- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.681
Günaydın kızlar :) Bugün nasılsınız? Neler yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor son günlerde?
Papatya ovulasyon hesaplama yap istersen, bide dr. düzenli ilişki öneriyormuş.
Haftada 3-4 defa diye biliyorum. Hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini duyarız inşallah :)
Sanada günaydın tatlım :) nasılsın bakalım..? bizi sorarsan bel ağrısı dışında bir sorun yok..:)
Bende iyiyim canım bebişiminde iyi olduğunu düşünüyorum :)
Dinlen canım son zamanlar.
egzersiz falan yapıyor musun?
canım korkma, zaten yaza şunun şurasında 1 ay kalmadı mı? Bazen her şey planlandığı gibi gitmiyor. Allah hayırlısını versin. Bu arada ben doktora gittiğimde alttan muayene istedi, ben hayır dedim. O da ısrar etmedi. Ultrasonla baktı, bir sorunun olmadığının söyledi. Eğer ben anormal bir şeyler hissetseydim muayene olurdum. Senin de adet düzensizliği ve akıntı rengi gibi sıkıntıların varsa ol derim. çünkü işin ucunda kendi sağlığımızdan ziyade çocuğun sağlığı var. Ben şu an hamileyim ve alrjimden ve midemden çok sıkıntı çekiyorum. Korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye.:18: Bu korkuyla bakalım 9 ay nasıl geçecek!!!ilk defa bu ay adetim gecıkti kızlar. Hamılemıyım bilmıyorum test yapmaya da korkuyorum .. Ruhen hazır mıyım bilmiyorum ,planlarımda bu yaz hamıle kalmak vardı ama ciddiye bınınce korktum mu bilemiyporum .. Aslında istiyorum da ama ..
kasıklarımda agrı olusuyor genelde goguslerım cok acıyor .. Doktora gitcem ama alttan muayeneden korkuyorum .. Istemıyorum acıkcası bunuda. Acaba baska yöntemle bakılabilir mi ne olduguna ?
rahat ol, oluruna bırak. çok üzerine düşmeyin, daha yolun başındayız. Kk'den ovulasyon takvimini takip et, hemen duşa girme, kısmetse olur zaten.ben bu ay hiç beklemiyordum, kısmeti varmış bebişimin hemen tuttu.hamiş olan arkadaşlar ne tavsiye ediyorsunuz, bu ay tutar dedim tutmadı
Yapmaya çalışıyorum ama herzaman değil..:) :) Bulantıların varmı?
Selam bebekler! Dün çok kötüydüm, hiç giremedim. Midem bana hamilelik boyunca baya bi sıkıntı yaşatacak galiba. 2 gündür mide bulantısı da var. Allah sonumuzu hayretsin.
Libyana çok geçmiş olsun. Ben hamile kalmadan önce bel rahatsızlığım oldu, doktora gittim ilaç-iğne filan verdi geçti. Ama ara ara eskisi gibi ağrıyor. Sanırım ilerleyen aylarda senden daha kötü olacağım...
canım korkma, zaten yaza şunun şurasında 1 ay kalmadı mı? Bazen her şey planlandığı gibi gitmiyor. Allah hayırlısını versin. Bu arada ben doktora gittiğimde alttan muayene istedi, ben hayır dedim. O da ısrar etmedi. Ultrasonla baktı, bir sorunun olmadığının söyledi. Eğer ben anormal bir şeyler hissetseydim muayene olurdum. Senin de adet düzensizliği ve akıntı rengi gibi sıkıntıların varsa ol derim. çünkü işin ucunda kendi sağlığımızdan ziyade çocuğun sağlığı var. Ben şu an hamileyim ve alrjimden ve midemden çok sıkıntı çekiyorum. Korkuyorum bebeğe bir şey olacak diye.:18: Bu korkuyla bakalım 9 ay nasıl geçecek!!!
rahat ol, oluruna bırak. çok üzerine düşmeyin, daha yolun başındayız. Kk'den ovulasyon takvimini takip et, hemen duşa girme, kısmetse olur zaten.ben bu ay hiç beklemiyordum, kısmeti varmış bebişimin hemen tuttu.
