İlk defa böyle bir şey yaşadım, eşimin hoşuna gitti ama kendimi tuhaf hissettim..

Evet şu gereksize nedense kitap yazdım.çok sinirleniyorum çünkü böyle insanlara.
Ne çirkin bir üslubunuz var ya bu ne hadsizlik?? Birde '' öyle konuşmayacaksın, böyle demeyeceksin '' gibi emirler veriyor. Siz kimsiniz? Milletin 500 sevgilisi de olur 1 tanede sizi hiç ilgilendirmez.

Yahu yatağa zicmiyim diye niye duş başlığı kullanayım yahu 🤣🤣🤣ay alın beni burdan
Hatırlamıyor musun Pretzel’in anal konusunda öyle bir tavsiye verilmişti. Tüm kakalar çıkana kadar anüsten içeri duş hortumuyla tazyikli su tutuyorlarmış. Tertemiz oluyormuş. Sanki kurban bayramında mumbar temizliyor.

Merhaba hanımlar,
Biraz açık konuşacağım özür dileyerek.Eşimle birlikte olduğumda hiç beklemediğim bir anda bende iki defa boşalma oldu eşim gibi (kusura bakmayın) ben biraz korktum ama eşim bundan çok hoşlandı ben ise kendimi biraz tuhaf hissettim. İlk başta afedersiniz idrar olduğunu düşündüm ama dikkat edince olmadığını anladım. Bu konuyu eşim araştırdığında nadiren de olsa olabilirmiş dedi, ben ise böyle bir durumu yaşadığım da çok utanmıştım, sizler acaba böyle bir durum yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl durumu yönetebildiniz. Ben kendimi böyle bir durumda hiç görmek istemiyorum , eşim ise çok memnun olduğunu söyledi ama pekte ikna olmadım, çünkü bana çok anormal geldi bir kadın için
Zevkin dibine kadar varıp vucudunuzda normal olmasi gereken tepkiyi vermis. E haliyle esinizde sizi orgazma ulastirdigi icin kendiyle kasım kasım kasılmış hakli olarak. İki es arasinda olan normal bir surecin ki cogu kadin orgazma ulasamadan bitiyo iliski, nesinden utandiniz? Kadinlar da bosalir bu bir ihtiyactir kadini mutlu eder. Siz mutlulugunuzun adini utanmakla nasil bagdastirdiniz?

Hatırlamıyor musun Pretzel’in anal konusunda öyle bir tavsiye verilmişti. Tüm kakalar çıkana kadar anüsten içeri duş hortumuyla tazyikli su tutuyorlarmış. Tertemiz oluyormuş. Sanki kurban bayramında mumbar temizliyor.

Margrıt Allah seni iyi etsin bu ne ya dfjdgkjfşlg

X