• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk dans müziği

Guzelseylerolsun88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
791
364
23
Arkadaşlar meraba. Yakında inşallah düğünüm var. İlk dans müziğine hala karar veremedik nişanlımlâ. Türkçe duygusal Romantik dans şarkısı önerir misiniz rica etsem. Lütfen size güveniyorum kızlar :KK200::KK200: şimdi den tsk ler

Hüsnü Arkan Birsen Tezel hoşgeldin... :) bizimkisi Lara Fabian je teim di aaah ah geldi o gün aklıma :KK43: ne kadar da güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah sevgiler

Arkadaşlar meraba. Yakında inşallah düğünüm var. İlk dans müziğine hala karar veremedik nişanlımlâ. Türkçe duygusal Romantik dans şarkısı önerir misiniz rica etsem. Lütfen size güveniyorum kızlar :KK200::KK200: şimdi den tsk ler
benimki ferhat göcerden dunyaya gelsem yeniden seni severim şarkısı idi. biz istemedik ama tutgumuz yer bunu uygun görmüş bizim için :D bayaa dans etmiştik. cok da alkış aldık :P

benimki ferhat göcerden dunyaya gelsem yeniden seni severim şarkısı idi. biz istemedik ama tutgumuz yer bunu uygun görmüş bizim için :KK70: bayaa dans etmiştik. cok da alkış aldık :p
Benim bir arkadaşımà da latif doğan dan Ayselim çaldılar di . Arkadaşım da emine ismi. aysel filan da değil :KK70:

Gel Ey Seher- Şebnem Ferah/Polad Bülbüloğlu müziği çok hoşuma gidiyor, oldukça romantik ama sözler düğün için uygun mu bilemedim.

Back