- 15 Şubat 2013
- 24.306
- 91.236
Yahu yatağa zicmiyim diye niye duş başlığı kullanayım yahu ay alın beni burdanDuş hortumu kullanılırsa o tehlike ortadan kalkıyormuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu yatağa zicmiyim diye niye duş başlığı kullanayım yahu ay alın beni burdanDuş hortumu kullanılırsa o tehlike ortadan kalkıyormuş.
Ne çirkin bir üslubunuz var ya bu ne hadsizlik?? Birde '' öyle konuşmayacaksın, böyle demeyeceksin '' gibi emirler veriyor. Siz kimsiniz? Milletin 500 sevgilisi de olur 1 tanede sizi hiç ilgilendirmez.Evet şu gereksize nedense kitap yazdım.çok sinirleniyorum çünkü böyle insanlara.
Hatırlamıyor musun Pretzel’in anal konusunda öyle bir tavsiye verilmişti. Tüm kakalar çıkana kadar anüsten içeri duş hortumuyla tazyikli su tutuyorlarmış. Tertemiz oluyormuş. Sanki kurban bayramında mumbar temizliyor.Yahu yatağa zicmiyim diye niye duş başlığı kullanayım yahu ay alın beni burdan
Orgazm olurken zıcmamak için heraldeYahu yatağa zicmiyim diye niye duş başlığı kullanayım yahu ay alın beni burdan
Dadafaffafsfagagsgzgzg of öldüm yeterHatırlamıyor musun Pretzel’in anal konusunda öyle bir tavsiye verilmişti. Tüm kakalar çıkana kadar anüsten içeri duş hortumuyla tazyikli su tutuyorlarmış. Tertemiz oluyormuş. Sanki kurban bayramında mumbar temizliyor.
Maliyetsiz lavman tuyolariHatırlamıyor musun Pretzel’in anal konusunda öyle bir tavsiye verilmişti. Tüm kakalar çıkana kadar anüsten içeri duş hortumuyla tazyikli su tutuyorlarmış. Tertemiz oluyormuş. Sanki kurban bayramında mumbar temizliyor.
O da önce kullanıcı adını değiştirdi, sonra üyelik iptali yaptı.Orgazm olurken zıcmamak için heralde
Kızım anal yapma mevzusunds gecmiş bu biri böyle onu sokuyomus öylr temizlyomus pohu bitene kadr
Buralarda geziyordur o merak etmeO da önce kullanıcı adını değiştirdi, sonra üyelik iptali yaptı.
Bu dünyada kalıcı bi iz bırahtı olsunO da önce kullanıcı adını değiştirdi, sonra üyelik iptali yaptı.
Sen bi yere girince cosuyo bi seklde insanlar ben daha iyi sevisiyorm falan demiş snra biz gelince poha cıktı iişin sonuAy gözümden yaş geldi bu nası konu be
Yorumlarda idrara benzer sivi diye gorunce yapistirdi ay benim de idrarla karisik geliyor falan diyeSen bi yere girince cosuyo bi seklde insanlar ben daha iyi sevisiyorm falan demiş snra biz gelince poha cıktı iişin sonu
Ohannessiii kendi topuguna sıhmışşYorumlarda idrara benzer sivi diye gorunce yapistirdi
Neyse fazla aci cekmeden gitti, o muhabbet anala kadar giderdiOhannessiii kendi topuguna sıhmışş
Zevkin dibine kadar varıp vucudunuzda normal olmasi gereken tepkiyi vermis. E haliyle esinizde sizi orgazma ulastirdigi icin kendiyle kasım kasım kasılmış hakli olarak. İki es arasinda olan normal bir surecin ki cogu kadin orgazma ulasamadan bitiyo iliski, nesinden utandiniz? Kadinlar da bosalir bu bir ihtiyactir kadini mutlu eder. Siz mutlulugunuzun adini utanmakla nasil bagdastirdiniz?Merhaba hanımlar,
Biraz açık konuşacağım özür dileyerek.Eşimle birlikte olduğumda hiç beklemediğim bir anda bende iki defa boşalma oldu eşim gibi (kusura bakmayın) ben biraz korktum ama eşim bundan çok hoşlandı ben ise kendimi biraz tuhaf hissettim. İlk başta afedersiniz idrar olduğunu düşündüm ama dikkat edince olmadığını anladım. Bu konuyu eşim araştırdığında nadiren de olsa olabilirmiş dedi, ben ise böyle bir durumu yaşadığım da çok utanmıştım, sizler acaba böyle bir durum yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl durumu yönetebildiniz. Ben kendimi böyle bir durumda hiç görmek istemiyorum , eşim ise çok memnun olduğunu söyledi ama pekte ikna olmadım, çünkü bana çok anormal geldi bir kadın için
Hep chemist0 başlattı.yahu orgazmdan zıçmaya nasıl bağladınız konuyu pohunu çıkarmışsınız accessdenied chemist0 Margaret Hale
Hatırlamıyor musun Pretzel’in anal konusunda öyle bir tavsiye verilmişti. Tüm kakalar çıkana kadar anüsten içeri duş hortumuyla tazyikli su tutuyorlarmış. Tertemiz oluyormuş. Sanki kurban bayramında mumbar temizliyor.
Margrıt Allah seni iyi etsin bu ne ya dfjdgkjfşlg
bu emojiyle eşleşmek istemezdımHep chemist0 başlattı.