz. Bahsettiğiniz şekilde başlayıp dolandırılan çok fazla insan var, bilginiz olsunKizlar bizim bir paramız var .
Aylık bir işe yatırdık.
İşin mahiyeti nedir? Adam sizin parayla yaş maya alıp ekmek yapıp sattıkça ödeme mi yapıyor, inşaat malzemeleri stoklayıp demir çimento fiyatları artınca satıp kârını mı veriyor, para piyasaları araçlarından birinde yatırım mı yapıyor? Nedir yani aydan aya ödeme aldığınız iş?Kizlar bizim bir paramız var .
Aylık bir işe yatırdık.