• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar günaydın.. bu haftamız güzel haberlerle geçti.. iyi hafta sonlarımız olsun .. buarada bişey sorucam ovulasyon testi almaya karar verdim. reglim dün bitti bu test ne zaman başlanor? hemenmi? yoksa 1-2 hafta sonrasındamı adet bitiminden? :44: birde önerebileceğiniz marka varsa sevinirim arkadaşlar..

Dün gittim doktoruma, bebişim bugün itibariyle tam 6 haftalık ve 7.2mm göründü. 10 gün sonra da kalp atışı duyabileceğimizi söyledi :))))

vee mide bulantılarım da başlıyor... :( Allah yardımcımız olsun.
Masallah bebisine. Mide bulantisi biraz surer ama geciyor eninde sonunda. Insallah cok sikinti yasamazsin
kızlar günaydın.. bu haftamız güzel haberlerle geçti.. iyi hafta sonlarımız olsun .. buarada bişey sorucam ovulasyon testi almaya karar verdim. reglim dün bitti bu test ne zaman başlanor? hemenmi? yoksa 1-2 hafta sonrasındamı adet bitiminden? :44: birde önerebileceğiniz marka varsa sevinirim arkadaşlar..
Canim gitti gidiyordan aliyor arkadaslar. Forumda topikler var cok detayli anlatiyorlar nasil oldugunu. ben kullanmadigim icin bilemeyecegim. Oralara bir bak istersen

Dün gittim doktoruma, bebişim bugün itibariyle tam 6 haftalık ve 7.2mm göründü. 10 gün sonra da kalp atışı duyabileceğimizi söyledi :))))

uzun zamandır takip edemiyordum canım. öyle okurken gördüm haberini çok sevindim :) benimkide 1cm 6 haftalık aynı zamanda doğurcaz bebişleri :) hamile kalamadığım dönemde burdakilerden çok destek aldığım oldu. herkeze teşekkürler. allah isteyen herkese evlat versin..

Herkese slmlar umarım herkes iyidir ve hamişlerin bebişleri de sağlıklı büyüyordur.

Aysacım haberini duyunca çok sevindim sonunda meleğine yada meleklerine kavuşacaksın tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip etsin amin darısı tüm isteyenlere inşallah

Son düzenleme:
uzun zamandır takip edemiyordum canım. öyle okurken gördüm haberini çok sevindim :) benimkide 1cm 6 haftalık aynı zamanda doğurcaz bebişleri :) hamile kalamadığım dönemde burdakilerden çok destek aldığım oldu. herkeze teşekkürler. allah isteyen herkese evlat versin..
Allah kucagina almayi da nasip etsin

günaydın hanımlar. güzel bir hafta olsun herkese.
dün akşam eşim karnımı ovarken kızım okkalı bir tekme attı babasına:)) çok mutlu oldu kocacım.

Paşam kocaman oldu kızlar. Artık vuruşları bile değişti. Karnımın içinde kıçını başını sürte sürte kayıyor bir o yana bir bu yana. Pıt pıt değil tok tok vuruyor.

Takvimdeki resme bakınca çok duygulandım gözlerim doldu. Zaten pazartesi sendromundayım hava da kapalı :43: Canım bebeğim benim :49:

Siz nasılsınız?

mrb acemiperi ne güzel duygudur onu artık tamamen hisetmen dimi? Allah sağ salim kuzağına almayı nasip etsin inş... :31:
bende iyiyim bu ay çok umutluyum ovulasyon testi sipariş ettim.. en azında yumurtlama tarihimi bilicem ona göre çalışmaları sürdürcem :1: kısmet bakalım belkim bende nisanda bu duyguyu tatmaya başlamış olurum inşaallllaaaahhhh :16:

günaydın bacılarım...
ay çok yoğun bi hafta sonu geçirdim....cumartesi ağır top misafirlerim vardı hazırlık yapmakla geçti...pzarda bizim gtimemeiz gereken yerler var ole geçti ölüyorum yorgunluktan....geçmişi okuyup huup geliyorum

kızlarr doktordan geldim şimdi 4.6 mm lik bi kesemiz var bi sorun çıkmazsa haftaya pazartesi gideceğim kalp atışlarını dinleyebilir mişiz tahlilleri de o zaman yapacak hastane de yakın bi arkadaşımla karşılaştım aynı ada güzel haerleri aldık çok güzel bi gün yaa :))

slm yasemin ben gullumsun yabanncılama die açıklma yapıyım dedim....çokkkkkkkkkkk svinidm ya...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım benim işte herşeyin hayırlısı.. kitle için tabiki dr na sor . hiç irtibatı kesme. dr na hep ihtiyacın olacak. inş bir sıkıntısı olmaz sana. bak benim pıhtılaşmam bile bebekle çözüldü çok şükür yani çok yükselmiyor. rabbim onun dermanını verir meleğin için. sen dr dan başka kimsenin lafına bakma. şimdi artık hamilesin doktorun sıkıntı olmaması için gerekenleri yapar merak etme. karnın büyüdükçe evet biraz geriliyor ama deride kendini salıyo işte.hhaaaaa bide kilona dikkat et.. ben 11 kg aldım :)))))

gamze bende kızımda büyüyz valla insanın burnu büyürmu ya o bile kocaman oldu cnm çok sıkılıyo bu kilo olayına yesem de yemesemde tartı hep yukarı doğru gidiyo valla

