Ilk çocuğunu düşünenler...

iyiyim canım
değişiklik olur eğer oturursan düğünde dinlenirsin biraz ama benim gibi oynamaktan oturamazsan no dinlenme olur;))

ay bizimkiler ofliiiii tatlımmm kemençe gürültüsünden mahvolucam büyük ihtimalle bi de benim yani oğlunun nikahına işe gittiği gömlekle giden kp bugün takım elbise kravat takacakmış acaip sinirim bozuldu zaten bi de onunla aynı masada olma düşüncesi bile geriyor beni yaniiiiiiii:47::47:

ay bizimkiler ofliiiii tatlımmm kemençe gürültüsünden mahvolucam büyük ihtimalle bi de benim yani oğlunun nikahına işe gittiği gömlekle giden kp bugün takım elbise kravat takacakmış acaip sinirim bozuldu zaten bi de onunla aynı masada olma düşüncesi bile geriyor beni yaniiiiiiii:47::47:

kemençeyi ben de sevmem.aran iyi değilse zor geçer ama takma kafana sen keyfine bak

Öncelikle konuyu açan kişinin hamile oluo olmadığını merak ettim baya bi okumaya çalıştım fakat tamamiyle okuayamdım konuları.
Ben 1 senelik evliyim 2011 ekim ayında evlendik.1 senedir çocuğumuz olmadı.Bu ay adetim 10 gün gecikti bel ve kasık ağrımdan başka bir belirtim olmadı Umutsuzda olduğum için olurum die düşündüm tam 10 gün geçti eşim zorla geb elik testi yaptırdı ben hayal kırıklığından korkuyodum çünkü.Baktım çift çizgi hala inanamadım bozuk heralde deim :) Tuttu kolumdan hastaneye götürdü kan testi yaptırdık 6 haftalık hamileymişim.Şoktayım şu an işteyim hiç bişey hissetmiyorum Anlamıyorum :) pazartesi doktora gidim dedim .Hala kimseye diyemiyorum hayırlısı bakalım :))

Öncelikle konuyu açan kişinin hamile oluo olmadığını merak ettim baya bi okumaya çalıştım fakat tamamiyle okuayamdım konuları.
Ben 1 senelik evliyim 2011 ekim ayında evlendik.1 senedir çocuğumuz olmadı.Bu ay adetim 10 gün gecikti bel ve kasık ağrımdan başka bir belirtim olmadı Umutsuzda olduğum için olurum die düşündüm tam 10 gün geçti eşim zorla geb elik testi yaptırdı ben hayal kırıklığından korkuyodum çünkü.Baktım çift çizgi hala inanamadım bozuk heralde deim :) Tuttu kolumdan hastaneye götürdü kan testi yaptırdık 6 haftalık hamileymişim.Şoktayım şu an işteyim hiç bişey hissetmiyorum Anlamıyorum :) pazartesi doktora gidim dedim .Hala kimseye diyemiyorum hayırlısı bakalım :))

hayırlı olsun senin adına çok sevindim...herşey gönlünce olur inşllh:nazar::nazar:

ben 8.haftamdayım ben bile çok bi şy hissetmiyorum.p.tesi mutlaka git doktora o çok iyi geliyo.inanıyosun:34:

Canım hayırlı olsunnnnn maaşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh

konu sahibi arkadasımız hamile canım , sonuna yaklastı yavas yavas . topıge gıremıyor fazla . hayırlı olsun senın adına cok sevındımmmmm insan bırsey hıssetmeyınce anlamıyor ama onu gorunce kallbinin pıt pıt attıgını gorunce anlıyorsun ve çok güzel bir duygu bu :)

ins ugur getiri bu tarih sana canimmm benim...buradaki hamisler nasillar...herkes iyimi bakalim..coktandir girmiyorumm...hepiniz nasilsiniz bakalim...:16::16::16::16:

çok şükür canım inşallahhhhhh:16::16::16::16:
ama umutlandırıyorum kendimi ki sonra hayal kırıklığı çok daha kötü çünkü:50::50::50:

bende yeni başlıorum çalışmalara ovi testim yeni koyulaştı

o zaman senin bat 14üne falan kayacak canım malum ovulasyondan sonraki 14.gün menstruasyon başlıo

çok şükür canım inşallahhhhhh:16::16::16::16:
ama umutlandırıyorum kendimi ki sonra hayal kırıklığı çok daha kötü çünkü:50::50::50:

o zaman senin bat 14üne falan kayacak canım malum ovulasyondan sonraki 14.gün menstruasyon başlıo

olsun canım ben 12 12 12 de test yaparım :32:

Back
X