• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk dans müziğiiii

CennetiMelegiM

Artık üç kişiyiz :) 24.05.2014
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
411
187
133
İrem dericinin - bu şarkı kalbimin tek sahibine
Kızlar bu şarkıyı kesinlikle dans şarkısı olarak düşünüyorum ama orjinalini bir türlü bulamadım akustiği var her sitede orjinalini bulabilen varsa yardımcı olursa çok ama çok sevinirim şimdiden teşekkürler... :16:

Bende aynı dertten muzdaribim eğer bulan olursa çok çok dua edeceğim ona :16:

Hala araştırıyorum canım ben bulursam sanada söylerim :D biraz araştırdım henüz bu şarkı hazırlama aşamasındaymış kısa zamanda çıkacakmış inşallah :D

bende bu şarkıyı çok istiyorummmm duyduğumdan beri devamlı arıyorum canım ama hiç bi yerde orjinalini bulamadım:50: ve 12 nisanda da nişanım var..o güne kadar çıkarsa lütfen bana mutlaka haber verir misinz:16:

Son düzenleme:
bende bulamadım veee o yüzden ferhat göçerden sarıl bana şarkısını kullancam =)) bu da çok güzel hem yeni şarkı =)

nişanda dans şarkımız Gülşah tütüncü dua ediyorumdu:16: biz nişanlımla hep özel olmayı istedik bilinmedik romantik şarkılar baktık hep bu şarkıyıda 1 ay önce tesadüfen internette gezinirken buldum ve bayıldım :16: okadar çok araştırdımki anlatamam bugün biyerde okudum bu şarkının klibi 3 nisanda çekilecekmiş :49:

nişanda dans şarkımız Gülşah tütüncü dua ediyorumdu:16: biz nişanlımla hep özel olmayı istedik bilinmedik romantik şarkılar baktık hep bu şarkıyıda 1 ay önce tesadüfen internette gezinirken buldum ve bayıldım :16: okadar çok araştırdımki anlatamam bugün biyerde okudum bu şarkının klibi 3 nisanda çekilecekmiş :49:

Internete ne zaman düşer acaba :(

12 nisandan önce çıkartırlar inş. ayy çok sevindim vallahi :16::16:canım sen nerde okudun peki

klibi 3 nisan çekilicekmiş ,nisanın ortasında da çıkartıcaklamış inş. 11inde çıkartırlarda bir gün sonra nişanda bizim dans parçamız olur:16::16:

inşallah canım yaa:16: okadar çok siteye girdim çıktımki nerde okuduğumu bile hatırlamıorum inan :1:

ablam 14 agustosta düğününde kullandi gulsah tutuncuyu ve inanilmaz guzel oldu 2012 yilinin sarkisi klibi de var su anda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back