• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

Günaydın kızlar gününüz güzel geçer inşallah :)

Kan ilacı iştah mı açıyor libyana ?
Ben kullanıyorum ve 2 saatte bir acıkıyorum acaba ilaçtan dolayı mı?

Hakkını helal et canım.. epeydir foruma giremediğim için sorduğun soruyu yeni gördüm.. evet kan ilacı iştah açıyor.. bende kullanmaya başladığımdan beri çok yemeye başladım ama tutmaya çalışıyorum kendimi.. zaten çok aç kalma demişti doktor bana en fazla 2 saat aç kalmalıymışım acıkman çok normal..
:34:

Geçen ay bıraktım bende hapı acemiperi..Korunmaya devam ediyoruz ama bu ay acaba diyorum hamilelik olabilirmi? Burda okuduklarımla sanırım kendimi yönlendiriyorum.Bana ne oluyorsa :)) Akşamdan beri ara ara baş dönmelerim var bide :(

Korunurken hamilelik düşünmek de ilginç. Ben de kondoma alışmaya çalışırken ilk zamanlar korunamadığımı sanıyordum :37: Senin de ilk zamanlarınsa psikolojik olarak böyle bir düşüncenin olması normal.

Baş dönmesi muhtemelen başka bir şeyden kaynaklanıyordur canım. Tansiyon düşmesinden falan.

Benim BAT a az kaldı. Adetim 3 gün gecikmeden test yapmayacağım kendime söz verdim. Gebeliği beklemesen bile, olmayabilir desen bile o testi yapıp negatif görmek kısa süreli krize neden oluyor çünkü.:27:

Korunurken hamilelik düşünmek de ilginç. Ben de kondoma alışmaya çalışırken ilk zamanlar korunamadığımı sanıyordum :37: Senin de ilk zamanlarınsa psikolojik olarak böyle bir düşüncenin olması normal.

Baş dönmesi muhtemelen başka bir şeyden kaynaklanıyordur canım. Tansiyon düşmesinden falan.

Benim BAT a az kaldı. Adetim 3 gün gecikmeden test yapmayacağım kendime söz verdim. Gebeliği beklemesen bile, olmayabilir desen bile o testi yapıp negatif görmek kısa süreli krize neden oluyor çünkü.:27:

sadece kondomla korunmadık canım ya..Geri çekilmeyide kullandık bundan olabilir belki bu hislerim.Hamileliği şuan içi istemiyorum ilaç kullanıyorum zaten.Umarım sadece histen ibarettir.Benimde normal koşullarda 3 gün sonra regl olmam lazım.Ama hapı bıraktığım için tam kestiremiyorum.

günaydın hanımlar nasılsınız:)))
haftasonu yoğundum 19 mayıs kutlamaları içinn görevliydim öğrencilrin yanında durdum:))ve regl tarihim 2 gün geçti ama bu ay hamile kalmasam iyi olacak ilaç kullanıyorum ve kist var zaten bu durumda hamiş kalma ihtimalimde yoktur değil mi?????

canım iki tanıdığım çikolata kisti olmasına rağmen hamile kaldı. kistin türüne değişiyor olabilir ama. ilaç doğum kontrol ilacıysa o seni koruyabilir yalnız. geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin.

sadece kondomla korunmadık canım ya..Geri çekilmeyide kullandık bundan olabilir belki bu hislerim.Hamileliği şuan içi istemiyorum ilaç kullanıyorum zaten.Umarım sadece histen ibarettir.Benimde normal koşullarda 3 gün sonra regl olmam lazım.Ama hapı bıraktığım için tam kestiremiyorum.

Geri çekilme tam bir koruma sağlamıyor biliyorsun. Neden başının döndüğünü daha iyi anladım şimdi :49:

Şaka şaka. Normal ilişkide bile gebelik şans işiyken pek sanmıyorum hamile kaldığını.

