• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

mrb acemiperi ne güzel duygudur onu artık tamamen hisetmen dimi? Allah sağ salim kuzağına almayı nasip etsin inş... :31:
bende iyiyim bu ay çok umutluyum ovulasyon testi sipariş ettim.. en azında yumurtlama tarihimi bilicem ona göre çalışmaları sürdürcem :1: kısmet bakalım belkim bende nisanda bu duyguyu tatmaya başlamış olurum inşaallllaaaahhhh :16:
Güzel bir adım atmışsın. İnşallah bebeğin seni çok bekletmez
valla daisy ile büyüyttünüz bebekleri maşallah....
Evet ne kadar çabuk geçti zaman. Daha geçen hcg değerim normal mi diye ağlıyordum şimdi bebeğimi bekliyorum. 80'li günler kaldı gelmesine.
Sen de büyütüyorsun canım bebeğini :34:

valla bizde kocamla konuştuk yakınlarda park var oraya çıkalım dedik...ya kuşum ben ilk 20 hafta sadece 1kilo almıştım..dpoktorumda tebrik etmişti hatta az kilo aldın şeker yüklemesi yapmayalım dedi...nasıl mutlu oldum bu ay bir ayda tam 5 kilo almışım umarım evdeki tardı ynlıştır...:(...bir ayda 5 kilo alnırmı ya

sen geçmişi telafi etmişin bacım:))) alamadığın ayları tamamlıyosun:)))

hiç sorma hayatım yaa. bende ekmeği kestim kahvaltı harici yemiyorum. 1 haftadır sabitledim inş çok daha almam.. çok üzülüyorum valla. hem yürüyüşe başladım . tatlı da yemiyorum... açııımmm:)))

ya bide ole bişey ki yememe şansın yok birden açıkıyorum sanki aylardır açım....midem delinecek yanı o kadar....yemeyim biraz idare ediyim diorum kız başlıyo tekmelemeye..kıyamıyorum onada açıkıyo yavrum

hiç sorma hayatım yaa. bende ekmeği kestim kahvaltı harici yemiyorum. 1 haftadır sabitledim inş çok daha almam.. çok üzülüyorum valla. hem yürüyüşe başladım . tatlı da yemiyorum... açııımmm:)))

Kendin için bebeğin için dikkat et canım.İstediğin şeyleri ye ama kararında...Bende 9 kilodayım bakalım ne olacak sonum:53:

Allaha şükür tekmeler var.En azından iyi olduklarını biliyoruz..Birde doğduklarını görsek:31:

İnsan bu mutlulığu hemen paylaşmak istiyor dimi ama.Sabır dolu günler diliyorum asyaya...
:1:

ayyyy hayırlısıyla. inşallah... nasıl heyecanlanıyorum kollarıma alacağımı düşündükçe.

ya bide ole bişey ki yememe şansın yok birden açıkıyorum sanki aylardır açım....midem delinecek yanı o kadar....yemeyim biraz idare ediyim diorum kız başlıyo tekmelemeye..kıyamıyorum onada açıkıyo yavrum

yeşillik yiyorum çok içim ezilirse:((( birde elma.. hızlı gittim bacım ben. cezasını çekiyorum.

Gamze aman dikkat et.Haziran annelerinde bir arkadaş çok kilo aldı.Doktor risk var demiş.Şimdi yana yakıla kilo vermeye çalışıyor.

evet o benım
:52::52::52::52::52:
ama gamzeye bı uyarım olacak
benım gıbı cok yıorsa ve kılo alıosa
kan sekerıne baktrsın
benım kan sekerım cok dusk cıktı bu yuzden saat bası krızlerım oluodu ve ne bulduysam yedım
sımdı dıyetteyım
boyle az yemek gercekten cok daha saglıklı hıssettırıo

evet o benım
kan sekerıne baktrsın
benım kan sekerım cok dusk cıktı bu yuzden saat bası krızlerım oluodu ve ne bulduysam yedım
sımdı dıyetteyım

hahaa jet hızıyla geldin kuzum ya..Hoşgeldin..

