• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Herkese merhaba
yeni üye oldum
5 haftalık hamileyim..
Heyecanlıyımmmm
sizler çok güzel bi paylaşım alanı oluşturmuşsunuz katılmak istedim
malum bizi en iyi bizim gibiler anlar..
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri etrafımda sadece beni anlayacak insanlar olsun istiyorum :)
sizlerle de paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı..
Allah hepimizin yavrularını kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hoşgeldin sanım sat larımız yakın sanırım seninle ben de 5. haftamdayım. 13 şubat sat.

canım 5+6da karından mı gördün yoksa vajinal mi?

vajinal canım. Kalpatışını da öyle duyduk.

benim de dün vajinal usg ile baktı göremedi dr. eve gelince internette zararlı olduğunu falan okudum burdaki konulardan birinde pişman olmuştum ama çoğu yerde zararsız yazıyor. dr a da sordum bilimsel olarak bilinen bi zararı yok dedi. ben de tamam o zaman dedim..

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldin sanım sat larımız yakın sanırım seninle ben de 5. haftamdayım. 13 şubat sat.

benim de dün vajinal usg ile baktı göremedi dr. eve gelince internette zararlı olduğunu falan okudum burdaki konulardan birinde pişman olmuştum ama çoğu yerde zararsız yazıyor. dr a da sordum bilimsel olarak bilinen bi zararı yok dedi. ben de tamam o zaman dedim..

ilk haftalarda zararlı olduğunu sanmıyorum. zaten büyüdüğünde karından bakıyorlar ,öylebiliyorum yani.

EVET AYNEN 13 ŞUBATTI BENİMDE EEEE

QUOTE=sogansuyu;29431015]hoşgeldin sanım sat larımız yakın sanırım seninle ben de 5. haftamdayım. 13 şubat sat.

EVET AYNEN 13 ŞUBATTI BENİMDE EEEE

kaç çıktı en son beta hcg ve hangi tarihte ve keseyi görddün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Topic açıldı açılalı üye olan ve burayı sürekli takip eden çoğumuz hamileyiz şuan canım..

Ben önce doktor kontrolüne gittim.Folic asid kullanmaya başladım.Yumurtalama günlerini takip ederek 5. ayımda hamile kaldım.. Geçmişi okursan her ay heyecanlarımız hayal kırıklıklarımız ve sabırsızlıklarımız var..Ama hepimiz hamiliyiz şimdi..

Adetin başladıktan sonra 14. gün yumurtlama günün..Zaten bunu akıntından anlayabiliyorsun..Akıntın başladığında bilki yumurtluyorsun..

Ne güzel... Hayırlı olsun bebişin şekerim. Ben gerçi daha 2 aylık evliyim ama biraz acele ediyoruz yaştan dolayı. 34 üm şu an. O yüzden hesaplı gitmek istiyorum. Şu an hamile olan tüm arkadaşlara hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum. Gönlünden geçenlere de allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

hoşgeldin canım. inşallah sende çok beklemeden kavuşursun meleğine. folik asit kullanmaya 1-2 ay öncesinden başlamak tavsiye ediliyor genelde. adet inin başlangıç gününden itbaren 12-14-16-18-20 . günler ilişki tavsiye ediyor doktor. tabi adet düzensizliği yada testlerde herhangi bir sorun olmazsa.

Teşekkürler canım, inşallah :)) Ben laboquick test de alayım diye düşünüyorum aslında. Gerçi bizim bu ay denememiz yeni başlıyor belki ilk seferde tutar kimbilir ? İnşallah çok uzun uğraştırmaz çünkü ben çok pimpiriğim, zaten bu ay omazsa direkt doktora giderim :))

kızlar ben de çkıyorum iyi bakın kendinize de bebişlerinize de hadi iyi akşamlar.. :)

Herkese merhaba
yeni üye oldum
5 haftalık hamileyim..
Heyecanlıyımmmm
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri etrafımda sadece beni anlayacak insanlar olsun istiyorum :)
Hoşgelsin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ne güzel... Hayırlı olsun bebişin şekerim. Ben gerçi daha 2 aylık evliyim ama biraz acele ediyoruz yaştan dolayı. 34 üm şu an. O yüzden hesaplı gitmek istiyorum. Şu an hamile olan tüm arkadaşlara hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum. Gönlünden geçenlere de allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
2 ay çok yeni. Kendine 6 ay zaman ver. Yoksa stres olursun. 6 ay olmazsa doktora danışırsın. Şu an beslenmene dikkat et, folik asit al ve gün aşırı ilişki yaşa. İlişki sonrası da uzanarak 15-20 dakika dinlen. Sırtüstü yatıp bel altına ufak bir yastık koyabilirsin. Yumurtlama zamanını da takip etmeye başlayabilirsin, o günleri daha iyi değerlendir.