:))) ton balığı etli güzel:)))
geçenlerde eşim arka koltukta oturduğumu unuttu ve kayınpederime diyoki. baba gamzeye iltifat et çirkinleştim diye üzülüyo. sonra dikiz aynasından gözgöze geldik:)))

cnm ya ilk heyecanlar çok güzel tadını çıkar kalp atışlarını duymaya gittiğinde mendilini unutma yanına al....inş. bulantıların çok olmaz

günaydın hanımlar. güzel bir hafta olsun herkese.
dün akşam eşim karnımı ovarken kızım okkalı bir tekme attı babasına:)) çok mutlu oldu kocacım.

ay sorma dün akşam çok şükür bizimkide hisetti ole oturuyoduk..eli karnımdaydı benim kız dönüp duruyo ama bişey demedim bende hissetmiyo dio..sonra okkalı bi tane yapıştırdı...vurdu vurdu die bağırıyo herifim adam şoka girdi

Paşam kocaman oldu kızlar. Artık vuruşları bile değişti. Karnımın içinde kıçını başını sürte sürte kayıyor bir o yana bir bu yana. Pıt pıt değil tok tok vuruyor.

Takvimdeki resme bakınca çok duygulandım gözlerim doldu. Zaten pazartesi sendromundayım hava da kapalı :43: Canım bebeğim benim :49:

Siz nasılsınız?

valla daisy ile büyüyttünüz bebekleri maşallah....

günaydın bacılarım...
ay çok yoğun bi hafta sonu geçirdim....cumartesi ağır top misafirlerim vardı hazırlık yapmakla geçti...pzarda bizim gtimemeiz gereken yerler var ole geçti ölüyorum yorgunluktan....geçmişi okuyup huup geliyorum

ooh ne güzel ziyaret:)) bende artık kendime yürüyüş programı yaptım. çok şanslıyım evimin önünde kocaman bir park var yürüyüş parkuru var. tartan pist döşediler. dün tam 45 dk yürüyüş yaptım. bugün sabah 20 dk akşam yine yapıcam. iyi geliyo. kilo almam durdu valla:)

slm yasemin ben gullumsun yabanncılama die açıklma yapıyım dedim....çokkkkkkkkkkk svinidm ya...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

gamze bende kızımda büyüyz valla insanın burnu büyürmu ya o bile kocaman oldu cnm çok sıkılıyo bu kilo olayına yesem de yemesemde tartı hep yukarı doğru gidiyo valla

cnm ya ilk heyecanlar çok güzel tadını çıkar kalp atışlarını duymaya gittiğinde mendilini unutma yanına al....inş. bulantıların çok olmaz

ay sorma dün akşam çok şükür bizimkide hisetti ole oturuyoduk..eli karnımdaydı benim kız dönüp duruyo ama bişey demedim bende hissetmiyo dio..sonra okkalı bi tane yapıştırdı...vurdu vurdu die bağırıyo herifim adam şoka girdi

valla daisy ile büyüyttünüz bebekleri maşallah....

canım sorma benimde öyle işte:)) bu gidişe dur demek lazım. sen kaç kg aldın. 11 kg yu gördüm geçen hafta ..

Günaydın kızlar..

Nasılsınız..

Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum belimde ağrıyor :43:

Acemi,gamze benim kızımda tekme dozunu arttırdı iyice.Büyüyor sıpalar :52:

Asya,kese göründü desene..İnşallah sıkıntılı bir hamilelik yaşamazsın...:49:

Hüma haftasonundan sonra oh yat dinlen.Bugün evde olmak çok isterdim bende

Günaydın kızlar..

Nasılsınız..

:))) tekme yedikçe mutlu oluyoruz dimi:))) gecede uyutmuyo sıpacık. asya mız keseyi gördü ama kocişi kalp atışını duymadan kimseye söyletmiyor. çatlayacak:))

ooh ne güzel ziyaret:)) bende artık kendime yürüyüş programı yaptım. çok şanslıyım evimin önünde kocaman bir park var yürüyüş parkuru var. tartan pist döşediler. dün tam 45 dk yürüyüş yaptım. bugün sabah 20 dk akşam yine yapıcam. iyi geliyo. kilo almam durdu valla:)

valla bizde kocamla konuştuk yakınlarda park var oraya çıkalım dedik...ya kuşum ben ilk 20 hafta sadece 1kilo almıştım..dpoktorumda tebrik etmişti hatta az kilo aldın şeker yüklemesi yapmayalım dedi...nasıl mutlu oldum bu ay bir ayda tam 5 kilo almışım umarım evdeki tardı ynlıştır...:(...bir ayda 5 kilo alnırmı ya

Günaydın kızlar..

Nasılsınız..

ya sorma kuşum çok yoruldum...aslında çok severim mutfakta vakit geçirmeyi ama çeşit çeşit yemek yapmayı ama belim koptu valla

:))) tekme yedikçe mutlu oluyoruz dimi:))) gecede uyutmuyo sıpacık. asya mız keseyi gördü ama kocişi kalp atışını duymadan kimseye söyletmiyor. çatlayacak:))

Allaha şükür tekmeler var.En azından iyi olduklarını biliyoruz..Birde doğduklarını görsek:31:

İnsan bu mutlulığu hemen paylaşmak istiyor dimi ama.Sabır dolu günler diliyorum asyaya...
:1:

Gamze aman dikkat et.Haziran annelerinde bir arkadaş çok kilo aldı.Doktor risk var demiş.Şimdi yana yakıla kilo vermeye çalışıyor.

hiç sorma hayatım yaa. bende ekmeği kestim kahvaltı harici yemiyorum. 1 haftadır sabitledim inş çok daha almam.. çok üzülüyorum valla. hem yürüyüşe başladım . tatlı da yemiyorum... açııımmm:)))

Back