- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
O ceyiz seti olayindan sonra ben bir hafta kendime gelemezdimAllah mutlulugunuzu daim etsin muzik felan onemli degil :)
Dogru diyorsun ben bu konularda takintiliyim ama olan olmus guzel seyler dusunmek lazim balayi ,dugun gibisorma cnm ya ancak böyle romantik romantik hülyalarà dalarak moralimi düzeltme ye çalışıyorum. Neyse aşk sağolsun para yerine gelir. . .
Tsk ederim cnm Allah razı olsunAltay - Sevda Melegim
Allah tamamina erdirsin bu arada.
benimki ferhat göcerden dunyaya gelsem yeniden seni severim şarkısı idi. biz istemedik ama tutgumuz yer bunu uygun görmüş bizim içinArkadaşlar meraba. Yakında inşallah düğünüm var. İlk dans müziğine hala karar veremedik nişanlımlâ. Türkçe duygusal Romantik dans şarkısı önerir misiniz rica etsem. Lütfen size güveniyorum kızlarşimdi den tsk ler
O zamanlar o şarkı zirve deydi cnm yaa yine iyi seçim olmuş. Hakkı Bulut çalmamis Allah tanbenimki ferhat göcerden dunyaya gelsem yeniden seni severim şarkısı idi. biz istemedik ama tutgumuz yer bunu uygun görmüş bizim içinbayaa dans etmiştik. cok da alkış aldık
Benim bir arkadaşımà da latif doğan dan Ayselim çaldılar di . Arkadaşım da emine ismi. aysel filan da değilbenimki ferhat göcerden dunyaya gelsem yeniden seni severim şarkısı idi. biz istemedik ama tutgumuz yer bunu uygun görmüş bizim içinbayaa dans etmiştik. cok da alkış aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?