Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama İlk defa aşılama yaptırıyorum
- Konu Sahibi bngddlr
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Kasım 2021
- 3.558
- 4.368
- 83
Merhaba inşallah olumlu sonuçlar alırsın bende 15 inde aşılama oldum. Tedirgin olacak hiç birsey yok hiç hissetmedim ben işlemi hatta bittiği oldum. Sonrası Yarım saat yatırdılar sonrasında Protestan ilaç verdi ben o gün ise döndüm çoğu insanda ağrı olmazmış ama benim gaz sancı oldu o gün ertesi gün bilseydim kalmadıHanımlar merhaba ilk defa aşılama yaptırıcam perşembe günü daha önce yaptıran varsa tecrübesini paylaşabilir mi biraz tedirginim açıkçası. Bi de ikiz olan var mı ben çok istiyorum :)
Eğer birden fazla yumurtanın oluşur çatlarsan ikiz mümkün tabi ki :)Hanımlar merhaba ilk defa aşılama yaptırıcam perşembe günü daha önce yaptıran varsa tecrübesini paylaşabilir mi biraz tedirginim açıkçası. Bi de ikiz olan var mı ben çok istiyorum :)
benim 12. günüm sonucu bekliyorum bakalımHanımlar merhaba ilk defa aşılama yaptırıcam perşembe günü daha önce yaptıran varsa tecrübesini paylaşabilir mi biraz tedirginim açıkçası. Bi de ikiz olan var mı ben çok istiyorum :)
Yaa aynı zamanda yaptırıyoruz sayılır kontrole çağırıyor mu tekrar peki hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bişey daha sorucam yumurta kaç mm di ?Merhaba inşallah olumlu sonuçlar alırsın bende 15 inde aşılama oldum. Tedirgin olacak hiç birsey yok hiç hissetmedim ben işlemi hatta bittiği oldum. Sonrası Yarım saat yatırdılar sonrasında Protestan ilaç verdi ben o gün ise döndüm çoğu insanda ağrı olmazmış ama benim gaz sancı oldu o gün ertesi gün bilseydim kalmadı
12. Günde test yapılmıyor mu öyle okumuştumbenim 12. günüm sonucu bekliyorum bakalım
Ayyy aynı gün yaptırıyoruz iki yumurta gelişti bende olma ihtimali varmış ama Allah’ın takdiri tabi sendeMerhaba, benim de perşembe sabahı ilk defa aşılamam olacak, sıfır tecrübe yani Umarım ikizlerine kavuşursun.. kaç tane yumurtan gelişti?
Bende iki yumurta var ama olur mu bilmem sende kaç tane vardıEğer birden fazla yumurtanın oluşur çatlarsan ikiz mümkün tabi ki :)
- 12 Kasım 2021
- 3.558
- 4.368
- 83
Bende 2 tane 20mm 1 tane de 17mm göründü. 3ü birden çatlayacak mı bilmiyorum. Doktorum bir ihtimal ikiz olabilir, üçüz olma ihtimali yok kadar az dedi ama ihtimal ihtimaldir tabiki.. ben çoğul gebelik istemiyorum hiç ama tabiki takdir allahın.. benim arkadaşım tüpte tek embriyo koydurdu asla istemedi ikiz, bebek tek yumurta ikizi oldu.. şimdi cok mutluAyyy aynı gün yaptırıyoruz iki yumurta gelişti bende olma ihtimali varmış ama Allah’ın takdiri tabi sende
yapsammı yarın12. Günde test yapılmıyor mu öyle ok
- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
Tuttumu pekiMerhaba inşallah olumlu sonuçlar alırsın bende 15 inde aşılama oldum. Tedirgin olacak hiç birsey yok hiç hissetmedim ben işlemi hatta bittiği oldum. Sonrası Yarım saat yatırdılar sonrasında Protestan ilaç verdi ben o gün ise döndüm çoğu insanda ağrı olmazmış ama benim gaz sancı oldu o gün ertesi gün bilseydim kalmadı
Maşallah ikiz de zor ama üçüz çok çok zor Allah isteyen herkese versin benim 16 mm ama doktor yapıcaz dedi tutar mı bilmem ne bakalım ikiz yıllardır çok istiyorum Allah nasip ederse zor ama güzelBende 2 tane 20mm 1 tane de 17mm göründü. 3ü birden çatlayacak mı bilmiyorum. Doktorum bir ihtimal ikiz olabilir, üçüz olma ihtimali yok kadar az dedi ama ihtimal ihtimaldir tabiki.. ben çoğul gebelik istemiyorum hiç ama tabiki takdir allahın.. benim arkadaşım tüpte tek embriyo koydurdu asla istemedi ikiz, bebek tek yumurta ikizi oldu.. şimdi cok mutlu
Valla sen bilirsin şimdi etkilemek istemem ben çatlardım bi belirti var mı sendeyapsammı yarın
Daha erken sanırım biraz daha geçmesi lazımTuttumu peki
- 12 Kasım 2021
- 3.558
- 4.368
- 83
İnşallah nasip eder canım, gönlündeki dualarındaki gibi olsun herşeyMaşallah ikiz de zor ama üçüz çok çok zor Allah isteyen herkese versin benim 16 mm ama doktor yapıcaz dedi tutar mı bilmem ne bakalım ikiz yıllardır çok istiyorum Allah nasip ederse zor ama güzel
Amin Allah hayırlısıyla bana ve isteyen herkese nasip etsinİnşallah nasip eder canım, gönlündeki dualarındaki gibi olsun herşey
- 18 Kasım 2019
- 5.185
- 1
- 4.897
- 173
Aşılamanın 12.günü ise çatlatma iğnesinin 14.günüdür iğne etkiside geçmiştir. Varsa çıkar testte. İnşallah vardır gebelikyapsammı yarın
yoksa 15 tam olsun öyle yapıyımAşılamanın 12.günü ise çatlatma iğnesinin 14.günüdür iğne etkiside geçmiştir. Varsa çıkar testte. İnşallah vardır gebelik
göğüs hassasiyeti aşırı gaz sancısı karnım şiş halsizlik sık idrara çıkmaValla sen bilirsin şimdi etkilemek istemem ben çatlardım bi belirti var mı sende