İlk defa başıma geliyor ya

Bana ait olmayan konu derken ondan bahsettiğimi mı sanıyorsun

O kadar çok konun var ki hepsini detaylı inceleyemedim zaten fantezilerini burada yazıp kendini tatmin ediyor da olabilirsin bu forumda bir tek bunu yapan sen değilsindir eminim. Bir üyeye de 17 yaşında olduğunu sorunlu bir ailen olduğunu yazmışsın zaten, önemli değil bu da senin bir tatmin ihtiyacın olabilir. Bari yapıyorsan ayrı üyelikler alıp yaz yani bu insanların zekasına hakaret. Sonra neden üstüme geliyorlar dersin.

Burda ne uyeler var sızın gıbı eskı konuları acıp hatta daha ılerı gıdıp uyenın paylastıgı fotoyla bırlıkte rezıl etmeye calısan .Sız burdakılere sarmıssınız bu da dert.
Senin gibi en azından yengeme takıp gelip burda dedikodusunu yapıp kadınlar böyle böyle olmalı gibi şeyler demiyorum ama ;) beni dediğin diğer üyelerle de karıştırma ben hak edenin eski konularından dem vururum kaşınmayanı kaşımam.

Senin gibi en azından yengeme takıp gelip burda dedikodusunu yapıp kadınlar böyle böyle olmalı gibi şeyler demiyorum ama :KK66: beni dediğin diğer üyelerle de karıştırma ben hak edenin eski konularından dem vururum kaşınmayanı kaşımam.
Sen ıste kendın konu acmayıp ınsanların dertlerıyle alay etmek ıcın burdasın.

Kibledim zaten insan işi kendinden bilirmis
Ee kardeşim direk metres demedim ama o konundan kocasını karısından ayıran bir insan olmayı istediğin ne kadar belli değil mi? Onun hayalini kurup konu açmışsın. Senin istediğin buysa bilemem halk dilinde de buna metres de deniyor olabilir başka bir şeyde. Kendimle karıştırmıyorum seni zira benim hayalini kurduğum konu yok. Gerçekleştirmeyeceğim şeyin hayalini kurmam!

Sen ıste kendın konu acmayıp ınsanların dertlerıyle alay etmek ıcın burdasın.
Sen niye burdasın? Evlenen kadınlara sevgili yapan kadınlara oynaklar diyip kendini masum göstermek için mi? İçin içini yiyor değil mi evli kadınları sevgilisi olan kadınları gördükçe. En çok yengenden nefret ediyorsun ama abini parmağında oynatıyor

Kombici üye kim, merak ettim. :)
Valla bu herifler manyak.

Ama konu sahibini düşününce, kombiciye çok da kızamıyorum..

Sen niye burdasın? Evlenen kadınlara sevgili yapan kadınlara oynaklar diyip kendini masum göstermek için mi? İçin içini yiyor değil mi evli kadınları sevgilisi olan kadınları gördükçe. En çok yengenden nefret ediyorsun ama abini parmağında oynatıyor
Cırkeflıgını gösterdın sen ıste busun senın amacın mı .

Cırkeflıgını gösterdın sen ıste busun senın amacın mı .
Sen kendine bak be kadın düşmanı kadın. Seni öyle bir bastırmışlar ki senin çirkefliğini burda gördük. Bir de akıllı konu açmıyor diyor sanane benim belki derdim yok seni mi gerdi? Senin gibi sevgilisi olan evli olan kadınlara sarmıyorum ama bunu bil bence sen hadi

Kendını neden saklıyorsun konu acmayarak ıste mıllete saldırmak için.
Konu açıp açmamam seni ilgilendiriyor mu? Öyle çok istiyorsun ki bir konu açsam da şuna saldırsam diye senin gibi çok ama üzgünüm sizin gibi her gün konu açmam burda ben ;)

Sen kendine bak be kadın düşmanı kadın. Seni öyle bir bastırmışlar ki senin çirkefliğini burda gördük. Bir de akıllı konu açmıyor diyor sanane benim belki derdim yok seni mi gerdi? Senin gibi sevgilisi olan evli olan kadınlara sarmıyorum ama bunu bil bence sen hadi
Arkadas toplamak ıcın yazdıklarına bak hele .Senın gıbı sınsılık yapıp dertlerını acıp oynamıyorum .

Arkadas toplamak ıcın yazdıklarına bak hele .Senın gıbı sınsılık yapıp dertlerını acıp oynamıyorum .
Ne arkadaş toplaması ya sen kendini benle karıştırıyorsun galiba? Sinsi sensin kıskanç şey seni.

Konu açıp açmamam seni ilgilendiriyor mu? Öyle çok istiyorsun ki bir konu açsam da şuna saldırsam diye senin gibi çok ama üzgünüm sizin gibi her gün konu açmam burda ben :KK66:
Iste amacın kendını saklamak mıllete saldırmak ,alay etmek .Dogru duzgun yorum yapmıyorsun nıye kendı ıstedıgın gıbı degıl de ondan mıllet senın karakterınde olmak zorunda degıl.

Acaba bu durumda insan hamile oldugunu nasıl anlar. Idrar testlerinde pozitif mi çıkar. Bende daha önce duymustum ama hic soracagim kimse olmadi. Sizi gorunce sormak istedim
Evet idrar testi pozitif cikar. Zannedilenden daha cok rastlanan bir durum bildigim kadariyla

Iste amacın kendını saklamak mıllete saldırmak ,alay etmek .Dogru duzgun yorum yapmıyorsun nıye kendı ıstedıgın gıbı degıl de ondan mıllet senın karakterınde olmak zorunda degıl.
Bir git allah aşkına gelip beni de kıskanıyorsun galiba sen şöylesin sen böylesin. Sen nesin peki kadınlara sen de saldırmıyor musun? Oynak kadınlar ama ben öyle miyim bilmem ne? Senin şurdaki yorumlarını görseler o oynak dediklerin yüzüne bakmaz be

Back