Gamze duydunmu :1:

evet o benım
kan sekerıne baktrsın
sımdı dıyetteyım

:))) hoşgeldin hayatım. yetiştin hızır gibi valla. benimde kan şekerim hep düşüktür. ne yapılırsa yapılsın yükselmiyor. yaklaşık 12 yaşımdan beri böyle. şimdi hamile oluncada.... hooppp 5. ay ve 11 kg:)))

hamile olunca ayaka uzun sürede durmakta zor.Bugün kalkmadan dinlen :27:

ya işte kızıma yelek örüyorum onu alcak şimdi elime yatıştayım bugün sorma çok yoruldum dediğin gibi çok ayakta duraıyorum sabir yürüyüşte sıkıntı yok ama sabit duramıyorum belim çatlıyo resmen

Güzel bir adım atmışsın. İnşallah bebeğin seni çok bekletmez

Evet ne kadar çabuk geçti zaman. Daha geçen hcg değerim normal mi diye ağlıyordum şimdi bebeğimi bekliyorum. 80'li günler kaldı gelmesine.
Sen de büyütüyorsun canım bebeğini :34:

ya evet haber verdiğin günü hatırlıyorum :)..bizler bile 24 ahftalık olduk

sen geçmişi telafi etmişin bacım:))) alamadığın ayları tamamlıyosun:)))

valla sorma ne olcak bilmemem zaten tedavi döneminde aldık kiloları..bide elevit içiyorum ondan da şüpeleniyorum kilo yapıyo gibi çünkü bende kabızlık yapıyo o hap ya

Kendin için bebeğin için dikkat et canım.İstediğin şeyleri ye ama kararında...Bende 9 kilodayım bakalım ne olacak sonum:53:

ay e güzel maşallah

yeşillik yiyorum çok içim ezilirse:((( birde elma.. hızlı gittim bacım ben. cezasını çekiyorum.

ya cnm olede geçmiyo benim açlığım...kan değerimde iyi çıktı hanı kan şekerinde sıkıntı olsa

hahaa jet hızıyla geldin kuzum ya..Hoşgeldin..

Gamze duydunmu :1:

yok kız arkada lıstemdesın ya o yuzden gordum hemen yazdıklarını
ama gercekten dıkkat etmek lazım
yoksa alıp basını gıdıo kılolar
bebek ıcın de anne ıcın de ıı olmuo

dr bana makarna pılav dahıl gunde 8 dılım ekmek gecılmıcek dedı
kuru kayısı kan sekerı dusunce yenılcek o cıkolatalar tatlılar yerıne dedı
2 saatte bır mutlaka bısey yenıcek
meyve kraker cevız vs.
kahvaltıda yumurta olacak mutlaka
ve bol hareket etmeye calıs dedı
benım bu gun 7. gun dıyette
76 lardaydım
73.7 oldum tabı sabah ac karnına olan kılom bu
lutfen herkes dıkkat etsın yedıklerıne

ya işte kızıma yelek örüyorum onu alcak şimdi elime yatıştayım bugün sorma çok yoruldum dediğin gibi çok ayakta duraıyorum sabir yürüyüşte sıkıntı yok ama sabit duramıyorum belim çatlıyo resmen

ya evet haber verdiğin günü hatırlıyorum :)..bizler bile 24 ahftalık olduk

valla sorma ne olcak bilmemem zaten tedavi döneminde aldık kiloları..bide elevit içiyorum ondan da şüpeleniyorum kilo yapıyo gibi çünkü bende kabızlık yapıyo o hap ya

ay e güzel maşallah

ya cnm olede geçmiyo benim açlığım...kan değerimde iyi çıktı hanı kan şekerinde sıkıntı olsa

elevit bende kullanıyorum. şimdi rezene çayına başladım günde 1 fincan içiyorum şişliğimi alıyo ve kabızlığa iyi geliyor tavsiye ederim hayatım. doğumdan 1-2 ay önce içmeye başla dedi benim doktorun hemşiresi bebektede gaz sancısı olmuyormuş böylelikle. beni çok rahatlattı.

meyve kraker cevız vs.
76 lardaydım

toplamda kaç kg aldın canım.

:))) hoşgeldin hayatım. yetiştin hızır gibi valla. benimde kan şekerim hep düşüktür. ne yapılırsa yapılsın yükselmiyor. yaklaşık 12 yaşımdan beri böyle. şimdi hamile oluncada.... hooppp 5. ay ve 11 kg:)))

kan sekerı dusuklugu yukseklıgınden daha kotuymus
yemek yıosun ya dedı dr
1 saat sonra kan sekerıun dusuo yıne yemek zorundasın
ama bu yemelerın tatlı cıkolata karbonhdrat olursa cok kılo alırsın
gelecegın de seker hastası olursun dedı
sende benım gıbı yap ıstersen
cunku bızım kan sekerımız dusunce bebegınde dusuomus
bıde cantanda sureklı lımonlu bır etıform olsun dedı

meyve kraker cevız vs.
76 lardaydım

Azimli gidiyorsun iyi kilo vermişin bir haftada..

Back