- Konu Sahibi meleksimam
- #19.201
ya sorma kuşum çok yoruldum...aslında çok severim mutfakta vakit geçirmeyi ama çeşit çeşit yemek yapmayı ama belim koptu valla
hamile olunca ayaka uzun sürede durmakta zor.Bugün kalkmadan dinlen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sorma kuşum çok yoruldum...aslında çok severim mutfakta vakit geçirmeyi ama çeşit çeşit yemek yapmayı ama belim koptu valla
Güzel bir adım atmışsın. İnşallah bebeğin seni çok bekletmezmrb acemiperi ne güzel duygudur onu artık tamamen hisetmen dimi? Allah sağ salim kuzağına almayı nasip etsin inş...
bende iyiyim bu ay çok umutluyum ovulasyon testi sipariş ettim.. en azında yumurtlama tarihimi bilicem ona göre çalışmaları sürdürcemkısmet bakalım belkim bende nisanda bu duyguyu tatmaya başlamış olurum inşaallllaaaahhhh
![]()
Evet ne kadar çabuk geçti zaman. Daha geçen hcg değerim normal mi diye ağlıyordum şimdi bebeğimi bekliyorum. 80'li günler kaldı gelmesine.valla daisy ile büyüyttünüz bebekleri maşallah....
valla bizde kocamla konuştuk yakınlarda park var oraya çıkalım dedik...ya kuşum ben ilk 20 hafta sadece 1kilo almıştım..dpoktorumda tebrik etmişti hatta az kilo aldın şeker yüklemesi yapmayalım dedi...nasıl mutlu oldum bu ay bir ayda tam 5 kilo almışım umarım evdeki tardı ynlıştır......bir ayda 5 kilo alnırmı ya
hiç sorma hayatım yaa. bende ekmeği kestim kahvaltı harici yemiyorum. 1 haftadır sabitledim inş çok daha almam.. çok üzülüyorum valla. hem yürüyüşe başladım . tatlı da yemiyorum... açııımmm:)))
hiç sorma hayatım yaa. bende ekmeği kestim kahvaltı harici yemiyorum. 1 haftadır sabitledim inş çok daha almam.. çok üzülüyorum valla. hem yürüyüşe başladım . tatlı da yemiyorum... açııımmm:)))
Allaha şükür tekmeler var.En azından iyi olduklarını biliyoruz..Birde doğduklarını görsek
İnsan bu mutlulığu hemen paylaşmak istiyor dimi ama.Sabır dolu günler diliyorum asyaya...![]()
ayyyy hayırlısıyla. inşallah... nasıl heyecanlanıyorum kollarıma alacağımı düşündükçe.
ya bide ole bişey ki yememe şansın yok birden açıkıyorum sanki aylardır açım....midem delinecek yanı o kadar....yemeyim biraz idare ediyim diorum kız başlıyo tekmelemeye..kıyamıyorum onada açıkıyo yavrum
Gamze aman dikkat et.Haziran annelerinde bir arkadaş çok kilo aldı.Doktor risk var demiş.Şimdi yana yakıla kilo vermeye çalışıyor.
Ben hayal bile edemiyorum gamze..![]()
evet o benım
ama gamzeye bı uyarım olacak
benım gıbı cok yıorsa ve kılo alıosa
kan sekerıne baktrsın
benım kan sekerım cok dusk cıktı bu yuzden saat bası krızlerım oluodu ve ne bulduysam yedım
sımdı dıyetteyım
boyle az yemek gercekten cok daha saglıklı hıssettırıo
evet o benım
ama gamzeye bı uyarım olacak
benım gıbı cok yıorsa ve kılo alıosa
kan sekerıne baktrsın
benım kan sekerım cok dusk cıktı bu yuzden saat bası krızlerım oluodu ve ne bulduysam yedım
sımdı dıyetteyım
boyle az yemek gercekten cok daha saglıklı hıssettırıo
hamile olunca ayaka uzun sürede durmakta zor.Bugün kalkmadan dinlen![]()
Güzel bir adım atmışsın. İnşallah bebeğin seni çok bekletmez
Evet ne kadar çabuk geçti zaman. Daha geçen hcg değerim normal mi diye ağlıyordum şimdi bebeğimi bekliyorum. 80'li günler kaldı gelmesine.
Sen de büyütüyorsun canım bebeğini![]()
sen geçmişi telafi etmişin bacım:))) alamadığın ayları tamamlıyosun:)))
Kendin için bebeğin için dikkat et canım.İstediğin şeyleri ye ama kararında...Bende 9 kilodayım bakalım ne olacak sonum![]()
yeşillik yiyorum çok içim ezilirse(( birde elma.. hızlı gittim bacım ben. cezasını çekiyorum.
hahaa jet hızıyla geldin kuzum ya..Hoşgeldin..
Gamze duydunmu![]()
ya işte kızıma yelek örüyorum onu alcak şimdi elime yatıştayım bugün sorma çok yoruldum dediğin gibi çok ayakta duraıyorum sabir yürüyüşte sıkıntı yok ama sabit duramıyorum belim çatlıyo resmen
ya evet haber verdiğin günü hatırlıyorum :)..bizler bile 24 ahftalık olduk
valla sorma ne olcak bilmemem zaten tedavi döneminde aldık kiloları..bide elevit içiyorum ondan da şüpeleniyorum kilo yapıyo gibi çünkü bende kabızlık yapıyo o hap ya
ay e güzel maşallah
ya cnm olede geçmiyo benim açlığım...kan değerimde iyi çıktı hanı kan şekerinde sıkıntı olsa
yok kız arkada lıstemdesın ya o yuzden gordum hemen yazdıklarını
ama gercekten dıkkat etmek lazım
yoksa alıp basını gıdıo kılolar
bebek ıcın de anne ıcın de ıı olmuo
dr bana makarna pılav dahıl gunde 8 dılım ekmek gecılmıcek dedı
kuru kayısı kan sekerı dusunce yenılcek o cıkolatalar tatlılar yerıne dedı
2 saatte bır mutlaka bısey yenıcek
meyve kraker cevız vs.
kahvaltıda yumurta olacak mutlaka
ve bol hareket etmeye calıs dedı
benım bu gun 7. gun dıyette
76 lardaydım
73.7 oldum tabı sabah ac karnına olan kılom bu
lutfen herkes dıkkat etsın yedıklerıne
:))) hoşgeldin hayatım. yetiştin hızır gibi valla. benimde kan şekerim hep düşüktür. ne yapılırsa yapılsın yükselmiyor. yaklaşık 12 yaşımdan beri böyle. şimdi hamile oluncada.... hooppp 5. ay ve 11 kg:)))
yok kız arkada lıstemdesın ya o yuzden gordum hemen yazdıklarını
ama gercekten dıkkat etmek lazım
yoksa alıp basını gıdıo kılolar
bebek ıcın de anne ıcın de ıı olmuo
dr bana makarna pılav dahıl gunde 8 dılım ekmek gecılmıcek dedı
kuru kayısı kan sekerı dusunce yenılcek o cıkolatalar tatlılar yerıne dedı
2 saatte bır mutlaka bısey yenıcek
meyve kraker cevız vs.
kahvaltıda yumurta olacak mutlaka
ve bol hareket etmeye calıs dedı
benım bu gun 7. gun dıyette
76 lardaydım
73.7 oldum tabı sabah ac karnına olan kılom bu
lutfen herkes dıkkat etsın yedıklerıne
toplamda kaç kg aldın canım.
Azimli gidiyorsun iyi kilo vermişin bir haftada..