İlk defa başıma geliyor ya

Çok şaşırmıştım ben ilk duyduğumda,hamileliğin ilk ve en belirgin işareti adet kesilmesi olunca :)
Evet tuhaf bir duygu gercekten,hamile degilmissin gibi oluyor. Bir degisik ornek de menopoza girdi zannedip de aslinda hamile olan kadinlar;) cok uc ornekler gercekten

Evet tuhaf bir duygu gercekten,hamile degilmissin gibi oluyor. Bir degisik ornek de menopoza girdi zannedip de aslinda hamile olan kadinlar:KK66: cok uc ornekler gercekten
Bir defasında hastanede orta yaşlı bi teyze vardı,55 yaşlarında en az. Hamileymiş, kadıncağız utana sıkıla söylemişti. Torun sevecek yaşta bebek zor olsa gerek o_O

Bir defasında hastanede orta yaşlı bi teyze vardı,55 yaşlarında en az. Hamileymiş, kadıncağız utana sıkıla söylemişti. Torun sevecek yaşta bebek zor olsa gerek o_O
Evet ya,yaslaninca tahammul de zorlasiyor. Bana su anda bile cocuk yapmak bakmak zorken 55 yasindaki kadini hic dusunemiyorum

Bu konu da yalan, tamamen fantezi üzerine kurulu. Bırak sevişmeyi hayatında doğru düzgün erkek görmediğine kalıbımı basarım. Neyse.
Hamilelik belirtilerinden birini bulup yazmis ki, konu oraya gelip ortalik karissin yine.. Ay kotu dusunmek istemiyorum ama her konu ayri ayri çelişik, her konu ayri ayri skandal..

Bu bende oluyor surekli, yani asil olmamasi sagliksiz diye biliyorum. Üşütmüş olabilirsiniz ben usuttugum zaman artiyor

Her ne kadar onu savunan "üyeler" de olsa ben kendisinin trollük yapmaya gelen ergenlikten ancak çıkan bir erkek olduğunu düşünüyorum. Bugün akıntıyı öğrenmiş gelip bizden öğrenmek için soruyor bu nedir diye. Hayır ilk kez gelemez o akıntı normalde de gelmesi onun da bilmesi lazım. Bilmiyorsa bizden değildir.
Kesinlikle bilmiyorsa bizden degildir:duduk:

Hamilelik akla geliyor tabii ama eğer regl den sonra ilişki olmadıysa olmaz tabii.Dönemsel mevsimsel bişeyde olabilir.Eğer uzun sürerse daha bir dr.a görünmende fayda var.

Peki hcg niz yuksek miydi hamileliginizi nasil anladiniz?
Evet oldukca yuksek cikmisti degerlerim. Planli bir gebelikti zaten, ilk ay adet gecikmem olunca kan testi yaptirmistim. O zaman anladim. Kan testinden sonra normal kanamalar devam etti ama ne agri ne sizi herhangi bir sey olmadan.

Arkadaşlar selam lütfen konu tasinmasin en çok aktif olan yer burası. 3 gün önce uyandıgimda akıntım vardı baktım süt gibi beyaz sıvı biseyi dedim neyse. Bugünde uyandığımda su gibi bişey akiyodu halada devam ediyor bazen beyazlık çıkıyor falan normalde hiç böyle olmazdi normal bişey mi bu akıntı ya :KK43:((
Geçmiş konularından okuduğum kadarıyla başına çok gelmiş. Neyse sen bir kadın hastalıkları uzmanına git.. Bu kadar hamile kalmaktan korkuyorsan da ertesi hapı kullanmak yerine , dr sana önereceği şeyleri yaparsın . Ertesi gün hapı hormonları alt üst ediyorum. Akıntıların bu yüzden olabilir.

Arkadaşlar selam lütfen konu tasinmasin en çok aktif olan yer burası. 3 gün önce uyandıgimda akıntım vardı baktım süt gibi beyaz sıvı biseyi dedim neyse. Bugünde uyandığımda su gibi bişey akiyodu halada devam ediyor bazen beyazlık çıkıyor falan normalde hiç böyle olmazdi normal bişey mi bu akıntı ya :KK43:((
Kaşıntı da varsa mantar olmuşsun

Hatta şöyle de sıralanmış sebepler;

Hamilelikte meydana gelen bir takım nedenler, anne adayında kanamaya neden olabilmektedir. Bu nedenleri şu şekilde sıralayabilmemiz mümkündür;

• implantasyon –yerleşme kanaması,
  • düşük tehlikesi ile görülen kanama,
  • servikal enfeksiyon kanaması,
  • yara ya da lezyona bağlı olarak görülen kanama,
  • plasenta yerleşim durumuna bağlı olarak görülen kanamalar
Bende 22 martta adet oldum 7 gün sürdü ve 7 nisanda lekelenme yaşadım 4 gün sürdü 2 gün sonra kanda gebelik negatif çıktı sizce erken mi test yaptırmışım 12 aylık evliyim ve hiç korunmadım ilk kez lekelenme oldu

Bende 22 martta adet oldum 7 gün sürdü ve 7 nisanda lekelenme yaşadım 4 gün sürdü 2 gün sonra kanda gebelik negatif çıktı sizce erken mi test yaptırmışım 12 aylık evliyim ve hiç korunmadım ilk kez lekelenme oldu
Kanda gebelik çıkmadıysa ve gününüz geçtiyse gebelik olmayabilir. Bir kaç gün bekleyin adet olmazsanız tekrarlayın. Bazen geç döllenmede olabiliyor

Tabikide bazen oluyor ama akintinin rengi kokusu onemli

Back