- Konu Sahibi meleksimam
-
- #19.881
Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum
ben 2 yıllık evliyim şuana kadar maddi durumlardan dolayı çocuk düşünmüyorduk. Maddi durumlar rayına oturamadı ama baktık yaş geçiyor. Bu aydan itibaren çocuk sahibi olmaya karar verdik. çalışmalara başlıayacağız :) ancak ben 33 eşim 40 yaşında .. çok korkuyorum olmayacak diye... Çok stresli ortamda çalışıyorum, tiroid ve insülin direncim var.. biraz kilo var. spora başladım
tecrübelerinize yönelik önerilerinizi bekliyorum
Allah tüm isteyenleri evlat sahibi yapsın sağlıklı sihhatli inşallah
canım sen nasılsın? Kontrolün ne zaman?
canıım beniim. çok tşk ederim. Sağolasın valla size sığınıyorum. Aileme bile diyemedim üzüldüğümü. Ama hayırlısı herşeyin. Geçecek inşallah.
iyiyiz cnm bu salı işte 9 nisanda bende heycanla bekliyorum
mrb hanımlar. Ben sabah tahlil için doktora gittim. Saat 15:30 çıkacak sonuçlar. Bide araba bozuldu. Tam bir pazartesi kabusu yaşadım.
Bugun biraz kotu gitti anlasilan. Sonuclarin ne oldu yazmamissin merak ettiminanamıyoruuuummm.... labaratuvarı su basmış. bendeki şansa bakın yaaaa.... sonuçlar çıkamıyor...
Doktor kontrolum guzel gecti. Sukurler olsun pasam gayet saglikliymis. Kendini yine gostermedi. Artik bundan sonra basi asagida oldugu icin guzel goruntu yakalamamiz zor dedi doktorKilosu 2100 gram olmus boyu da 49 cm Benim pasa selvi boylu olacak
32. hafta raporumu da aldim
Butun sorularimi siraladim doktora. Kaburgaya baski, adet agrisi gibi kasik agrisi, vajinada sanci gibi agri, vucuttta ben sayisinin artmasi, killanmanin artmasi hepsi normalmis. Kasilmalar daha da artabilirmis bu donemden sonra. Hastane cantasina listemdeki herseyi koyacagim. Sadece ilk basta hasta bezi veriyorlarmis ve kanama kontrolu icin ped veriyorlarmis. Gerisini ben getiricem.
Sunnet meselesini de urologla konustuk. 6 aydan once onermedi. Sarilik olursa bebek, yogun bakima kaldirmak zorunda kaliyorlarmis. Isterseniz yapilabilir ama idrar yolu enfeksiyonu olmaz dedi. 1 yasa kadar yapilan sunnetlerin hepsinde yara cabuk kapanirmis. Simdilik vazgectik sunnet yaptirmaktan
Biden haberler boyle teyzeler
Bugun biraz kotu gitti anlasilan. Sonuclarin ne oldu yazmamissin merak ettim
slm kızlar nasılsınız bizden de iyilik allaha şükür büyümeye çalışıyoruz :)) biraz mide bulantılarımız var ama idare ediyoruz artık
gamzecim allah yardımcın olsunçok takma ama genelde karşılaşılan bi durum gebelik şekeri diyetle çözüyorlar ama senin diyetisyen nasıl bi yol izliyo anlamadım verdiği besinler şeker olan şeyler
gülümsün seninde allah yardımcın olsun bulantıların başlamış yine
inanamıyoruuuummm.... labaratuvarı su basmış. bendeki şansa bakın yaaaa.... sonuçlar çıkamıyor...
slm kızlar nasılsınız bizden de iyilik allaha şükür büyümeye çalışıyoruz :)) biraz mide bulantılarımız var ama idare ediyoruz artık
gamzecim allah yardımcın olsunçok takma ama genelde karşılaşılan bi durum gebelik şekeri diyetle çözüyorlar ama senin diyetisyen nasıl bi yol izliyo anlamadım verdiği besinler şeker olan şeyler
gülümsün seninde allah yardımcın olsun bulantıların başlamış yine
Doktor kontrolum guzel gecti. Sukurler olsun pasam gayet saglikliymis. Kendini yine gostermedi. Artik bundan sonra basi asagida oldugu icin guzel goruntu yakalamamiz zor dedi doktorKilosu 2100 gram olmus boyu da 49 cm Benim pasa selvi boylu olacak
32. hafta raporumu da aldim
Butun sorularimi siraladim doktora. Kaburgaya baski, adet agrisi gibi kasik agrisi, vajinada sanci gibi agri, vucuttta ben sayisinin artmasi, killanmanin artmasi hepsi normalmis. Kasilmalar daha da artabilirmis bu donemden sonra. Hastane cantasina listemdeki herseyi koyacagim. Sadece ilk basta hasta bezi veriyorlarmis ve kanama kontrolu icin ped veriyorlarmis. Gerisini ben getiricem.
Sunnet meselesini de urologla konustuk. 6 aydan once onermedi. Sarilik olursa bebek, yogun bakima kaldirmak zorunda kaliyorlarmis. Isterseniz yapilabilir ama idrar yolu enfeksiyonu olmaz dedi. 1 yasa kadar yapilan sunnetlerin hepsinde yara cabuk kapanirmis. Simdilik vazgectik sunnet yaptirmaktan
Biden haberler boyle teyzeler
Canım doğumdan hemen sonra kanama oluyor ya onu en iyi tutan hasta beziymiş. Depend markasını çok tavsiye ediyorlar. Bir de bebek bezi kullanılabiliyormuş. Ben bebek bezi kullanıcam önce sonra pede geçicem. Üstümüz başımız batmasınmaşallah..hasta bezi mevzu ne acemi...bide onda mı alacaz
Canım doğumdan hemen sonra kanama oluyor ya onu en iyi tutan hasta beziymiş. Depend markasını çok tavsiye ediyorlar. Bir de bebek bezi kullanılabiliyormuş. Ben bebek bezi kullanıcam önce sonra pede geçicem. Üstümüz başımız batmasın
Kanman çok olursa ped yeterli gelmiyormuş.hadi ya bende uzun boy ped halleder die düşünüyodum
alaım bari...geçen geceliklere bakacaktım pazar kocamla kızılaya indim acemi..pasajlar kapalıydı hiç bişeye bakamadan geldim iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?