- 21 Aralık 2022
- 4.602
- 20.446
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yav YengençNeden?
Size teşekkür ederim. Ben buraya yazarken dalga konusu olabileceğini hiç düşünmedim , sizin bu yorumunuz beni biraz umutlandırdıŞiddetli vajinal orgazm. Neden utanıyorsunuz, ilişkiye giremeyen vajinismusla uğraşan, erkeği 8 saniyede boşalan, bilmem kaç yıllık evlilikte orgazm olamamış kadınların olduğu coğrafyada çok nadir; ama güzel bir durum, erkeğiniz onore bile olur.
Allah aşkına dalgaya alınmayacak gibi mi? Bu durumun normal olduğunu eşiniz de söylemiş ki biraz daha araştırsaydınız ne kadar şanslı olduğunuzu da anlardınız.Bir sevişmede değil farklı zamanlarda oldu , neden dalgaya aldınız anlamadım.
Ne konuda umutlandınız?Size teşekkür ederim. Ben buraya yazarken dalga konusu olabileceğini hiç düşünmedim , sizin bu yorumunuz beni biraz umutlandırdı
Evlenmiş koskoca insansınız. Vücudunuzu hiç mi merak edip araştırmadınız, orgazm nedir, nasıl ortaya çıkar vs hiç bakmadınız mı?Size teşekkür ederim. Ben buraya yazarken dalga konusu olabileceğini hiç düşünmedim , sizin bu yorumunuz beni biraz umutlandırdı
Valla dövmeye kalkan bile çıkabilir, millet ağlıyor orgazm olamıyom diye ağlıyor, doktor doktor geziyor.Size teşekkür ederim. Ben buraya yazarken dalga konusu olabileceğini hiç düşünmedim , sizin bu yorumunuz beni biraz umutlandırdı
Bence başka kimselere bu durumu anlatmayın nazar olur falan çok ciddiyim.Lütfen burda dalga konusu yapacak bir şey yok
Sadece bir şey sordum , burda bu durumu yaşayan hanımlar var mı diye sormak istedim çünkü etrafımda yakın arkadaşlarımda böyle bir şey yaşayan yoktu , pek doyurucu bur bir bilgi alamadım, size sormak istedim
İlk ikisinde de utandım , sanki afedersiniz idrar kaçırıyormuşum gibi oldu , hatta bunu eşime söyledim" elimde degildi, ama yanlış anlama bu idrarım değil" diye gereksiz bir açıklama bile yaptım.. yani bu durum bana biraz tuhaf geldi, çok fazla cinsellikle ilgili bir araştırma yapmamıştim ama detaylıca öğreneceğim inşallahAma ben ciddi bir soru sordum. Gerçekten bir kere orgazm olunca sizi utanmaktan alıkoyan sebep ne de ikinci olunca utanıyorsunuz? Mesela niye korktunuz, açıklamamışsınız o kısmı.
Valla ben servet veririmBenim bir eski sevgilim de oyleydi ve bir çok kadın bunu yaşayabilmek için servet verir, çok şanslısınız keyfini çıkarın bence :)
Biz bosalamiyoz diye dert yanarken siz bosaldim diye dert yanmiş sinizMerhaba hanımlar,
Biraz açık konuşacağım özür dileyerek.Eşimle birlikte olduğumda hiç beklemediğim bir anda bende iki defa boşalma oldu eşim gibi (kusura bakmayın) ben biraz korktum ama eşim bundan çok hoşlandı ben ise kendimi biraz tuhaf hissettim. İlk başta afedersiniz idrar olduğunu düşündüm ama dikkat edince olmadığını anladım. Bu konuyu eşim araştırdığında nadiren de olsa olabilirmiş dedi, ben ise böyle bir durumu yaşadığım da çok utanmıştım, sizler acaba böyle bir durum yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl durumu yönetebildiniz. Ben kendimi böyle bir durumda hiç görmek istemiyorum , eşim ise çok memnun olduğunu söyledi ama pekte ikna olmadım, çünkü bana çok anormal geldi bir kadın için
Aslında utangaç değilim, hatta eşimi hep şaşırtırim eşimin deyimiyle, orgazm oluyordum yada ben öyle zannediyordum ama hiç böyle olmamıştım ve açıkçası kadınlarda böyle bir orgazm olabileceğini bilmiyordumBende ilk defa yaşadığımda utanmıştım garip hissetmiştim yeni evlisin, tecrübesizsin, bunları hissetmen normal. Ama bir an önce bunu aşmalısın. Utangaç ve çekimser tavrından kurtulmalısın. Cinsellik utanılcak bişey değil ama alışana kadar biraz böyle sürüyo malesef :)
En kısa zamanda yaşarsınız inşallah, ne diyeyim ki:)Biz bosalamiyoz diye dert yanarken siz bosaldim diye dert yanmiş siniz
İki kere boşalmayi nasil başardiniz,ben bi kere boşalsam mutlu oluyorumEn kısa zamanda yaşarsınız inşallah, ne diyeyim ki:)
Farklı zamanlarda oldu. Ortada bir başarı durumu varsa emin olun bilmiyorum ama eşinizin bu duruma sizi hazırlaması gerekiyor sanırım çünkü bende eşimde her geçen gün birbirimizi daha iyi tanıyoruz fiziksel olarak ve her birliktelik diğer geçen birlikteliklerden daha iyi oluyorİki kere boşalmayi nasil başardiniz,ben bi kere boşalsam mutlu oluyorum