Bu arada okuduğum şeylerden anladım ki hamile kalmak mucize :emir_bebek: Öyle bir anlatılıyor ki korktum resmen. Onlara bakarsan ayda sadece bir hafta kadar gebelik şansı var.:44:

hadi benim kaç gündür görümcem bende, bu yüzden giremiyorum. Sizler nerelerdesiniz cadılar?:37: özledim yahu sizi.
Hepinizin de kandili mübarek olsun. Allah dualarınızı kabul etsin. çocuk isteyene hayırlısıyla çocuk, iş isteyene hayırlısıyla iş versin inşallah, amiiiiinnnn!!!
Bana da dua etmeyi unutmayın. Hem bebişim sağlıklı ve hayırlı olsun, hem de atanayım artık...

calısıyorum gıremıyorum o yuzden özledım burayıda ya napıyorsunuz magnesıa sen yemek yeeeeeeeeeeeeee iştahın acılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :1:

Geri çekilme tam bir koruma sağlamıyor biliyorsun. Neden başının döndüğünü daha iyi anladım şimdi :49:

Şaka şaka. Normal ilişkide bile gebelik şans işiyken pek sanmıyorum hamile kaldığını.

Bu arada okuduğum şeylerden anladım ki hamile kalmak mucize :emir_bebek: Öyle bir anlatılıyor ki korktum resmen. Onlara bakarsan ayda sadece bir hafta kadar gebelik şansı var.:44:

hamile kalmak kişiye bünyeye göre zormuş bende onu anladım.Birkaç tanıdığım korunurken hamile kaldı.Sanırım bende bununda etkisi var.Hamile olduğumu zannetmiyorum.Ama içimde tuhaf bir histe var.Karışık duygular içerisindeyim :D

İlaç kullanıyorum zaten hamile kalmamam lazım.Hem ağustos benim tarihim :D

Hakkını helal et canım.. epeydir foruma giremediğim için sorduğun soruyu yeni gördüm.. evet kan ilacı iştah açıyor.. bende kullanmaya başladığımdan beri çok yemeye başladım ama tutmaya çalışıyorum kendimi.. zaten çok aç kalma demişti doktor bana en fazla 2 saat aç kalmalıymışım acıkman çok normal..
:34:

Helal olsun canım sorun değil :)
Aynen bende en fazla 2 saat durabiliyorum.
Devamlı acıkıyorum. Meyve falan yiyerek iştahımı bastırıyorum bazen :56:

Allah yardımcın olsun canım ev taşımak kolay değil bizde 1-2 ay sonra tanışanacağız.

calısıyorum gıremıyorum o yuzden özledım burayıda ya napıyorsunuz magnesıa sen yemek yeeeeeeeeeeeeee iştahın acılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ya açıldı zaten korkuyorum çok kilo alırım diye..
Eşimde dalga geçiyor sen iyice şişersin diyo :113:
47kilo ile hamile kaldım ama bakalım kaç kilo olacağım çok merak ediyorum :)

Helal olsun canım sorun değil :)
Aynen bende en fazla 2 saat durabiliyorum.
Devamlı acıkıyorum. Meyve falan yiyerek iştahımı bastırıyorum bazen :56:

Allah yardımcın olsun canım ev taşımak kolay değil bizde 1-2 ay sonra tanışanacağız.

Ya açıldı zaten korkuyorum çok kilo alırım diye..
Eşimde dalga geçiyor sen iyice şişersin diyo :113:
47kilo ile hamile kaldım ama bakalım kaç kilo olacağım çok merak ediyorum :)

Bende 47- 48 kiloyla hamile kaldım.. şuanda 56 kiloyum.. bebeğimin kilosunda da hiç problem çıkmadı şu ana kadar.. belki sende çok almazsın.. bende meyveyle bastırmaya çalışıyorum.. yada çerez kuruyemiş falan yiyorum..
:1:

Bende 47- 48 kiloyla hamile kaldım.. şuanda 56 kiloyum.. bebeğimin kilosunda da hiç problem çıkmadı şu ana kadar.. belki sende çok almazsın.. bende meyveyle bastırmaya çalışıyorum.. yada çerez kuruyemiş falan yiyorum..
:1:

İnşallah benimde aynı olur canım :)
Ben kilo almak istiyordum alamıyordum manasıyla alacağım artık :1:
Boyun kaç? Benim 173cm sanırım :D tam emin değilimde..
56 kilo nasıl yakıştı mı ben normalde 50kilo olmak istiyordum.
Hamilelik sonrası 50de kalsam çok iyi olur :)

