İlk defa duyacağınız bir bağımlılık türü olduğunu biliyorum

Bu alışkanlığı çok duydum arkadaşım. Hatta bu konuyla ilgili olarak sık söylenen bir şey vardır . bu alışkanlığa neden olarak kansızlık gösterilir. yanı vucudundea demir eksikliği olabilir

haha tek değilmişim demekki aynı ben.midem bulansın diyorum ama yok her seferinde yok yemicem desemde engel olamıyorum ki bide şu var bende utanmıyorum söylüyorum hatta ıyy iğrenç diyenlere sen tadını bilmiyosun bi dene bak diyorum :roflol:

arkadaslar guleceksınız amaaa:))) ya anlamadım neye bagımlısınızzz:))) bu arada çok guluyorum kendımede daha çözemedım burayı yaa:roflol:

Hey arkadaslar ben boyle kul yıyenı sabun yıyenı ılk defa duyuyorum..hıc oyle garıp huylarım yoktur..oyle guzel kı normal olmak..nıye normal olmak varken boyle garıp seyler yapar ınsanlar hıc anlamıyorum..

Bu arada ben 20 sene tutunculuk yaptım ve aılem hala ekıyor dıkıyor ve toplayıp satıyor..ıcıne koyulan ılacları anlatamam..bızzat tutune atılan ılaclardan bı kız bır cay kasıgının yarısı kadar ıcmıstı felc oldu..o kadar etkılı zehır atılıyorkı bılemezsınız..benım sulalemde kımse sıgara ıcmez (cok sukur)..ıcen kısının aklına sasarım..ayrıca satana kadar ıcınde fareler yasıyor..wallahı anlattıklarım dogru..haberınız olsun..yerınızde olsam hemen bırakırdım..

:roflol: valla ben bu topiği açtığımda açsammı açmasammı dedim ama varmış benim gibiler bu bi yanan üzücü bi yandan da sevindirici valla ne yalan söliim :roflol: bu muhteşem tattan kimse mahrum kalmamalı :lepi:
şaka bi yana da aşırı bağımlılık yapıyo iş yerinde zor duruyorum akşam olsada eve gidip yesem diye malum profesyonel platformda kül yiyemiorum :roflol:

:1shok:
:bbo:

sigarayı bulanı kutlamak lazım:enbuyukkk:

külü bile işe yarıyor ya lülülülülülü

herkese tuhaf geliyo ama hakkaten farklı bi bağımlılık çıtır çıtır :roflol: bende hep merak ederdim acaba benden başka kül yiyen var mı diye ama sayende öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile3

Insanlarin böyle aliskanliklari oldugunu ilk defa duydum.Cok garip.Bende de asiri derecede demir eksikligi var hatta her hafta serum veriyorlar bana ama böyle biseyi hic canim cekmedi.

Allah askina cok merak ettim.Tadi nasil bisey yaaa-tatlicadiarzu-

bn de bi dönem yedim kül...tadı güzeldir ama fazlası bayar söylemesi...

beni baymadı henüz bayacağını da sanmıyorum zaten bu yüzden profesyonel yardım almaya çalışıorum..

:1shok:
:bbo:

sigarayı bulanı kutlamak lazım:enbuyukkk:

külü bile işe yarıyor ya lülülülülülü

alkisalkisalkis

herkese tuhaf geliyo ama hakkaten farklı bi bağımlılık çıtır çıtır :roflol: bende hep merak ederdim acaba benden başka kül yiyen var mı diye ama sayende öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile3

e bilen bilio işte güzel tarif etmişin :jeyyar:

bildiğim kadarıyla demir eksikliğinde demir ilacı takviyesi verilir serumun demirle bi alakası yokki sonuçta sadece tuzlu veya şekerli sudur serum ilk defa senden duydum.
serumun demir eksikliğinden verildiğine eminmisin hani tansiyon düşüklüğü için falandır belki çünkü bende de demir eksikliği var ve tansiyonum sürekli düşüktür demir oranıyla alakası vardır belki?
valla kötü örnek teşkil etmemek için tadı güzel dene diyemicem delikafadulden ama bağımlılık yapıyo canım deneme sakın..

ben kahve telvesi yerdim de kendime sasirirdim meger millet neler yiyormus sabundan kiremite kiremitten kule ohooohookaydirigubbakcemile3

ay evet ya kul degılde arada bır cnm tutun ve sıgara dumanı çekıyorama denemıyorum ayrıca sıgarada kullanmıyorum buyuzden tuhafıma gıdıyor

ama bende hergun kahve yıyorum sekerle karıştırıp kaseye koyupyıyorum

gerçektenmi ya canım yapma kurtulmaya çalış bence hem içmekten hem yemekten zararı dokunmuyo mu peki yedikten sonra miden karnın ağarmıyomu hemde dişlerinede yapışır o küller ağzında kokar

benim bi arkadaşım var. oda sigarayı ilk önce içiyor sonrada küllerini afiyetle yiyor..:)) hatta kültablası bulamadığı zaman avcunda biriktiriyordu:))

bence direk olarak doktora gitmelisinizz!!a.s
külde vücudumuzun ihtiyaç duyacağı ne olabilir kii enteresann!!
zehirinn külüü sonuçtaa!!!CADIARZU

gerçektenmi ya canım yapma kurtulmaya çalış bence hem içmekten hem yemekten zararı dokunmuyo mu peki yedikten sonra miden karnın ağarmıyomu hemde dişlerinede yapışır o küller ağzında kokar

ben sigara içmiyorum sadece külünü yiyorum. midemle ilgili sorunum yok diş meselesi için de zaten ben sıkı takipteyim 3 ayda bir diş kontrolümü yaptırıyorum. açıkçası şimdiye kadar çok büyük bi zararını görmedim ama acısının ileriki yaşlarda çıkmasından korkuyorum sadece..

benim bi arkadaşım var. oda sigarayı ilk önce içiyor sonrada küllerini afiyetle yiyor..:)) hatta kültablası bulamadığı zaman avcunda biriktiriyordu:))

evet ben de gördüm öyle birini ama o hamileydi :))
bendeki de işte demir eksikliği...

bence direk olarak doktora gitmelisinizz!!a.s
külde vücudumuzun ihtiyaç duyacağı ne olabilir kii enteresann!!
zehirinn külüü sonuçtaa!!!CADIARZU

canım zaten yarın gidip tekrar kan tahlili yaptırcam ve doktorla bu mevzuyu uzun uzun konuşucam. daha önce de çook gittim dr a bunun için ama hiç bi doktordan yardım göremedim. ben de bu bağımlılığı bırakmak istiyorum nikotin sonuçta..
yarın anlatırım kızlar ayrıntıları umarım bu sefer çözüm olur bana dua edin :Saruboceq:

ben kahve telvesi yerdim de kendime sasirirdim meger millet neler yiyormus sabundan kiremite kiremitten kule ohooohookaydirigubbakcemile3

bende hamileyken kahve paketi elimde gezerdim srekli koklardım ve kahve telvesini ayıla bayıla yerdim okadar severdim
ve sokakta falan biri yanımdan sigara içerek geçiyorsa peşinden giderdim artık koklamak için yiyesim gelirdi sigarayı ama hiç agzıma sürdüğüm bişey değil
kokusuna bile tahammulum yoktur normalde ama hamileyken öyle değişik br hal olmuştum
demek bünye insana herşeyi yaptırıyor

psikologa gitmelisin bence cok ilginc yaa daha neler duyacaz bakalim :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…