- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.634
Yav bu ne yav bastım kahkahayı yaNeyini yönetcen anacim baktın isememisin devam ndjdjdjx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav bu ne yav bastım kahkahayı yaNeyini yönetcen anacim baktın isememisin devam ndjdjdjx
Süreci nası yöneteceği bilememiş bxbxbxhxjBir kere olduğunda utanmayıp ikincisinde sizi utandıran sebep ne? Hatta korkutan? İyi ki bayılmamışsınız oracıkta ahjsjajajj
Süreci nası yöneteceği bilememiş bxbxbxhxj
İşemek miNeyini yönetcen anacim baktın isememisin devam ndjdjdjx
İlk başta afedersiniz idrar olduğunu düşündüm ama dikkat edince olmadığını anladım. Bu konuyu eşim araştırdığında nadiren de olsa olabilirmiş dedi, ben ise böyle bir durumu yaşadığım da çok utanmıştım, sizler acaba böyle bir durum yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl durumu yönetebildinizİşemek mi
Ber kız ölümü yeBen hak verdim ilk seferde korkmustur
Şimdi örnek vercem kimse beni durdurmaz da rezil olurum
Öyle deme be tobe tobeBer kız ölümü ye
Evet işeme durumu olabiliyo istemsizce tabiki o sivi ile karisiyo belli bile olmuyo, tabiki sizde farkli da olabilirİlk başta afedersiniz idrar olduğunu düşündüm ama dikkat edince olmadığını anladım. Bu konuyu eşim araştırdığında nadiren de olsa olabilirmiş dedi, ben ise böyle bir durumu yaşadığım da çok utanmıştım, sizler acaba böyle bir durum yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl durumu yönetebildiniz
Prenseslerin anası mode on.Evet işeme durumu olabiliyo istemsizce tabiki o sivi ile karisiyo belli bile olmuyo, tabiki sizde farkli da olabilir
Niye bunu her firsatta yaziyosunuz, ne yapmaya çalisiyosunuz derdiniz ne?Prenseslerin anası mode on.
Niye yahu kötü bir şey mi eski nickini hatırlamak?Niye bunu her firsatta yaziyosunuz, ne yapmaya çalisiyosunuz derdiniz ne?
Sizin gibi bi kaç üye var bunu yapiyo, amaçlariniz ne onuda bilmiyorumNiye yahu kötü bir şey mi eski nickini hatırlamak?
O dönem biraz safçaydın, şimdi öyle değilsin maşallah. Ama arada yine saflığın tutuyor. Mesela demin accessdenied e verdiğin cevap yine o dönemlerini hatırlattı bana, hepsi bu.Sizin gibi bi kaç üye var bunu yapiyo, amaçlariniz ne onuda bilmiyorum
Ben mi işiyorum sandı ne sandı anlamdım ki ben bdjdjdjO dönem biraz safçaydın, şimdi öyle değilsin maşallah. Ama arada yine saflığın tutuyor. Mesela demin accessdenied e verdiğin cevap yine o dönemlerini hatırlattı bana, hepsi bu.
Evet öyle anladimBen mi işiyorum sandı ne sandı anlamdım ki ben bdjdjdj
Evet, sen işiyorsun sanıp her zamanki seks guruluğuyla yorumladı durumunu.Ben mi işiyorum sandı ne sandı anlamdım ki ben bdjdjdj
Konuyu okumadınız heralde bxjxjxjxjEvet öyle anladim
Bilfiğimi paylasmak istedim ne var bundaEvet, sen işiyorsun sanıp her zamanki seks guruluğuyla yorumladı durumunu.
Bence bir sakıncası yok. Sende bilgiler derya deniz, biz de faydalanmak isteriz.Bilfiğimi paylasmak istedim ne var bunda
Siz işiyomusunuzBilfiğimi paylasmak istedim ne var bunda