Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar aynen ben de Türkçe anlamlı bir şarkı istiyorum dans müziği olarak. Ara ara aklına gelen arkadaşlar yazabilirler mi? Aşıklar Şehri şarkısını da çok seviyorum o da olabilir.
Arkadaşlar aynen ben de Türkçe anlamlı bir şarkı istiyorum dans müziği olarak. Ara ara aklına gelen arkadaşlar yazabilirler mi? Aşıklar Şehri şarkısını da çok seviyorum o da olabilir.
Geçen sene evlendim. İki şarkı seçtik. Seçerken baştan sona dinleyin. Güzel şarkıların sözleri bazen saçma durabiliyor. İlki: Bana ellerini ver, hayat seni sevince güzel... (Pervane) İkincisi de Kutsi & Zara Aşıklar Şehri. Öyle sevdim ki ben seni, tarifi yok hiç bir dilde, dünyanın en mutlu insanı yaptın beni, en kötü günümde bile, seninle biz ikimiz mutluluğun resmiyiz, iyi ki hayatımdasın, iki kişilik bir aşıklar şehriyiz, bir ömür benimle yaşlanır mısın? Kendimi terk ederim, seni yarım bırakmam, dört yanı aşk dolu yolumsun benim, her saat her dakika her saniye kalbimdesin, sen gözlerimin son adresisin!!! Hala bazen bu şarkıları açıp evimizde dans ediyoruz :)