• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın kızlar nasilsinizz bebisler nasıl bizimde prensesimiz olacak ama doktorum 20. Haftayi bekle dedi..kesin konuşmadı yani hayırlısı olsun çok mutlu oldum her be kadar babamiz erkek istesede:9:

canıım allah analı babalı sağlıklı versin. ben kız hastası olduğum için. daha bi mutlu oldum.:))))

Kızımın çoğu ihtiyacı hazır.Odasını bile aldık:1:
Bir an önce gelsin diye bekliyoruz işte..İnşallah hepimiz bir hayırlısıyla doğuralımda ilerki süreci konuşalım dimi ama:1:

güle güle. sağlıkla giydirmek nasip etsin canım. bende bebişin ihtiyaçlarını bitirdim bakım seti kaldı tek. şimdi kendime yatırım yapıyorum:))

günaydın hanımlar:)
cumartesi bebeğimi görücem. sabah sabah dayanamadım korse aldım şimdilerde kullanmak için. gg. dan 45 tl ye aldım. bel ağrısı çeken ve çok sarkma olmasını istemeyen (tabi hepimiz isteriz) arkadaşlarda görsün istedim.

Bu cumartesi bende kızımı görecem.Pazartesi iyi haberlerini almıştım ama bakalım şimdide göreyim :1:

Bu korseleri bende görmüştüm ama araştırmamıştım hiç.Bacak ağrısı için korse olaydı iyiydi.Çok fenayım.Akşamları ayağımı yere zor basıyorum

Bu cumartesi bende kızımı görecem.Pazartesi iyi haberlerini almıştım ama bakalım şimdide göreyim :1:

Bu korseleri bende görmüştüm ama araştırmamıştım hiç.Bacak ağrısı için korse olaydı iyiydi.Çok fenayım.Akşamları ayağımı yere zor basıyorum

cumartesi şeker yüklemesi var :(( doktorum biraz zor olacak limon getir dedi bana. sen yaptırdınmı canım. nasıl yapılıyor. ne kadar sürüyor.

bacak ağrısı bende de gece uyurken kramplar giriyor çığlıkla uyanıyorum:((
doktoruna söyledinmi bişey yapılamazmı acaba.

cumartesi şeker yüklemesi var :(( doktorum biraz zor olacak limon getir dedi bana. sen yaptırdınmı canım. nasıl yapılıyor. ne kadar sürüyor.

Evet yaptırdım canım.50 lik yaptırdım..50lik glikoz içtim.1 saat sonra kanımı aldılar..Ama beni etkilemedi.Şekerde yokmuş zaten

Evet yaptırdım canım.50 lik yaptırdım..50lik glikoz içtim.1 saat sonra kanımı aldılar..Ama beni etkilemedi.Şekerde yokmuş zaten

ben tatlı pek sevmem. sanırım ondan dedi zor olacak diye. kan şekerimde hep düşüktür. ıyyyyyyhhhhhhh... midem şimdiden şeker deyince bile alt üst:)

ben tatlı pek sevmem. sanırım ondan dedi zor olacak diye. kan şekerimde hep düşüktür. ıyyyyyyhhhhhhh... midem şimdiden şeker deyince bile alt üst:)

Aç karnına oluncada etkileniyor insan çok..Birde beklerkende bişey yedirmiyorlar...İnşallah sıkıntı olmaz canım ya

Günaydın kızlar nasilsinizz bebisler nasıl bizimde prensesimiz olacak ama doktorum 20. Haftayi bekle dedi..kesin konuşmadı yani hayırlısı olsun çok mutlu oldum her be kadar babamiz erkek istesede:9:
Oy maşallah bir prenses daha geliyor. Bu topikte tek erkek annesi benim galiba :55: Bu çocuğum sağlıkla doğsun sonra Mevlam bana da bir prenses versin inşallah :49:

Korse olayını paylaştığın iyi olmuş. Duymamıştım ben.

Şeker yüklemesinde hemşire bana 1 dilim ekmek yiyebilirsin demişti. 50 mg çok zorlamıyor zaten. Hiçbişi olmadı bana 1 saat sonra da kan verdim. Açlıktan etkilendim sadece :56: Şekerim de çıkmadı şükürler olsun

Benim yüklemem şöyle oldu: Sabah yola çıkarken 1 dilim ekmek yedim. 1 saat kadar sonra doktora muayene oldum. Çıkınca kan verdim. Sonra glikozlu suyu içtim. 1 saat sonra yine kan verdim.

Oy maşallah bir prenses daha geliyor. Bu topikte tek erkek annesi benim galiba :55: Bu çocuğum sağlıkla doğsun sonra Mevlam bana da bir prenses versin inşallah :49:

Korse olayını paylaştığın iyi olmuş. Duymamıştım ben.

Şeker yüklemesinde hemşire bana 1 dilim ekmek yiyebilirsin demişti. 50 mg çok zorlamıyor zaten. Hiçbişi olmadı bana 1 saat sonra da kan verdim. Açlıktan etkilendim sadece :56: Şekerim de çıkmadı şükürler olsun

Benim yüklemem şöyle oldu: Sabah yola çıkarken 1 dilim ekmek yedim. 1 saat kadar sonra doktora muayene oldum. Çıkınca kan verdim. Sonra glikozlu suyu içtim. 1 saat sonra yine kan verdim.

atlatsaydık cumartesiyi çok rahatlıycam. bana aç gel dediler sanırım 1 kez alıcakalr kanı. inş bendede çıkmaz sorun. meleğimi özledim. en çok onu göreceğim için gitmek istiyroum. yoksa kaçardım:))

bir orta boy soğanı dörde böldüm.1 bardak suda 5 dakika kaynattım.Ilıttım ve içtim.

