Ilk çocuğunu düşünenler...

hoşgeldin. bende geç kaldığını düşünenlerdendim. troid benim çok yüksekti. sabırlı ve sakin olmak lazım bildiğim tek şey bu canım. bende 32 yaşımda hamile kaldım.

mrb hanımlar. ben sabah tahlil için doktora gittim. saat 15:30 çıkacak sonuçlar. bide araba bozuldu. tam bir pazartesi kabusu yaşadım.

slm kızlar nasılsınız bizden de iyilik allaha şükür büyümeye çalışıyoruz :)) biraz mide bulantılarımız var ama idare ediyoruz artık

gamzecim allah yardımcın olsun çok takma ama genelde karşılaşılan bi durum gebelik şekeri diyetle çözüyorlar ama senin diyetisyen nasıl bi yol izliyo anlamadım verdiği besinler şeker olan şeyler

gülümsün seninde allah yardımcın olsun bulantıların başlamış yine

Doktor kontrolum guzel gecti. Sukurler olsun pasam gayet saglikliymis. Kendini yine gostermedi. Artik bundan sonra basi asagida oldugu icin guzel goruntu yakalamamiz zor dedi doktor Kilosu 2100 gram olmus boyu da 49 cm Benim pasa selvi boylu olacak

32. hafta raporumu da aldim

Butun sorularimi siraladim doktora. Kaburgaya baski, adet agrisi gibi kasik agrisi, vajinada sanci gibi agri, vucuttta ben sayisinin artmasi, killanmanin artmasi hepsi normalmis. Kasilmalar daha da artabilirmis bu donemden sonra. Hastane cantasina listemdeki herseyi koyacagim. Sadece ilk basta hasta bezi veriyorlarmis ve kanama kontrolu icin ped veriyorlarmis. Gerisini ben getiricem.

Sunnet meselesini de urologla konustuk. 6 aydan once onermedi. Sarilik olursa bebek, yogun bakima kaldirmak zorunda kaliyorlarmis. Isterseniz yapilabilir ama idrar yolu enfeksiyonu olmaz dedi. 1 yasa kadar yapilan sunnetlerin hepsinde yara cabuk kapanirmis. Simdilik vazgectik sunnet yaptirmaktan

Biden haberler boyle teyzeler

Maaşallah suphanallah bizim paşaya Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah canımmm

Bugun biraz kotu gitti anlasilan. Sonuclarin ne oldu yazmamissin merak ettim

ahhh canıım yaa. sonuçlar çıkmamış. deli oldum. labaratuarı su basmış şansıma bak yaa.. bugün çıkar inşallah.

bebişine maşallahhh... inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım. artık doğum hikayelerimizi paylaşırız.:)))

sağol hayatım.. valla hatun yüzüme bile bakmadı. sadece gebelikten önce kaç kg dun dedi. tarttı beni. sonra hesap makinasını aldı eline. hesapladı hesapladı..... hatta eşim dediki ben mühendisim hesap makinasını bu kadar kullanmıyorum gün içerisinde. o kadar yani. sonra elime bir broşür verdi. ama hep ekmekli öğünler kadını uyardım ben ekmek yemiyorum pirinç patates tüketmiyorum diye. listeyi bir gör.:))) dün tahlilde 6 aylık dağılıma bakıcaklardı şansım yokmuş işte sonular çıkamadı.. inş bugün çıkar.

maşallah. bebişin büyüyor. Allah sorunsuz kucağına almak nasip etsin canım benim.

hadi maşallah maşallh annesi..valla uğurlu topik herkes gebe kaldı çok şükür

maşallah..hasta bezi mevzu ne acemi...bide onda mı alacaz

maşallah..hasta bezi mevzu ne acemi...bide onda mı alacaz
Canım doğumdan hemen sonra kanama oluyor ya onu en iyi tutan hasta beziymiş. Depend markasını çok tavsiye ediyorlar. Bir de bebek bezi kullanılabiliyormuş. Ben bebek bezi kullanıcam önce sonra pede geçicem. Üstümüz başımız batmasın

hadi ya bende uzun boy ped halleder die düşünüyodum
alaım bari...geçen geceliklere bakacaktım pazar kocamla kızılaya indim acemi..pasajlar kapalıydı hiç bişeye bakamadan geldim iyi mi

hadi ya bende uzun boy ped halleder die düşünüyodum
alaım bari...geçen geceliklere bakacaktım pazar kocamla kızılaya indim acemi..pasajlar kapalıydı hiç bişeye bakamadan geldim iyi mi
Kanman çok olursa ped yeterli gelmiyormuş.
Pazar günü tüm pasajlar kapalı olur canım ya. Cumartesi ya da haftaiçi gel sen. Ben hala kocabeyoğluna gidemedim. Gidip atlet falan bakmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…