• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

evet canım en sonunda uğur böceği bana da kondu. şimdide sana doğru üflüyorum. bekle uğur böcüğünü :)) değer yüksekmi normal mi çözemedim internette normal gibi ama.. belkide ikiz çıkar belli mi olur :D

son adet tarihin ne zamandı ki...normaldir belki de bu değer...

valla değerin süper çıkmış hayatım ikiside olabilir yanee.... :))))) ustam benim beeeaa

estff. önce sen bebek yaptın, saygılar hocam :D işin şakası tabi Allah sağlıklı bebek versinde... diğer türlü olmasın. hep böyle oldu duam inşallah kabuldur.

estff. önce sen bebek yaptın, saygılar hocam :D işin şakası tabi Allah sağlıklı bebek versinde... diğer türlü olmasın. hep böyle oldu duam inşallah kabuldur.

:))) senin sayende olmadımı şimdi benim kızım. :)))) inkar etme ...
hem tam işleriniz hafiflemeye başladı öyle geldi bak bebişin. nasıl stres yapıyodun. sağlıklıdır annesi. sen bundan sonra içini rahat tut ve ona iyi bak.

:))) senin sayende olmadımı şimdi benim kızım. :)))) inkar etme ...
hem tam işleriniz hafiflemeye başladı öyle geldi bak bebişin. nasıl stres yapıyodun. sağlıklıdır annesi. sen bundan sonra içini rahat tut ve ona iyi bak.

evet herşeyin zamanı var demekki... :) o dönemler olsaydı gerçekten eziyet olacaktı bana. beni düşündüren bir konu daha var aslında gamzecim. benim karın kasımda ara ara çıkan bir kitle var. 10 yıldır arada çıkar 10 gün bana eziyet eder gider. çok dr gittim bazıları aldır bazıları elleme yine oluşur dedi. acaba ilerde karnım büyüyünce sıkıntı verecek mi. :( bugün gidersem dr. soracam. belki tekrar ultrason isteyecek.
bu kitle kas zorlanmasında ortaya çıkan, içinde kanlama olan fındık kadar bişey. inşallah dert olmaz...

Son düzenleme:
eğer doğruysa bu değer de mantıklı bence, adet gününde öğrenenlerin 100-200 arası olduğu düşünülürse...
sağlıkla gelir inşallah

bana da öyle geldi. ama forumda gezindim. bazı arkadaşlar 5+ haftalarda 3000 civarı görüp ikiz olduğunu öğrenmiş. bu netleştirmez tabi kese görülmeden ama ihtimal işte :?

süper!!! nerdesin kan testine mi gittin? :D

kızlarr doktordan geldim şimdi 4.6 mm lik bi kesemiz var bi sorun çıkmazsa haftaya pazartesi gideceğim kalp atışlarını dinleyebilir mişiz tahlilleri de o zaman yapacak hastane de yakın bi arkadaşımla karşılaştım aynı ada güzel haerleri aldık çok güzel bi gün yaa :))

evet herşeyin zamanı var demekki... :) o dönemler olsaydı gerçekten eziyet olacaktı bana. beni düşündüren bir konu daha var aslında gamzecim. benim karın kasımda ara ara çıkan bir kitle var. 10 yıldır arada çıkar 10 bana eziyet eder gider. çok dr gittim bazıları aldır bazıları elleme yine oluşur dedi. acaba ilerde karnım büyüyünce sıkıntı verecek mi. :( bugün gidersem dr. soracam. belki tekrar ultrason isteyecek.
bu kitle kas zorlanmasında ortaya çıkan, içinde kanlama olan fındık kadar bişey. inşallah dert olmaz...

canım benim işte herşeyin hayırlısı.. kitle için tabiki dr na sor . hiç irtibatı kesme. dr na hep ihtiyacın olacak. inş bir sıkıntısı olmaz sana. bak benim pıhtılaşmam bile bebekle çözüldü çok şükür yani çok yükselmiyor. rabbim onun dermanını verir meleğin için. sen dr dan başka kimsenin lafına bakma. şimdi artık hamilesin doktorun sıkıntı olmaması için gerekenleri yapar merak etme. karnın büyüdükçe evet biraz geriliyor ama deride kendini salıyo işte.hhaaaaa bide kilona dikkat et.. ben 11 kg aldım :)))))

kızlarr doktordan geldim şimdi 4.6 mm lik bi kesemiz var bi sorun çıkmazsa haftaya pazartesi gideceğim kalp atışlarını dinleyebilir mişiz tahlilleri de o zaman yapacak hastane de yakın bi arkadaşımla karşılaştım aynı ada güzel haerleri aldık çok güzel bi gün yaa :))

ayyyy:))) gözün aydııı canım benim. asyada görsün keseyide iyice rahatlayalım. :)))
sende dikkat et kendine.

caıımm hayırlı olsuunn!! peki senin bat nezamandı???? merak ettim bak. ben daha gidemedim çünküü

canım benim işte herşeyin hayırlısı.. kitle için tabiki dr na sor . hiç irtibatı kesme. dr na hep ihtiyacın olacak. inş bir sıkıntısı olmaz sana. bak benim pıhtılaşmam bile bebekle çözüldü çok şükür yani çok yükselmiyor. rabbim onun dermanını verir meleğin için. sen dr dan başka kimsenin lafına bakma. şimdi artık hamilesin doktorun sıkıntı olmaması için gerekenleri yapar merak etme. karnın büyüdükçe evet biraz geriliyor ama deride kendini salıyo işte.hhaaaaa bide kilona dikkat et.. ben 11 kg aldım :)))))

hala çok güzelsin maşallaahhh

Back