Herkese merhaba
yeni üye oldum
5 haftalık hamileyim..
Heyecanlıyımmmm

hoşgeldin canım.:))

günaydın kızlar
dün kocamla 19 mart beşiktalın kuruluşu nedeniyle sabahın köründe soluğu bjk store da aldık eşime göre düne özel %50 indirim vardı bir sürü bjk li tulum ve hastane çıkışı alma planı vardı ama bu sene inidirm yokmuş..nasıl mutlu oldum nasıl....:)
ordan başka mağazlara baktık kızımın mevlüt elbisesini aldık çok cici foto ekleyemiyorum neden bilmiyorum ama yoksa sizlerle paylaşırdım...ondan sonrada annme geçtim bi gün girmedim amma kaynamışsınınz....

gamzecim çok geçmiş olsun cnm.....asyacım ben 18. haftada hissettim daha öncede hisettiğimi düşünüyorum şimdi ama bağırsak harketimi bebek mi ayırt edememiştim...18. haftda kuvvetli tekmeyi yiyince anladım farkı

soğan suyu ben güllümsun...çok tebirik ederim cnm gerçekten çok sevinidim

Son düzenleme:
Teşekkürler canım, inşallah :)) Ben laboquick test de alayım diye düşünüyorum aslında. Gerçi bizim bu ay denememiz yeni başlıyor belki ilk seferde tutar kimbilir ? İnşallah çok uzun uğraştırmaz çünkü ben çok pimpiriğim, zaten bu ay omazsa direkt doktora giderim :))

:)) istemesende pimpirikleniyosun bu konuda canım. benimde ilk denememde olmuştu. ama kaybettim. 2. denememde rabbim yüzümü güldürdü.benimde yaşım gereği doktorum acele ediyoruz dedi. sakin ve sabırlı olmak gerekiyor stes yapınca olmuyor. kocacına da fazla yansıtmamalısın. sonra strese giriyolar:)

günaydın kızlar
dün kocamla 19 mart beşiktalın kuruluşu nedeniyle sabahın köründe soluğu bjk store da aldık eşime göre düne özel %50 indirim vardı bir sürü bjk li tulum ve hastane çıkışı alma planı vardı ama bu sene inidirm yokmuş..nasıl mutlu oldum nasıl....:)
ordan başka mağazlara baktık kızımın mevlüt elbisesini aldık çok cici foto ekleyemiyorum neden bilmiyorum ama yoksa sizlerle paylaşırdım...ondan sonrada annme geçtim bi gün girmedim amma kaynamışsınınz....

gamzecim çok geçmiş olsun cnm.....asyacım ben 18. haftada hissettim daha öncede hisettiğimi düşünüyorum şimdi ama bağırsak harketimi bebek mi ayırt edememiştim...18. haftda kuvvetli tekmeyi yiyince anladım farkı

soğan suyu ben güllümsun...çok tebirik ederim cnm gerçekten çok sevinidim

günaydın hayatım.. :))) bizde de gs aşkı var ama senin kadar şanslı olamadık hokkabaz gibi şapkamız bile oldu evde:)) zaten kapıya yazı asacak duruma geldim. ''L. TV maçları bizim evde izlenir ''diye.

günaydın hayatım.. :))) bizde de gs aşkı var ama senin kadar şanslı olamadık hokkabaz gibi şapkamız bile oldu evde:)) zaten kapıya yazı asacak duruma geldim. ''L. TV maçları bizim evde izlenir ''diye.

ya cnm hiç kız çocuğu demiyo...bjk li battaniye nevresim takımı tulum cıtcıtlı badı falan hep aldı hadi onunda hevesi var dedim ama bi yere kadar halı alcakmış yavru kartallı dur orda artık dedim sonunda

Bugün alışveriş günü. Bebeğime Arzum AR863 ateşölçer aldım.
Eki Görüntüle 660683

Gratislerde unibaby yenidoğan ıslak pamuk mendil 9,75 tl. İki paket de ondan aldım. Primalarda da indirim var 27 tl, ikincisi %40 indirimli. Ay sonuna kadar devam edecekmiş.

Gecelik-pijama işlerini de bitirdim. Bunları ve bir de nena marka gecelik-sabahlık aldım. Sanırım yeter bunlar bana :1:

Eki Görüntüle 660684 Eki Görüntüle 660685

valla cnm bide buralar bakıyım bu altlı üstlü takımın aynısına eryamanda 130 tl dedi yuh dedim ya çok pahalı geldi sorması ayıp sen ne kadar verdin bende mayıs başı gibi dediğin pasajlara bakacam

nasılsınız hanımlar
İyiyiz daisy. Çok güzel haberler var bu aralar :49:
günaydın kızlar
Bizde de fenerbahçe aşkı var. Oğluşum mecburen fenerli oldu :55: Ayakkabı, tulum ve patiği var. Doğar doğmaz bunu giydirelim deyip duruyor eşim :19:
valla cnm bide buralar bakıyım bu altlı üstlü takımın aynısına eryamanda 130 tl dedi yuh dedim ya çok pahalı geldi sorması ayıp sen ne kadar verdin bende mayıs başı gibi dediğin pasajlara bakacam
Canım bana da 90-100 dediler ama ben peşin 75'e aldım onur çarşısından.

Back