İlk defa başıma geliyor ya

Nasıl son günler çok kokar ya balık mı bu bozulsun? Ya sen kendince trollük yapıyorsun burada ya da cidden fantezi kuruyorsun. Bari farklı üyelikler al bütün konuların ayan beyan ortada her birinde farklı bir karaktersin.
Onu da denemiş zamanında Kazen'e yakalanmış ;)

Nasıl son günler çok kokar ya balık mı bu bozulsun? Ya sen kendince trollük yapıyorsun burada ya da cidden fantezi kuruyorsun. Bari farklı üyelikler al bütün konuların ayan beyan ortada her birinde farklı bir karaktersin.
Her ne kadar onu savunan "üyeler" de olsa ben kendisinin trollük yapmaya gelen ergenlikten ancak çıkan bir erkek olduğunu düşünüyorum. Bugün akıntıyı öğrenmiş gelip bizden öğrenmek için soruyor bu nedir diye. Hayır ilk kez gelemez o akıntı normalde de gelmesi onun da bilmesi lazım. Bilmiyorsa bizden değildir.

Her ne kadar onu savunan "üyeler" de olsa ben kendisinin trollük yapmaya gelen ergenlikten ancak çıkan bir erkek olduğunu düşünüyorum. Bugün akıntıyı öğrenmiş gelip bizden öğrenmek için soruyor bu nedir diye. Hayır ilk kez gelemez o akıntı normalde de gelmesi onun da bilmesi lazım. Bilmiyorsa bizden değildir.
Canımın içi benim anlatmak istediğim akıntı her halde olur . Ama benim anlatmak istediğim çok yoğun olması ve ilk defa böyle olması anladin mı

Kimi konuları da olmak istediği karakter gibi ama fantezi içerikli. Ben bildirdim tekrar konularını, incelensin artık her neyse.

Kimi konuları da olmak istediği karakter gibi ama fantezi içerikli. Ben bildirdim tekrar konularını, incelensin artık her neyse.
Metres olmak istiyor galiba sonra gelip sen temizsin ya diyor bir de laf soktuğunu sanıp :olamaz:

Metres olmak istiyor galiba sonra gelip sen temizsin ya diyor bir de laf soktuğunu sanıp :olamaz:
Allah aşkına o metresi nerden çıkardin? Hangi konumda ben bunla görüşüyorum ama eşi var gibi bir kelime kullandım? Haddinizi fazla aşmayin istersen.

regl olmuşsun zaten tabii ki hamile değilsin.
böyle şeyler olur.
mevsim geçişlerinde falan da olur.
her zaman olabilir.
çok süre devam ederse dr.a gidersin olur biter.

Aklıma ilk vajinal enfeksiyon olabileceği geldi.
Kesin tanı için doktora gitmeniz faydalı olur

Fake olabileceği şeklinde yorumlar var, konu sahibi sahte mi gerçek mi bilemiyorum.
Ancak kombiler hakkında bilgi edinmek için bir ara dh sitesine girmiştim, orda adamın birinin; 4 yıldır kk üyeyim, aktif yorumcuyum, erkek olduğumu hala anlamadılar şeklinde yorumuna denk geldim.
Aramızda erkek üyelerin olduğu kesin...

Normal adet gormek. Hamilelige ragmen adet gorunce ustune gormek deniliyor
Acaba bu durumda insan hamile oldugunu nasıl anlar. Idrar testlerinde pozitif mi çıkar. Bende daha önce duymustum ama hic soracagim kimse olmadi. Sizi gorunce sormak istedim

Eğer yapışkan ve şeffafa yakın bir akıntıysa yumurtlama evresi değişiyor demek. Bu da sorun teşkil etmez.

Normal adet gormek. Hamilelige ragmen adet gorunce ustune gormek deniliyor
Yanlış :) üstüne görme çok farklı... Normal adet kanamasından çok daha hafif ve düzensiz kanama:)

Konu sahibine gelirsek korkunuz varsa test yapın, tarifinize göre yumurtlama gibi geldi bana da ...

Acaba bu durumda insan hamile oldugunu nasıl anlar. Idrar testlerinde pozitif mi çıkar. Bende daha önce duymustum ama hic soracagim kimse olmadi. Sizi gorunce sormak istedim

evet pozitif çıkar..
zaten normal düzendeki regl gibi olmuyor kısa süreli ve sürekli değil..bi numara olduğunu anlıyorsunuz..ben anlamıştım en azından..

evet pozitif çıkar..
zaten normal düzendeki regl gibi olmuyor kısa süreli ve sürekli değil..bi numara olduğunu anlıyorsunuz..ben anlamıştım en azından..
Yorum yapan üye normal adet görmek demiş de o acıdan merak ettim. Sizin dediginiz gibi lekelenme tarzı olani duymuştum ama birde aylarca normal adet gorenler oldugunu okuyorum bazen. O yuzden merak ediyorum

Back