• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa duyacağınız bir bağımlılık türü olduğunu biliyorum

cnm geçmiş olsun. tv de izlemiştim bi kere ikbal gürpınarın proğramına konuk olmuştu bi hipnoz uzmanı bayan Ofelya Cabral ve Thomas Cabral. böyle bağımlılıkları bir kaç seansla bıraktırabiliyor bildiğim. ismi ile google da arat sitesine ulaşırsın. 100 mesajım olmadığı için link ekleyemiyorum şimdilik :)

Son düzenleme:
aaa bu çok ii canım ya duymamıştım hiç gerçekten işe yaradığını bilsem giderim..
peki bunlar türkiyede mi yani burda değilseler nasıl giderim :))
nese ben bi araştırıyım sağol bilgi için kaydirigubbakcemile5

evet canım ankaradalar. ikbal gürpınardan duymuştum işte. hatta ikbalin doğum sonrası kilosunu vermeye bile yardımcı olmuş bu bayan. umarım faydasını görürsün canım kaydirigubbakcemile5

vitamin eksıklıgı kuzenım kültablasını yalıyordu
sanırım demır eksıklıgıydı

en büyük ablam toprak yermiş küçük ablam paslı çivi yalarmış ben de kibritin ucundaki barutu yermişim.bizim aile de normal yokmuş anlaşılan.ama hepsinin çözümünü doktorda ve sadece bir ilaçla bulmuş annem.doktora gitsen ii edersin arkadaşım.çözülmeyecek bir şey değil boshayallersmile

diğer yazılarımı okumamışsın anlaşılan :))
doktora gittim cnm demir eksikliği ama demir ilacı bana yasak kullanamıyorum yani senin bahsettiğinde büyük ihtimalle demir ilacıdır.
annene bi sorabilirmisin ilacın adını bi araştırıyım =)

canım o kadar cok sayfa var ki üşendim valla okumaya :kedi: neyse (: annem hatırlamazki canım ilacı 15 yıl olmus nerdeyse ohaoldumsmile

şaşırılacak bi durum yok bu konuyu açık açık söylemek bana göre büyük bi medeni cesaret ve ben bu topiği açtıktan sonra aslında ne çok kişinin buna bağımlı olduğunu ama anlatmaya çekindiğini öğrendim konu sigara içimi madde bağımlılığı vs olsaydı psikolojik demeni anlardım ama bu tamamen vücudun fizyolojik durumuyla alakalı çünkü bi şekilde buna htiyaç duyuyoruz ben bunun için çoğu doktora gittim kendi doktorumlada görüştüm tahliller tetkikler birsürü şey yapıldı ama daha şimdiye kadar hiç bi dr psikolojik olabilir demedi bu tespiti hangi bilgiye dayanarak yaptınız o da ayrı bi tartışma konusu =))) doktorum demir eksikliğinden kaynaklandığını ama demir ilacının da bana zarar vereceğini kanımın yükseleceğini söyledi gerisi benim irademe kaldı başarıp bırakabilirsem ne ala...

canım demir eksikliği olunca neden demir sana zararlı geliyo onu anlamadım ben... zaten eksik bunun tedavi edilmesi gerekmiyor mu... bende de var çünkü demir eksikliği bir sürü ilaç kullanıyorum...o yüzden merak ettim...

canım bende kalp problemi var kalp temiz kan pompalayamıyor dolayısıyla kirli kanım yüksek demir ilaçlarıda (çok net bilmiyorum ama sanırım böyle) kirli kan oranını yükseltiyormuş. tabiki bu senin için herhangi bi problem oluşturmaz kirli kanın artsada zaten vücudun bu kanı temizleyip temiz kan olarak pompalıyor ama bende ters etki gösterebilir oksijensiz kalabilirim..

Merhaba arkadaşlar
bu bağımlılığımı kim duysa çok şaşırıyor umarım aranızda benim gibi olanlar vardırda bilgi paylaşımı yaparız a.s.
ben sigara külü yiyorum arkadaşlar ama tarifi yok izahı yok büyük bir zevkle ve iştahla yiyorum daha önce duvar tozu ya da toprak yiyenleri gördüm ama kül yiyen bi ben varım sanırım :lepi:
ilginç olan sigara (nikotin) kullananlar gibi yemeklerden sonra ve akşam saatleri aşırı derecede yeme isteği oluyo pasif içici olduğum yetmiyomuş gibi bir de nikotini yiyorumda..
bana fikir verecek arkadaşları bekliyorum özellikle aranızda doktorlar varsa yardım istiyorum nasıl bırakabilirim???

Canım ben hekimim.Lütfen terket mu alışkanlığı.Cok zararlı.İçerken sigarayı yuttugun birsey yok fakat kül midene gidiyor.Anladın mı farkı? yani içmekten daha beter tamammı hemen terket.

Canım ben hekimim.Lütfen terket mu alışkanlığı.Cok zararlı.İçerken sigarayı yuttugun birsey yok fakat kül midene gidiyor.Anladın mı farkı? yani içmekten daha beter tamammı hemen terket.

merhaba
evet bende bunun farkındayım ve bu işi kökünden halletmek istiyorum ama bir yerde çaresiz kalıyorum okumuşsunuzdur belki kalp problemimden dolayo ilaç kullanamadığımı..
bana eğer demir ilacı kullanırsam bunun bana daha çok zarar vereceği söylenmişti bu doğrumudur? ya da ne yapmam gerekir hangi tedaviyi olmam gerekir bilgi verirseniz çok sevinirim.. yakın bi zamanda yaptırdığım kan testi var isterseniz sonuçlarını yazabilirim

merhaba canım. liseye giderken kız arkadaşlarımla gizli gizli sigara içer sonrada külünü yerdik. o tadı hiç unutmuyorum kuscak gibi olurdum. yani hangi akılla yapmışım o hareketleri cahllik ve arkadaşa uyma diyorum artık, kendimi kınıyorum. fakat senin durumun farklı biraz. ama ne kadar farklı olsada, kül yemenin yanlış ve zararlı olduğunu düşüürsek umarım yemeyi bırakırsın klasik olsada o güç insanın kendisinde

Kızlar size güzel bir haberim var ben bu işin doktorlarla ilaç milaçla olmayacağını anladım ve 2 gün önce kül yemeyi bıraktım bayanssulusmile
biraz zorlanıyorum yılların bağımlılığı ve alışkanlığı var inanın alışkanlık bağımlılıktan daha zor inşallah bu sefer başarırım hadi bana destek olun. eyvahedigeldismile

Back