İnşallah benimde aynı olur canım :)
Ben kilo almak istiyordum alamıyordum manasıyla alacağım artık :1:
Boyun kaç? Benim 173cm sanırım :D tam emin değilimde..
56 kilo nasıl yakıştı mı ben normalde 50kilo olmak istiyordum.
Hamilelik sonrası 50de kalsam çok iyi olur :)

Benim boyum 1.60 canım. eşim böyle daha iyi oldun diyor.. güzelleştin diyor ama ben çok kilo almak istemiyorum zaten boyum çok uzun değil çok kötü hissederim kendimi top gibi
:30::30: :) :) neyse ki ben çabuk kilo veriyorum inşallah hemen veririm..

Benim boyum 1.60 canım. eşim böyle daha iyi oldun diyor.. güzelleştin diyor ama ben çok kilo almak istemiyorum zaten boyum çok uzun değil çok kötü hissederim kendimi top gibi
:30::30: :) :) neyse ki ben çabuk kilo veriyorum inşallah hemen veririm..

Eşin ne güzel demiş :)
Hem doğum sonrası hemde emzirirken kilo veriliyormuş sanırım,
İnşallah istediğin kiloda olursun (amin) :)

[sıze=2][ı]
sorma bacım bizde de taşınma telaşesi var.. Teyzemle kız kardeşim yardıma geldiler.. Allah nasip ederse yarın sabah 6.30da taşıma şirketi gelicek.. Bende ev toplamaktan vakit kulamıyorum.. Dün de kandil diye pek girmek istemedim.. Benim bahanem bu meleksimam. Diğer cadıları bilemem..[/ı]
[/sıze]
:1:[sıze=2][ı]
hayırlı sabahlar hatunlar.. Ne var ne yok buralarda..?[/ı][/sıze]
hımm... Hayırlı olsun bacım. Hamileyken de zor oluyordur, sakın kendini zorlama. Biraz geç olsun ama sana bir şey olmasın.
Diğer cadılar, özledim valla hepinizi de. Benim tatlı kocacım 1 haftalığına okul gezisine gitti. Görümceciğim de bana refakat ediyor. Pek giremiyorum.
Bu arada hamile kalmak isteyen arkadaşlar, bünyeden bünyeye hamile kalma olasılığı değişiyor. Kimi kokusundan bile hamile kalırken:1:, kimisi de yıllarca uğraşıyor. Inşallah en yakın zamanda hepinizin de istediği gibi olur, amin...:40:

Kızlar çalışmak güzelde bebek fikriini ertelemek hiç iyi olmadı bebek resimlerıne bakınca ağlayasım geliyor :14:

işemi girdin canım hayırlı olsun..Bebek fikrine alışıp sonra ertelemek insanı üzüyor.Ama çalışınca bebğini daha iyi şartlarda dünyaya getireceğini düşün daha iyi olursun

kızlar çalışmak güzelde bebek fikriini ertelemek hiç iyi olmadı bebek resimlerıne bakınca ağlayasım geliyor :14:
canım benim, kıyamam senin bir damla göz yaşına. :43:unutma, hayat ertelemeye değmez. Neyi ne zaman istiyorsan yap. Allah'a dua et,:91: O'na güven, her şeyin hayırlısını verir. Ama böyle üzme canını...

Benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba?
Nisan 24 lerde regl oldum sonrasında yeni kutuya başladım ve bir süre sonra 7-8 tane falan kullandıktan sonra hapı bıraktım mayıs 11 de regl oldum. Şimdi ben tekrar ne zaman regl olacağım:S normal zamana göre mi yoksa hapı bıraktıktan sonraki regl günüme göremi?

Benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba?
Nisan 24 lerde regl oldum sonrasında yeni kutuya başladım ve bir süre sonra 7-8 tane falan kullandıktan sonra hapı bıraktım mayıs 11 de regl oldum. Şimdi ben tekrar ne zaman regl olacağım:S normal zamana göre mi yoksa hapı bıraktıktan sonraki regl günüme göremi?

Benim aynı oldu. Son adetimden sonra 28. günü yine adet oldumm ben..

Back