• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk dans müziğiiii

pasta keserken yada takı esnasında - evli mutlu çocuklu da hoş olur aslında :16::16:

bana davetiye vereecn mii :17::17:

Iıııı ıııı :19: Ben kenan çalsın istedim :27::27:
Olabilir neden olmasın, edaya yolluycam zaten.. O zaman seninde adresi alırım :34:

Hayirli olsun allah uzun denelerce mutlulugu uzu daim etsin ins cikar istedigin sarki ama eger cikmadsada uzulme cnm bulursun birtane daha :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim :) Ben biraz takıntılıyım hemen herşeyi beğenemiyorum bu huyuma uyuz oluyorum:27:

Kızlar giriş şarkısı olarak
Enya- only time yada
Rumeli hisarının yapılışı yada:27:
çoban yıldızı fon
Kafam çok karışık bunları düşünmekten aklımı kaybedicem galiba:27:

İrem dericinin - bu şarkı kalbimin tek sahibine
Kızlar bu şarkıyı kesinlikle dans şarkısı olarak düşünüyorum ama orjinalini bir türlü bulamadım akustiği var her sitede orjinalini bulabilen varsa yardımcı olursa çok ama çok sevinirim şimdiden teşekkürler... :16:

inanmıyorum yaa, şu an bu foruma bu şarkıyı sormak için girdim konu açmak için :) senin konunu gördüm, nişanlım çok ağır diyor? sizce de öyle mi?

Bence ağır bir şarkı değil tam bir dans şarkısı orjinalini çok merak ediyorum:16:

Kızlar İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine şarkısını çıkardııı çok güzel olmuş bizim de dans müziğimiz olacak inşallah :16::16::16::16::16::132::132::132::132:

İndiremeyen olursa gönderebilirim:1:

[video=youtube;ExG4o-QQPg8]http://www.youtube.com/watch?v=ExG4o-QQPg8[/video]

.

Son düzenleme:
Kızlar İrem Derici - Kalbimin Tek Sahibine şarkısını çıkardııı çok güzel olmuş bizim de dans müziğimiz olacak inşallah :16::16::16::16::16::132::132::132::132:

İndiremeyen olursa gönderebilirim:1:

[video=youtube;ExG4o-QQPg8]http://www.youtube.com/watch?v=ExG4o-QQPg8[/video]

.

sonunda orjinaline kavuştu herkes galiba :)
bende bekliyordum :)
ama beklediğimden yavaş geldi bana

Bu sene herkes İrem Derici kullanıak galiba :52:

Benimki biraz farklı olcak sanırım :D
Bir düğünde Birsen Tezer&Hüsnü Arkan- Hoşgeldin :17:
Diğerinde Şarkılar Seni Söyler (Huysuz ve Tatlı Kadın) :16:

Back