tebrikler
ben bu guzel kararinin arkasinda duracagina eminim
teşekkür ederim canım şimdilik fena gitmiyo bakalım tamamen kurtulurum inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler
ben bu guzel kararinin arkasinda duracagina eminim
evet canım doktorada gittim defalarca ama sonuç alamadım bebek konusunda herhangi bişey söylemedi hiçbiri ama nikotin almaktan kaynaklanan rahatsızlıklar olabilşrmiş yani kanın kirliliği gibi.. teşekkür ederim düşündüğün içinmrb müjdeci konunun bütün yorumlarını dikkatle ve merakla okudum umarım istikrarını bozmadan bırakabilirsin.doktorada gidiyomuşsun ama ben bu konula ilgili bişey merak ettim sigara içmenin bile ilerde bebeğinin olamaması gibi sıkıntıya yol acacağını biliyoruz.acaba bu durumda ilerde böyle bi etki yaparmı doktorun bilgi verdimi bu konuyla ilgili?
bizim bi komşu direk sigarayıiçmek yerine yiyodu
sen külünü yiyosun yanmış bişi hem de:S
bence bir an evvel vazgeç geride kalan ne tür pislik varsa hepsi kanına geçrer
melodicim ben de bu konuyu açtıkan sonra aslında hiçte yalnız olmadığımı gördüm çok yaygın bi tiriyakilikmiş azımsanacak gibi değil. ama önemli olan bundan gocunmamak ve tedavi için birilerine danışıp fikir almak. burada çok kişi ıyyy iğrenç berbat gibi tuhaf tepkiler verdi ve bunların çoğu da sigara içen kişiler yada herhangi bi bağımlılığı olan kişiler yoksa bu topikte ne işleri olurdu..
ben malesefki hala yiyorum bi süre bırakmıştım ama dayanamadım sanırım bu konuda yapacak bişey yok.. ama en azından senelerdir hiç kimsenin içtiği sigaranın külünü yemiyorum yani kendim yakıp külünü yiyorum bu da önemli bişey :))
sen hala devam ediyormusun?
Seni anlamaya calisiyorum ancak SAGLIGINLA oynamak bu resmen
düsünsene iciyorsun ve külünüde yiyorsun...
o zaten sigaranin artigi pisi külü...kimbilir yarin öbürgün ne tür hastaliklara
kapi acar...
Mutlaka bu huyundan vazgecmen lazim ...
Gecmisin hepsini okuyamadim,fakat bebek bekliyorsan yada bebek istiyorsan
titizliginin dahada artmali...
Allah c.c yardimcin olsun kardesim.
Geçmiş olsun canım.. Konunu okuyunca aklıma geldi, bir tanıdığım duvar yiyordu, demir eksikliğinden falan mı diye düşündük konuşurken, doktora da gitmiş temiz çıkmış tahlilleri.. Duvar,kül, sabun, tahlil değerleri normalse bir eksiklik yoksa neden yer ki insan.. Bebekken yemiştir de damağı alışmıştır desem değil gibi, dikkat çekmek,ilgi görmek de olabilir, vardır bir nedeni yada nedensiz fisfisfis
Bünyene zarar vermiyordur inşallah arkadaşım
bende cok yerdım ama küçükken.. kül tablaları tertemız olurdu hep.. tatlı bırsede yani..:))))
sonra zamanla gectı..benımkı..gecnlerde yıyeyım dedım..eskı tadı kalmamış nerde o eskı sıgara külleri :))))))))))))))))