2-3 GÜNDÜR YEMEK YİYEMİYORUM. KOKUSUNDAN MİDEM KALKIYOR. DAHA ÇOK MEYVE YİYORUM. BEN NORMALDE HER GÜN PASTA-TATLI YAPAR, EN AZ YARISINI DA BEN YERDİM. EŞİM HER GÜN BANA ÇİKOLATA GETİRİRDİ. ŞİMDİ HİÇBİRİNİN YÜZÜNE BİLE BAKMIYORUM. DÜN NE KADAR YEMEK YAPTIYSAM KOKUSUNDAN DÖKTÜM.
Haklısın bulantılar çok olunca insan hamilelik boyunca süreceğini düşünüyor ama çok şükür öyle olmuyor.. bazısının 9 ay sürüyormuş ama istisna onlarda.. bende sen gibi geçmez diye çok üzülüyordum ama çok şükür 4. aydan sonra bişey kalmadı..Bir şeylerden tiksinme oluyormu? ben buzdolabına yaklaşamıyordum mesela.. kışın ne portakal yiyebildim ne mandalina.. sende varmı böyle şeyler..?
2-3 GÜNDÜR YEMEK YİYEMİYORUM. KOKUSUNDAN MİDEM KALKIYOR. DAHA ÇOK MEYVE YİYORUM. BEN NORMALDE HER GÜN PASTA-TATLI YAPAR, EN AZ YARISINI DA BEN YERDİM. EŞİM HER GÜN BANA ÇİKOLATA GETİRİRDİ. ŞİMDİ HİÇBİRİNİN YÜZÜNE BİLE BAKMIYORUM. DÜN NE KADAR YEMEK YAPTIYSAM KOKUSUNDAN DÖKTÜM.HİÇ YEMEDİM. UMARIM BÖYLE DEVAM ETMEZ CANIM. BENİM REFLÜ OLDUĞU İÇİN BÖYLE DEVAM ETMESİNDEN KORKUYORUM. ANİDEN BİR ÖKSÜRÜK BAŞLIYOR SONRA KUSACAK GİBİ OLUYORUM. BU ARADA VİTAMİN HAPLARINI DA BIRAKTIM, MİDEME HİÇ GELMİYOR. BU ÇOCUK NE KADAR SAĞLIKLI OLACAK MERAK EDİYORUM!!!
YA LİBYANA HAMİLELİK ZOR İŞ YA. BÜYÜK SORUMLULUK. HER HAREKETİMDE BEBİŞİ DÜŞÜNÜYORUM. BU 9 AY BİTER Mİ?:18:
günaydın hanımlar nasılsınız:)))
haftasonu yoğundum 19 mayıs kutlamaları içinn görevliydim öğrencilrin yanında durdum:))ve regl tarihim 2 gün geçti ama bu ay hamile kalmasam iyi olacak ilaç kullanıyorum ve kist var zaten bu durumda hamiş kalma ihtimalimde yoktur değil mi?????
Günaydın elif hafta sonun güzel geçmiş demek ki :)
Bizim burada hava bozuktu kutlamalar ertelendi..
Belki ilaç kullandığın için reglin gecikmiştir canım.
Kist varken hamile kalınabiliyor mu ben bilmiyorum.
Hakkında hayırlısı olsun :)
Hadi benim kaç gündür görümcem bende, bu yüzden giremiyorum. Sizler nerelerdesiniz cadılar?özledim yahu sizi.
Hepinizin de kandili mübarek olsun. Allah dualarınızı kabul etsin. çocuk isteyene hayırlısıyla çocuk, iş isteyene hayırlısıyla iş versin inşallah, amiiiiinnnn!!!
Bana da dua etmeyi unutmayın. Hem bebişim sağlıklı ve hayırlı olsun, hem de atanayım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?