Öğlen aç karnına ve akşam aç karnına içtim.yarım saat sonrada yemek yedim..

Ben bu kürü yaparken çok ağrı çektim.Ama yılmadı 15 gün yaptım.İş yerinde mutfak olmadığından her öğlen evime gidip yaptım. Ben faydasını gördüm.Yapmakta fayda var

Canım peki başlama zamanına nasıl karar verdin şimdi ben düşük yaptım ya daha lekelenmelerim sürüyor hala ne zaman başlasam bilemedim 14ümde başladı hala devam ediyor
Teşekkür ederim canım sağolasınn:16:

Canım peki başlama zamanına nasıl karar verdin şimdi ben düşük yaptım ya daha lekelenmelerim sürüyor hala ne zaman başlasam bilemedim 14ümde başladı hala devam ediyor

Başlama zamanımı hiç hatırlamıyorum canım ya..Nedesem yalan olur.Ama netten araştırmıştım.Saraçoğlunun dediklerini yapmıştım

hadi hayırlısı canım. bizde dün kontrole gitttik. maşallah kalbi güm güm dü :D videoya da çektim bir güzel. hatıra olacak bebeşime.

maşallah meleğe. darısı başımıza inşallah. bu gece rüyamda gördüm dra gitmişiz kalp seslerini dinliyoruz. ama nasıl güzel pıtpıt pıtpıt diye :) inşallah gerçeği de olur...

canım geçmiş olsun yoktum ya bayadır bilmiyodum düşük yaptığını ne zaman oldu ne kadarlıkken düştü şimdi nasılsın iyisindir inşallah..

babalar hep erkek ister. babam benim kız olduğumu öğrenince istememiş, doğmuşum yüzümü görünce beni sevmeye gelmiş "ay benim kızım şöyle benim kızım böyle" diye, annem de kızmış "doğmadan önce öyle demiyordun ama" diye :)))
şimdi babamla aramızda başka bi bağ var. :))))

yani yüzünü görünce döner 180 derece, aralarından su sızmaz, senin de pabucun dama :))) Yani olacakları şimdiden söyleyeyim dedim.
Hanımlar söyleyin babasıyla ayrı bi bağı olmayan var mı? annemizi de çok severiz ama babamızla bağımız farklıdır :)))

bi de şeker yüklemesi zamanında test için bana da yapmışlardı. 2 bardak su içine bi kutu glikoz döktüler. git bunu yarım saat içinde bitir dediler. ben diktim kafaya götürdüm. hemşire de şaşırdı "naaptın bunu döktün mü" diye :)))) tatlı olsun da ne olursa olsun. :)) bişey de çıkmadı. :) ben bi defada 6-7 tane albeni yiyen insanım özel günüme yaklaşınca bana ufacık glikoz kutusu ne der ayol :))))

canım kramplar vitamin eksikliğinden olur derler. doktora bi danış bakalım belki vitamin verir.

ha bide.. kramp girdiğinde bacağını ovarak yumuşatmaya çalışma daha sonra ağrılar devam eder, daha çok canın acır.

ayak topuğunu ileri, parmaklarını kendine doğru olacak şekilde bacağını ger, kasların daha az sancı ile daha çabuk düzelir..
bana da biri söylemişti bunu, hep dua etmişimdir öğrettiği diye. ;)

Son düzenleme:

asbelove ben gullumsun cnm ne zaman gebe kaldın da düşürdün en son sonuçları göstercektin hocaya ben ne çok şey kaçırmışım meğer

maşallah meleğe. darısı başımıza inşallah. bu gece rüyamda gördüm dra gitmişiz kalp seslerini dinliyoruz. ama nasıl güzel pıtpıt pıtpıt diye :) inşallah gerçeği de olur...

canım geçmiş olsun yoktum ya bayadır bilmiyodum düşük yaptığını ne zaman oldu ne kadarlıkken düştü şimdi nasılsın iyisindir inşallah..

Sağol canım benim yeni oldu zaten mart başında 6 haftalıktı bir hafta sürdü sevincimiz bu bize Rabbimin bi mesajıydı sanırım o isterse herşey olurmuş ben boşuna tüp müp uğraşıyormuşum:16:
daha iyiyim canım çok şükür canım lekelenmeler devam ediyor işte cumartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek dr. sende bebiş bekliyormuşsun maaşallah subhanallah ne zamandır giremedim tabi hiçbişeyden haberim yok:17:

asbelove ben gullumsun cnm ne zaman gebe kaldın da düşürdün en son sonuçları göstercektin hocaya ben ne çok şey kaçırmışım meğer

Canımmmm daha çok yeni zaten tüp raporu çıakrtıyorduk mayısta tüp yapmaya karar vermiştik hatta olmayınca test yapayım da tek çizgiyi görünce gelir benim kırmızılar beynim bana oyun oynuyor yine diye yaptım testi ama meğerse meleğimiz bize sürpriz yapmış.
Ne yazık ki kısa sürdü mutluluğumuz haftasına da kaybettik. Rabbimin katında mucizeler çokmuş yani bunu gördük ve tüp meselesi ertelendi tabi böylelikle:16:

Back